DJI Ryze Tello

På lager
14 stk. online
1 stk. i butikken
899 DKK
Inkl. moms
Forventet levering:

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Den DJI-producerede Ryze Tello er din perfekte første drone. Telloen er nem at styre, forholdvist robust med sine integrerede propelbeskyttere og kører på DJIs avancerede flycomputer, som giver en fantastisk flyveoplevelse for den relativt billige pris. Telloen har et hav af muligheder for programmering af automatiske flyvninger, hvor du eksempelvis kan kode Telloen til at flyve to meter frem, én meter op for efterfølgende at udføre et loop.

Anvendelsesmuligheder

På grund af Telloens kamerakvalitet på maksimalt 720p er optagelserne udelukkende til hobbybrug. Dog er Telloen interesant for dig, der ønsker at lære at flyve med droner, men ikke ønsker at kaste sig ud i de større modeller i første omgang. Samtidig kan Telloen bruges i undervisningssituationer, hvor man kan lære at programmere med en lav indgangsbarriere og udføre håndgribelige opgaver.

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • Fordele Prisvenlig som første drone
  • Fordele Kan styres med en mobiltelefon
  • Fordele Robust konstruktion
  • Fordele Programmeringsvenlig

Udfordringer

  • Ulemper Filmer maks i HD-kvalitet (720p)
  • Ulemper Flyver i maks 13 minutter
  • Ulemper Opladning tager op til 90 minutter

Samlet vurdering

" Fremragende "

4,8/5 stjerner

Introduktion

DJI Ryze Tello quadcopteren er skabt gennem et partnerskab med Ryze Tech og DJI, og er designet til at være en sjov og lærerig quadcopter drone. Tellos størrelse og smarte Intel-processor gør det muligt at udføre tricks i luften, gennem din smartphone. Download den gratis Tello app og lav underholdende flyvende manøvrer. Det medfølgende batteri giver op til 13 minutters flyvetid med en fuld opladning.

Indbygget kamera

Tello ​​har et indbygget kamera til at streame 720p video og tage 5MP fotos under flyvningen, fra op til 100 meters afstand. Visionsplaceringssystemet bruger et nedadvendt kamera til at sikre at dronen kan svæve stabilt. Tellos elektroniske billedstabilisering gør dine fotos og videoer stabile, og uden for mange rystelser.

Fantastisk drone til begyndere

Det er nemt at flyve Ryze Tello. Det eneste du skal bruge er en smartphone og Tello app'en til at navigere og flyve. Til dem der føler sig eventyrlystne, er det muligt at tilkøbe et Tello VR-headset, der er kompatibelt til FPV-flyvning. Hvis du vil have en mere klassisk navigation af dronen, er det muligt at tilslutte en tilkøbt bluetooth fjernbetjening til Ryze Tello og flyve mere traditionelt, som ved andre DJI modeller.

Brug Tello til at lære programmering

Ryze Tech har lavet Ryze Tello programmerbar med app'en Scratch, et MIT-udviklet visuelt kodningssystem, som gør det muligt for børn og teenagere at lære grundlæggende programmering, mens de har det sjovt. Hvis du er en mere avanceret bruger, kan du også udvikle software applikationer ved hjælp af Tello SDK.

Sikkerhedsfunktioner

Tello's lette, men holdbare designfunktioner indeholder software og hardwarebeskyttelse.

Let og land Tello automatisk: let eller land Tello med et enkelt tryk på din smartphone.

Batteribeskyttelse: Advarsel gennem app'en når spændingen på batteriet er for lav.

Failsafe Beskyttelse: Tello lander sikkert på et brugerindstillet punkt, selv når du mister forbindelsen.

Kompatible apps

Tello kan programeres.
Dette kan gøres i gennem en række gratis apps. :

Unsøg dog kompabilitet med den valgte app da vi ikke kan hjælpe med supportering af 3. parts software

Appen findes pt. kun til Apple-produkter.