DJI Power 1000

På lager
1 stk. online og i butik
3 stk. på fjernlager
7.790,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI Power 1000

DJI Power 1000 har et batterikapacitet på 1024 Wh, hvilket giver en maksimal AC-udgangseffekt på 2400 W. DJI Power 1000 kan også hurtigoplad DJI dronebatterier så du hurtigt kan komme i luften igen.

 
 

Hurtig opladning af DJI droner

Med hjælp fra separat solgte opladningskabler kan du hurtigoplade udvalgte DJI dronebatterier med DJI Power SDC's superhurtige opladningsfunktion og være i luften på cirka 30 minutter.

Med tre dronebatterier og en DJI bærbar strømstation kan du nyde en hel dag med flyvning og kreativitet.

Batteri til Mavic 3-serien: Ca 32 min fra 10% til 95%

Batteri til DJI 3: Ca 30 min fra 10% til 95%

Batteri til INspire 3: Ca 28 min 10% til 95%

Batteri til M30: Ca 32 min 10% til 95%

 
 

Mange opladningsmuligheder

DJI Power 1000 kan genoplades på tre måder:

- Via strømnettet

- Solenergi

- Bilstrøm

Uanset om du er indendørs eller på farten, kan du fleksibelt vælge den genopladningsmetode, der passer til dig.

 
 
 

Opladening via strømnettet

Det er hurtigt og nemt at tilslutte, oplade og komme afsted.

Når den er tilsluttet strømnettet, understøtter DJI Power 1000 både 1200W hurtigopladningsfunktion og 600Wopladningsfunktion, hvor den hurtigste genopladningstid er 70 minutter for 100% batteri. Den kan også oplades til 80% på kun 50 minutter.

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Solenergi

DJI Power 1000 kan tilsluttes solpaneler gennem DJI Power Solar Panel Adapter Module (MPPT) eller DJI Power Car Power Outlet til SDC Power Cable og genoplades med miljøvenlig solenergi.

MPPT (Maximum Power Point Tracking) er en intelligent algoritme, der understøtter realtidsmonitorering af spændingen. Ved at spore og opretholde de højeste spændings- og strømværdier (V-I) tillader algoritmen solpanelerne at genoplade DJI Power 1000 på en optimeret og effektiv måde.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Udgange

DJI Power 1000 har to 140W USB-C-udgangsporte med en samlet effekt på op til 280 W, en stigning på 40% sammenlignet med de almindeligt fundne dobbelte 100W USB-C-udgangsporte på markedet.

Den opfylder nemt strømkravene for de fleste enheder med USB-C-porte, samtidig med at den understøtter op til 3.1 140W opladning, der kan hurtigoplade en 16-tommers MacBook Pro.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Massere af tilbehør

DJI Power 1000 har dobbelte USB-A-porte, dobbelte AC-udgangsporte, en SDC-port, en SDC Lite-port og to 1/4″ gevindhuller. Det er meget alsidigt og gør strømforbruget i forskellige scenarier mere praktisk.

Det kan tilsluttes forskellige typer solpaneler, strømkabler og adapterkabler og imødekommer behovene for forskellige strømforsynings- og genopladningsmuligheder.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvad indeholder pakken

 • Hvad er celleteknologien for DJI Power 1000? Hvad er dens levetid?

  Celleteknologien er LFP (lithium-jernfosfat). Den kan opnå op til 4000 cyklusser, selv med hyppig brug, og kan give en ca. levetid på 10 år. Hvis man holder og behandler batteriet korrekt.
 • Hvordan opdaterer jeg firmwaren på DJI Power 1000?

  Se Firmwareopdateringsafsnittet i brugervejledningen. Før opdateringen skal du installere DJI Assistant 2 (Power Series) på din computer.
 • Hvordan vedligeholder jeg DJI Power 1000 og optimerer dens levetid?

  UNDGÅ at opbevare strømstationen i en længere periode efter fuld afladning. Ellers kan batteriet overaflades og forårsage uoprettelig skade på battericellen. Ved langtidsopbevaring skal produktet oplades til 100% og derefter aflades til ca. 60%.
 • Hvordan vedligeholder jeg DJI Power 1000 og optimerer dens levetid?

  UNDGÅ at opbevare strømstationen i en længere periode efter fuld afladning. Ellers kan batteriet overaflades og forårsage uoprettelig skade på battericellen. Ved langtidsopbevaring skal produktet oplades til 100% og derefter aflades til ca. 60%.
 • Hvad er den hurtigste opladningsmetode for DJI Power 1000 og den tilsvarende opladningstid?

  Den hurtigste opladningsmetode er gennem AC-inputporten. Det tager kun 70 minutter (ca.) at oplade fra 0% til 100%, og cirka 50 minutter at oplade fra 0% til 80%.
 • Hvilke funktioner understøttes med SDC-porten?

  SDC-porten understøtter opladning af strømstationen med solenergi, hurtigopladning af DJI-dronebatterier, strømforsyning til biltilbehør, opladning af modelflybatterier og opladning af strømstationen via en bils strømudgang.