DJI RS 3 Combo

På lager
2 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
5.590,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

KLAR NÅR DU ER

Hurtig opsætning

Med hver eneste detalje leverer DJI RS 3 en fleksibel og effektiv skydeoplevelse til solo-skabere og uafhængige besætninger. Let og slankt, det giver professionel stabilisering og effektiv kontrol for mere kreativ frihed og uendelige muligheder. DJI RS 3 er klar, når du er.

KOM I GANG MED DET SAMME

Det handler om hastighed

Med hver eneste detalje leverer DJI RS 3 en fleksibel og effektiv skydeoplevelse til solo-skabere og uafhængige besætninger. Let og slankt, det giver professionel stabilisering og effektiv kontrol for mere kreativ frihed og uendelige muligheder. DJI RS 3 er klar, når du er.

PROFESSIONEL STABILISERING

Fremragende vægtforhold

Med en vægt på kun 1,3 kg/2,8 lbs (inklusiv gimbal, batterigreb og quick-release plader), kan RS 3 nemt holdes i en hånd, mens dens 3 kg/6,6 lb belastningskapacitet er mere end nok til at understøtte almindelige kameraer, inklusive Sony A7S3 eller Canon R5 med et 24-70mm F2.8 objektiv.

Takket være en næste generations RS-stabiliseringsalgoritme giver RS ​​3 forbedret stabilitet i ethvert scenarie.

Laboratorieprøvetagningsdata viser, at RS 3 giver en 20 % stigning i stabilitet i forhold til RSC 2, og den håndterer ubesværet skud med lav vinkel, løbescenarier eller skifter mellem høj og lav position.

ALT INDEN FOR RÆKKEVIDDE

Øjeblikkelig kontrol

Sammenlignet med den sort-hvide skærm på RSC 2 er RS ​​3 udstyret med en 1,8-tommer OLED fuldfarve touchskærm med en 80 % større skærm. Den understøtter også de fleste Ronin-appindstillinger, hvilket giver intuitiv og præcis kontrol sammen med den nydesignede brugergrænseflade.

Ved blot at skubbe den nye kardantilstandskontakt kan du skifte mellem Pan follow, Pan og Tilt follow og FPV modes. Valget af FPV-tilstand kan også tilpasses til 3D Roll 360, Portrait eller Custom, så du kan justere dit udstyr og komme hurtigt i gang.

FORSKELLIGE UDGAVER

Tilbehør

Det ny designede kuffert-håndtag er foldbart for praktisk opbevaring og kommer med et nyt ergonomisk håndtag, der gør det nemmere og hurtigere at installere og skifte til dokumentmappetilstand. Det indbyggede koldskobeslag og 1/4"-20 monteringshuller kan forbindes til eksterne skærme for at få hjælp til at optage, hvilket gør kamerabevægelser med lav vinkel mere intuitiv.

Den næste generation af DJI RS Focus Motor (2022) giver et drejningsmoment tre gange stærkere (op til 1 N·m), og hørbar støj reduceres med 50 %. Dette giver en mere jævn fokusoplevelse og reducerer effekten på lydoptagelse. Den har også en hurtig-release-struktur, så den nemt kan samles uden værktøj for hurtigere brug.

Lodret kameramontering. Installer det lodrette kameraholder for at fastgøre kameraet lodret til RS 3, mens du undgår kameraporte, hvilket muliggør nem portrætoptagelse i forskellige vinkler for socialt medieindhold af høj kvalitet.