• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Prismatch

DJI Phantom 4 Pro V2.0

Ikke på lager
Forventet den 02/08/2021
SPAR 1.000 DKK 11.999 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Finansering:

Gratis

Forventet den 02/08/2021

Opdel din betaling

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Phantom 4 Pro har et 20MP-kamera i pro-klassen med en stor 1" sensor, der giver mulighed for, at dronen kan løse professionelle fotograf-opgaver. Phantom 4 Pro er bygget på en stabil platform og kan holde til kraftigere blæst end lidt mindre modeller. Phantom 4 Pro er udstyret med ekstra sikkerhedsmekanismer, der forhindrer, at dronen støder ind i objekter. Og disse sensorer har dronen hele vejen rundt, så man fx. ikke kan flyve baglæns ind i huse og skorstene.

Anvendelsesmuligheder

Phantom 4 Pro er velegnet til foto- og filmproduktion på grund af den høje detaljegrad i billedet. Phantom 4 Pro-dronen er din go-to løsning, hvis du skal udføre 2D- eller 3D-kortlægningsopgaver eller andre situationer, hvor detaljegraden i billedet er vigtig. Samtidig er Phantom 4 Pro vores anbefaling, hvis du skal udføre professionelle inspektioner på grund af det gode kamera og sikkerheds-sensorer, der hjælper dig med at flyve tæt på objekter uden at risikere en kollision.

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

 • Fordele20 MP kamera
 • FordeleManuel justerbar blænde
 • FordeleSikkerhedssensorer i alle retninger
 • FordeleLang flyvetid

Udfordringer

 • UlemperIkke foldbar / sammenklappelig
 • UlemperIngen dual-operator funktion

Samlet vurdering

" Fremragende "

4,8 /5 stjerner

Introduktion

DJI Phantom 4 Pro er en opgradering af DJI Phantom 4 med et forbedret kamera med højere bitrate og større sensor (1-inch 20MP Exmor R CMOS sensor). Pro-modellen kommer med et forbedret batteri (også kompatibel med den almindelig Phantom 4), der giver længere flyvetid. Selve maskinen er udstyret med ekstra sensorer, således at den nu undgår objekter i 5 retninger.

Stabiliseret 20MP kamera

Det monterede kamera er udstyret med en avanceret 1″ 20 megapixel CMOS sensor. Det speciallavede objektiv er den første fra DJI, der har en mekanisk lukkemekanisme, der gør det muligt at tage billeder af objekter i høj fart - uden at få billeder med rystelser.

Front
Video i 4K opløsning

Kameraet kan optage video i 4K opløsning med 60 FPS med komprimeringen H.264, samt 4K opløsning med 30 FPS med komprimeringen H.265 – begge med en 100 Mbps bitrate.

De avancerede sensore og processere sikrer dig, at alle detaljer er med i dine billeder, samt den video- og billeddata der er nødvendig for avanceret post-produktion.

Phantom-4-pro-sensorer-optimeret
Sensorer der undgår objekter i 5 retninger

Phantom 4 Pro-dronen er udvidet med ekstra sensorer samt infrarød fjernmålingssystem på venstre og højre side af dronen. Dette netværk danner 5 retninger, hvor dronen kan opfange uønskede objekter og 4 retninger hvor den kan undgå objekter.

Phantom-4-pro-oppefra
Beskyttelse mod uønskede objekter

De ekstra sensorer og det infrarøde fjernmålingssystem, giver Phantom 4 Pro dronen beskyttelse mod uønskede objekter og giver dronepiloten roen til at udføre mere komplicerede og udfordrende flyvninger på en sikker og forsvarlig måde.

Flyvende-Phantom-4-pro-optimeret
Forbedret fjernkontrol

Fjernkontrollen til DJI Phantom 4 Pro er integreret med Lightbridge HD til video transmission, der giver dig 5,8 Ghz transmittering. Den nye mulighed for at vælge imellem 2,4 Ghz og 5,8 Ghz giver piloten fleksibilitet til at skifte frekvens under flyvningen, hvis der skulle opstå problemer med videokvaliteten.

Fjernkontrol-phantom-4-pro-optimeret
Transmissionsradius på 4 km

Ocusync video-transmissionssystemet, der bruges i Phantom 4 Pro V2.0 fjernkontrollen, bruger TDM (Time Division Multiplexing). Dette gør det muligt at bruge fjernkontrollen og modtage video fra dronen på den samme frekvens.

