DJI RS 3 Pro

På lager i webshop
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
6.799 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering: 1 hverdag

DJI RS3 PRO

Intet uden for rækkevidde

DJI RS 3 Pro udvider de kraftfulde funktioner i Ronin-serien og er en avanceret, omfattende kameraudvidelsesplatform, der styrker videografer og leverer koordinerede optagelsesløsninger til professionelle besætninger. Med DJI RS 3 Pro er intet uden for rækkevidde.

Pro-Grade Design

Håndter stor belastning

RS 3 Pro bruger udvidede kulfiber-aksearme for at give mere balancerende plads til professionelle kameraer, hvilket gør den perfekt til kameraer som Sony FX6 eller Canon C70 med 24-70 mm F2.8-objektiver.

Den nye udvidede nedre hurtigudløserplade sikrer mere stabil kameramontering og er praktisk til at installere en linsestøtte for mere sikre opsætninger.

For at gøre balanceprocessen nemmere er der tilføjet en finjusteringsknap til vippeaksen for at flytte kameraet frem eller tilbage mere præcist, helt ned til millimeter. Med Teflon®-coatede komponenter kan RS 3 Pro afbalanceres med mindre friktion og lavere modstand, selv ved montering af tunge kameraer.

Automatiserede akselåse

Gør dig klar med det samme

RS 3 Pro giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang for aldrig at gå glip af et skud. Du skal blot trykke og holde tænd/sluk-knappen nede, og de tre akser låses op og udvides automatisk, så du kan begynde at skyde inden for få sekunder.

Tryk én gang på tænd/sluk-knappen, og akserne låses automatisk og går i dvaletilstand, hvilket gør virksomhedens bevægelser væsentligt mere effektive. Tryk og hold tænd/sluk-knappen nede, og den foldes og låses automatisk.

Automatiserede akselåse gør gimbalen klar til at arbejde eller sove øjeblikkeligt, hvilket gør virksomhedens flytning og gearopbevaring betydeligt mere effektiv.

Høj kapacitet

4,5 kg testet last

Det optimerede strukturelle design af RS 3 Pro sikrer, at dens vægt forbliver den samme som RS 2 på kun 1,5 kg (inkluderer gimbal, batterigreb og dobbeltlags hurtigudløserplader), mens dens belastningskapacitet er en robust 4,5 kg, der leverer kraftfuld støtte i en letvægts krop.

Udstyret med Dual-Mode Bluetooth-teknologi er RS ​​3 Pro i stand til at opnå effektiv og pålidelig trådløs lukkerstyring. Efter den indledende Bluetooth-parring kan du styre video- og fotooptagelse ved at trykke på optageknappen på stabilisatoren. Et tidligere parret kamera vil automatisk genoprette forbindelsen, hvilket sparer dig tid ved hver efterfølgende brug.

Pro-Grade Fokusering

LiDAR Assistance

For at gøre fokus lettere, er Ronin 4Ds LiDAR-fokuseringsteknologi anvendt på RS 3 Pro. Den nye LiDAR Range Finder (RS) kan projicere 43.200 afstandspunkter inden for en 14 meters afstand. Det har også et indbygget kamera med en ækvivalent brændvidde på 30 mm og en bred FOV på 70°, der imødekommer fokuseringsbehovene i de fleste scenarier.

Sammenlignet med konventionel fokuseringsteknologi behøver LiDAR-fokuseringssystemet ikke at stole på motivets overfladetekstur. Dette er især nyttigt i miljøer med lavt lys eller komplicerede scenarier med flere motiver og resulterer i usædvanligt stabilt fokus.

LiDAR-fokuseringssystemet gør fokusering lettere og muliggør autofokus på manuelle objektiver, når det parres med fokusmotoren. Den understøtter også ActiveTrack Pro til avanceret sporing

Pro-Grade videotransmission

O3 Pro Video Transmission

RS 3 Pro kan parres med den helt nye DJI Transmission for at tilbyde en skræddersyet optagelsesløsning. DJI-videosenderen kan forsynes direkte af RS 3 Pro og monteres bekvemt på bunden via koldskoen uden behov for et ekstra batteri, hvilket reducerer byrden for håndholdt opsætning.

O3 Pro Video Transmission understøtter et 6 km/20.000 fod video- og lydtransmissionsområde med ultra-lav latency samt automatisk frekvenshop mellem 2,4 GHz, 5,8 GHz og DFS-bånd, giver besætninger en imponerende stabil og interferensfri fjernovervågningsoplevelse.

DJI High-Bright Remote Monitor understøtter 1080p/60fps live-feeds og en sender med flere modtagere. I kontroltilstand kan to modtagere bruges på samme tid til sammen at kontrollere RS 3 Pros kardan-, fokus- og kameraparametre for en integreret modtagelse, overvågning og kontroloplevelse.