Ved brug af en 2,4 Ghz forbindelse, kan der ofte opstå problemer med signalet til dronen, grundet Wi-Fi, 4G tårne og andet. Med muligheden for at anvende et 5,8 Ghz signal, vil der forekomme et mere uforstyrret signal der vil give højere signal reliabilitet. Når Phantom 4 Pro dronen tændes, tester den automatisk det lokale signalniveau og vælger den frekvens med mindst interferens. Dette sikrer dig en video transmissionsradius på 3,5 km.

Fjernkontrol-phantom-4-pro-side-optimeret
Mulighed for tilkøb af kontroller med skærm

Den 5,5″ 1080p skærm, der er integreret med Phantom 4 pro kontrolleren, giver dig 1000cd/m2 lysstyrke – mere end dobbelt så meget som andre smart enheder. Dette gør bl.a. lyse og klare farver synlige i direkte sollys. Med den integrerede skærm, er det ikke længere nødvendigt at anvende en mobilenhed til opsætning af dronen. Dette simplificerer forberedelser inden flyvning.

Med indbygget DJI GO app, kan både hardware og software fuldt optimeres med dronen, hvilket reducerer støj i optagelser. Med indbygget HDMI-indgang, mikro-SD indgang, mikrofon, højtaler og wi-fi forbindelse, er det muligt at billederedigere i DJI GO app'en direkte på skærmen og dele samme billede eller video med omverdenen på få sekunder! Kontrolleren har 5 timers batteritid.

Phantom-4-pro-skærm-optimeret
Giv tegn

Med Gesture Mode, kan du tage selfies kun med brug af hænderne - uden en fjernkontrol. Phantom 4 Pro har indbygget software-synsteknologi, der gør det muligt at give den instrukser via tegn du laver med hånden. Når personer løfter sin arm, mens vedkommende har front mod kameraet på dronen, vil Phantom 4 Pro genkende bevægelser og automatisk låse personen fast i midten af billedet. Når personen er klar til at tage billedet, holdes armen ud for at give signal til dronen. Efterfølgende vil der blive startet en 3 sekunders nedtælling til at billedet bliver taget.

Phantom-4-pro-givtegn-optimeret
Tripod Mode

Tripod Mode nedsætter din Phantom 4 Pro’s tophastighed til 3,6 km/t, samtidig med at fjernkontrollen bliver mindre sensitiv. På den måde, kan der opnås en stor præcision i både flyvning og filmning. Tripod mode kan være en fordel ved indendørs droneflyvning, hvor Phantom 4 Pro flyvehastighed og reaktionstid kan være for hurtige. Både de infrarøde sensorer og syns-sensorerne i Phantom 4 Pro er tændt i Tripod Mode, så du får en sikker flyveoplevelse.

Tripod
Tegn din egen rute

Med ‘Tegn’ funktionen, kan du tegne en rute på din smartphone eller tablet, og Phantom 4 Pro vil flyve den programmerede rute, samtidig med, at den holder en konstant højde fra jorden. Dette hjælper dronepiloten til at holde fokus på kameraet, og gør det muligt at lave endnu bedre fotos og video. Der er to ‘Tegn’ indstillinger der kan anvendes i forskellige scenarier:

Standard: Dronen følger den tegnede rute i en konstant fart. Kameraet følger dronens indstillede retning under flyvning.
Fri: Dronen følger kun på den planlagte rute når du beder den om det - ellers står den stille i luften. Kameraet kan styres i alle retninger under flyvningen. Denne funktion gør det muligt at fange alle nuancer af billeder eller videoer under flyvning. .

Phantom-4-pro-draw-optimeret
Tryk og flyv

Det er nu muligt at flyve Phantom 4 Pro i hvilken som helst retning med et enkelt tryk på en skærm med det nye ‘TapFly’ mode. Tryk hvor som helst på skærmen for, let og elegant, at styre flyveretningen mens Phantom 4 Pro automatisk undgår objekter på ruten. Tryk på skærmen eller brug fjernkontrollen til at ændre flyveretning. En AR (Augmented Reality) rute funktion viser dronens flyveretning mens den flyver, med mulighed for at ændre ruten under flyvningen. Der findes 3 funktioner med TapFly:
TapFly Forward: Tryk på skærmen for at flyve i den valgte retning
TapFly Backward: Tryk på skærmen for at flyve i den modsatte retning af hvor du trykkede. Hvis du trykker på det nederste højre hjørne af skærmen, flyver Phantom 4 Pro’en baglæns op mod øverste venstre hjørne.
TapFly Free: Lås Phantom 4 Pro’en i en fast retning, uden at låse kameraet fast. På den måde kan kameraet styres i alle retninger under flyvning.

Phantom-4-pro-tapnfly-optimeret
Tophastighed på 72 km/t

Sport Mode er designet til at give Phantom 4 Pro en tophastighed på 72 km i timen. Denne funktion kan bruges samtidig med at du udfører professionelle operationer eller blot til hobbybrug. Selv i Sport Mode vil Phantom 4 Pro’en stoppe øjeblikkeligt i det øjeblik, at du stopper med at give inputs til fjernbetjeningen. I Sport Mode kan du mærke Phantom 4 Pros fulde potentiale. Det er ikke anbefalet til rolige video-optagelser - men det er en sand fornøjelse at flyve.

Siden
Intelligente batterier

Phantom 4 Pros batterier giver dig en flyvetid på 30 minutter, der giver mere tid i luften til at tage det bedste billede eller den perfekte video. Med DJI GO appen, kan du aflæse resterende batteritid og udregne resterende flyvetid. Dette sikrer dig, at du har nok batteri til at flyve dronen sikkert tilbage til dig.

LiPo batterier, som anvendes til Phantom 4 Pro’en, skal opbevares på 50% spænding for ikke at tage skade batteriernes ydeevne. Når batterierne til Phantom 4 Pro’en opbevares over længere tid, aflader de automatisk til 50% så du sikrer dig den bedste ydeevne på batteriet ved næste opladning.

Batteri-Phantom-4-pro-optimeret
Q&A om DJI Phantom 4 Pro

Hvor hurtigt kan DJI Phantom 4 Pro flyve?

72 km/t (Sport-mode); 58 km/t (A-mode); 50 km/t (P-mode)

Hvor længe kan DJI Phantom 4 Pro flyve pr. batteri?

30 minutter

Hvad koster en DJI Phantom 4 Pro?

Vedledende udsalgspris er 12.990 DKK inkl. moms

Hvad er der i pakken med DJI Phantom 4 Pro?

 • DJI Phantom 4 Pro-drone
 • Fjernkontrol
 • Propeller (4 sæt)
 • Batteri (1 stk)
 • Oplader med kabel
 • Engelsk manual
 • Gimbal-beskytter
 • Micro SD Card (16GB)
 • Micro USB kabel
 • Skum og plast transport kuffert

Q&A til Phantom 4 Pro
 

Dronen

Vægt (Inkl. propeller og batteri) 1388 g
Diagonal størrelse (eksl. propeller) 350 mm
Maksimal stigende fart 6 m/s (Sport-mode); 5 m/s (P-mode)
Maksimal faldende fart 4 m/s (Sport-mode); 3 m/s (P-mode)
Maksimal hastighed 72 km/t (Sport-mode); 58 km/t (A-mode); 50 km/t (P-mode)
Maksimal hældningsvinkel 42° (S-mode); 35° (A-mode); 25° (P-mode)
Maksimal omdrejningshastighed 250°/s (S-mode); 150°/s (A-mode)
Maksimal flyvehøjde 6000 m
Maksimal flyvetid 30 minutter
Driftstemperatur 0° til 40° C
Satellit-systemer (GNSS) GPS/GLONASS
Præcision Vertikal: ±0.1 m (når VPS er aktivt); ±0.5 m (når GPS er aktivt)
Horisontal: ±0.3 m (når VPS er aktivt); ±1.5 m (når GPS er aktivt)

Objekt-undvigelsessystem

Hastigheds-begrænsning ≤ 50 km/t  (2 m over terræn)
højdebegrænsning 0 – 10 m
Operationsrækkevidde 0 – 10 m
Opdagelsesrækkevidde 0.7 – 30 m
Field of View ±60°(Horisontal), ±54°(Vertikal)
Opdagelsesfrevens 10Hz
Terrænkrav Overflader med klare mønstre og godt lys (lux > 15)

Kamera

Sensor 1’’ CMOS; Effektive pixels: 20M
Objektiv FOV (Field of View) 84° 8.8 mm / 24 mm (35 mm format equivalent),
f/2.8 - f/11.
auto focus at 1 m - ∞
ISO Video: 100 - 3200 (Auto); 100 - 6400 (Manuelt)
Billeder: 100 - 3200 (Auto); 100- 12800 (Manuelt)
Mekanisk lukkehastighed 8 s - 1/2000 s
Elektronisk lukkehastighed 8 s - 1/8000 s
Maksimal billedestørrelse 3:2 Aspect Ratio: 5472 × 3648
4:3 Aspect Ratio: 4864 × 3648
16:9 Aspect Ratio: 5472 × 3078
PIV Billedestørrelse 16:9 Aspect Ratio:
・5248 × 2952(3840 × 2160 24/25/30p,2720 × 1530

24/25/30p,
1920 × 1080 24/25/30p, 1280 × 720 24/25/30p)
・3840 × 2160(3840 × 2160 48/50p,2720 × 1530 48/50p,
1920 × 1080 48/50/60p,1280 × 720 48/50/60p)

17:9 Aspect Ratio:
・4896 × 2592 (4096 × 2160 24/25/30p)
・4096 × 2160 (4096 × 2160 48/50p)
Billede-instillinger Single Shot
Burst Shooting: 3/5/7/10/14 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed
frames at 0.7EV Bias
Interval: 2/3/5/7/10/15/30/60 s
Video-instillinger H.265
・C4K:4096×2160 24/25/30p @100Mbps
・4K:3840×2160 24/25/30p @100Mbps
・2.7K:2720×1530 24/25/30p @65Mbps

2720×1530 48/50/60p @80Mbps
・FHD:1920×1080 24/25/30p @50Mbps

1920×1080 48/50/60p @65Mbps

1280×720 48/50/60p @35Mbps


H.264
・C4K:4096×2160 24/25/30/48/50/60p @100Mbps
・4K:3840×2160 24/25/30/48/50/60p @100Mbps
・2.7K:2720×1530 24/25/30p @80Mbps

2720×1530 48/50/60p @100Mbps
・FHD:1920×1080 24/25/30p @60Mbps

1920×1080 48/50/60/120p @80Mbps
・HD: 1280×720 24/25/30p @30Mbps

1280×720 48/50/60/120p @45Mbps
Maksimal Video-bitrate 100 Mbps
Filsystemer FAT32 (≤ 32 GB); exFAT (> 32 GB)
Billedeformater JPEG, DNG (RAW), JPEG + RAW
Filmformater MP4/MOV (AVC/H.264;HEVC/H.265)
SD-kort Micro SD, Max Capacity: 128GB.
Write speed ≥15MB/s, class 10 or UHS-1 rating required
Driftstemperatur 0° til 40° C

Oplader

Strømstyrke 17.4 V
Effekt 100 W

Gimbal

Stabilisering 3-akset (pitch, roll, yaw)
Grænser Pitch: -90° to +30°
Kontrollerbar omdrejningshastighed Pitch: 90°/s
Vinkelstyrring ±0.03°

Infrared Sensing System

Rækkevidde 0.2 – 7 m
FOV ±35° (Horisontal), ±10° (Vertikal)
Opdagelsesfrekvens 10 Hz
Terrænkrav

Surface with diffuse reflection material,
and reflectivity > 8% (such as wall, trees, humans

Fjernkontrol

Frekvenser 2.400 til 2.483 GHz og 5.725 til 5.850 GHz
Rækkevidde Uden for EU 7km
Indenfor EU 3.5km
Driftstemperatur 0° til 40° C
Batteri 6000 mAh LiPo 2S
Transmitter-styrke ( EIRP ) 2.400 GHz - 2.483 GHz
FCC: 23 dBm; CE: 17 dBm
5.725 GHz - 5.850 GHz
FCC: 30 dBm; CE: 14 dBm
Strømstyrke 1.2 A @7.4 V
Video Output Port GL300E: USB
GL300F: HDMI,USB
Mobilholder GL300E: Tablets and smart phones
GL300F: Built-in display device (5.5 inch screen, 1920×1080,
1000 cd/m2, Android system, 4G RAM+16G ROM)

Batteri ( PH4 - 5350 mAh -15.2 V )

Kapacitet 5870 mAh
Strømstyrke 15.2 V
Type LiPo 4S
Energi 89.2 Wh
Vægt 468 g
Driftstemperatur -10° til 40° C
Maksimal opladning 100 W
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk