DJI Osmo Pro

DJI Osmo Pro

Ned til: 17.099 DKK


Lagerstatus

 • Kuffert til Osmo Pro
 • Telefonholder til DJI Osmo
 • Strømadapter til oplader-hub for DJI Osmo
 • DJI Zenmuse X5
 • Universel-beslag til DJI Osmo
 • Håndtag til DJI Osmo
 • X5-adapter til DJI Osmo
 • Flexi Mikrofon DJI FM-15 til Osmo
 • Ekstern batteriadapter til DJI Osmo
 • Batteri til DJI Osmo (Høj kapacitet)
 • Oplader-hub til DJI Osmo


Med DJI Osmo Pro får du:

1 x Strømadapter til oplader-hub for DJI Osmo   +0 DKK
1 x Universel-beslag til DJI Osmo   +0 DKK
1 x Flexi Mikrofon DJI FM-15 til Osmo   +0 DKK
1 x Ekstern batteriadapter til DJI Osmo   +0 DKK
4 x Batteri til DJI Osmo (Høj kapacitet)   +0 DKK
1 x Oplader-hub til DJI Osmo   +0 DKK
1 x X5-adapter til DJI Osmo   +0 DKK
1 x Kuffert til Osmo Pro   +0 DKK
1 x Telefonholder til DJI Osmo   +0 DKK
1 x DJI Zenmuse X5   +0 DKK
1 x Håndtag til DJI Osmo   +0 DKK

Vi anbefaler følgende...

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Eksperten udtaler sig om DJI Osmo Pro

Kort om produktet

Osmo Pro er den bedste stabiliserede kamera-platform til dato, der, med sin 4/3"-sensor, kan levere resultater i 4K-opløsning.

Osmo Pro er, på trods af sin avancerede teknik, meget brugervenlig, da den bl.a. benytter DJI’s velkendte brugerflade.

Med det universelle MFT-beslag til optikker kan du med Osmo Pro anvende en bred vifte af forskellige optikker.

Anvendelsesmuligheder

Osmo Pro kan bl.a. kombineres med Crystalsky 5,5” og et håndhjul til DJI Focus, hvor du får en solid, driftsikker og ikke mindst stabiliseret kameraplatform, hvor du, uden ekstra hænder, kan levere professionelle resultater.

Osmo Pro’s X5-kamera kan desuden monteres på en Inspire 1, og du kan således bruge samme kamera i luften som på jorden, hvilket gør post-redigering mere simpel.

droneekspert

Toke Kristian Suhr

Ekspertens anmeldelse af DJI Osmo Pro

Fordele

 • Transportvenlig
 • Kræver ikke ekstern stabilisering
 • Kan fjernstyres via WiFi

Udfordringer

 • Lavere batteri-tid end de andre Osmo’er
 • Tungere end de andre Osmo’er

Samlet vurdering

4,8 / 5 stjerner

4K optagelser uden rystelser

DJI Osmo Pro er en håndholdt gimbal-baseret kamerastabilisator, der producerer perfekt stabiliserede optagelser i 4K. DJI Osmo Pro sørger for, at dine bevægelser ikke kommer med i produktionsmaterialet på en effektiv og omkostningsefficient måde. En DJI Osmo Pro vejer som udgangspunkt 727 gram med det tilhørende X5-kamera. Dette gør den til et lettere og mere tilgængeligt alternativ til konventionelle stabiliseringssystemer, uden det går ud over kvaliteten.

Når du bevæger dig med DJI Osmo Pro, vil dine rystelser fra hånden blive stabiliseret via de tre motorer, der stabiliserer kameraet. DJI Osmo Pro sørger for at holde kameraet helt lige og stabilt lige meget, hvordan du bevæger dig.

4K kamera i høj kvalitet

Det professionelle 4K-kamera er det samme kamera, der er udviklet til high-end dronen DJI Inspire 1 Pro, hvor fokuspunktet er sat til optagelser fra jorden. Kameraet er udstyret med en Sony Exmor CMOS sensor på 4/3 tommer. Kameraets blænde ligger mellem f16 og f1.7, og lukketiderne kan variere mellem 8S og 1/8000 S.

Bemærk at panorama og timelapse ikke er tilgængelig med DJI Osmo Pro og DJI Osmo Raw, uden ekstra software i post produktion. Hvis disse funktioner er nødvendige, henviser vi til DJI Osmo.

DJI Osmo Pro er kompatibel med kameraserien X3 og X5 Raw fra DJI. I denne udgave af DJI Osmo Pro medfølger kameraet X5.

DJI Osmo Pro Zenmuse X5 Kamera

Kameraet kan både optage video og tage still-billeder

Du kan både producere film i 4K opløsning og tage billeder med 16 megapixel via det medfølgende kamera, der er påmonteret i en 3-akset gimbal. Den 3-aksede gimbal giver dig stabile og flydende produktioner i alle omstændigheder.

Du har mulighed for at udskifte objektivet på X5-kameraet. Du kan bl.a. montere Olympus M.ZUIKO Digital ED 12mm f/2.0 eller Panasonic Lumix 15mm G Leica DG Summilux f/1.7 ASPH-objektivet.

DJI Osmo Pro Fuld Længde

Indstil kameraet manuelt med håndgrebet

På selve håndtaget sidder en tænd-sluk knap, samt to udløsere, der bruges til henholdsvis billeder og video. Derudover er der en joypad, der kan styre kameraets retning. Foran på grebet sidder en knap, der aktiverer en 180 graders vending til selfie-mode.

Osmo uden kamera optimeret

Brug DJI-appen til at indstille din DJI Osmo Pro

Med DJI GO-appen får du en masse muligheder for indstillinger og styring af kameraet. Herfra kan både udløser, ISO-værdier, eksponering, samt andre kameraværdier styres nemt og manuelt. For at få DJI GO-appen tilsluttet til DJI Osmo Pro, kan du benytte din smartphone med Android eller iOS.

Det medfølgende X3 Zoom-kamera gør det muligt at indstille fokus i applikationen, blot ved at trykke på skærmen når DJI GO-appen kører.

Osmo pro streaming optimeret

Medfølgende genopladeligt batteri

DJI Osmo Pro kommer med et opladeligt batteri på 1225 mAh. Et batteri giver omkring seks timers drift og er ca. én time om at lade fuldt op igen. Husk at læse op på, hvordan du behandler et LiPo batteri for optimal levetid

Det kan anbefales at arbejde med to eller tre batterier, når man planlægger at filme med DJI Osmo Pro, så du altid har et ekstra batteri ved hånden. På den måde undgår du at måtte afbryde filmningen på grund af et dødt batteri.

Osmo batteri optimeret

Indbygget fjernkontrol og skærmholder

Der medfølger en justerbar skærmholder i pakken, der er kompatibel alle de populære smartphones på markedet, endda også de helt store modeller såsom iPhone 6S. Dog kan den ikke rumme diverse tablets eller eksempelvis en iPad Mini.

DJI Osmo Pro Med Smartphone Holder

Indbygget mikrofon

Du kan nemt få lydoptagelser med på optagelserne via den integrerede mikrofon, der sidder i DJI Osmo Pro. Du kan via DJI GO-applikationen styre gains for lyden. Der er ligeledes et standard 3.5mm mini-jackstik til ekstern mikrofon.

I professionalle produktioner kan det være nødvendigt at montere eksterne mikrofoner, således at mikrofonen befinder sig i en position længere fra gimbalmotoren, for derved at opnå en renere lyd. DJI anbefaler officielt disse mikrofoner:

 1. Røde VideoMicro
 2. Røde VideoMicro Pro
 3. Sony ECM DS70P
 4. Sennheiser MKE400
 5. Mymyk Smartmyk
 6. DED DV-889
DJI Fleximic optimeret

Lav vægt

DJI Osmo håndtaget vejer blot 201 gram, hvilket gør, at den let kan holdes i hånden. Desuden er håndtaget formskåret til at passe godt i hånden i længere tid.

I denne fulde pakke er X5-kameraet ligeledes inkluderet med en vægt på 526 gram således, at vægten samlet bliver 727 gram. Selvom X5-kameraet er en del større end dets lillebror, X3 og X3 Zoom, kan fotografen anvende DJI Osmo Pro i længere tidsintervaller uden at blive overbelastet.

DJI Osmo Pro X5

Modulbaseret løsning

Kameraet og stabilisator er en integreret enhed, der monteres på selve holderen. Hele kamera-enheden udgør en udskiftelig enhed, således at man frit kan opgradere og/eller udskifte kameraet.

Kameratyper

Dette betyder at enheden er kompatibel med følgende DJI-moduler:

DJI Osmo X5R

Hvad indeholder pakken?

Pakken med DJI Osmo Pro indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at producere professionelle, stabiliserede 4K-optagelser.

Med pakken får du:

 • DJI Osmo Pro med X5-kamera
 • Smartphone-holder
 • Batteri
 • Oplader og kabler
 • Seler til håndled og skulder
 • MicroSD kort
 • UV-filter
 • Linseskjold
 • Rosette-mount
DJI Osmo Plus Hele Pakken optimeret

Se stabiliseringen

Der er stor forskel på kvaliteten og oplevelsen af en ikke-stabiliseret video og en stabiliseret med DJI Osmo Pro. I denne video kan du få et indtryk af forskellen, hvor en DJI Osmo bliver sammenlignet med et GoPro HERO 4 kamera.

Forskellen er til at føle på og det ses tydeligt, hvordan Osmo'en giver optagelserne en stabilitet, der er mere behageligt at se og giver en mere professionel fremtoning.

Sådan kan den bruges

En DJI Osmo Pro giver dig muligheden for at lave nogle komplicerede og dynamiske skud på en let og effektiv måde. Her ser du, hvordan en DJI Osmo kan bruges i praksis samt nogle tips til dine første optagelser.

Det er vigtigt, at fotografen går lidt ned i knæ med vedkommende går, således at kameraet ikke hopper for meget op og ned, når fotografen tager et skridt. Selvom DJI Osmo Pro bliver stabiliseret i 3 akser, så kan den stadig ikke kompensere, hvis den bevæger sig for meget op og ned.

Vi anbefaler følgende ekstraudstyr

Selve pakken indeholder alt det nødvendige for at kunne udføre professionelle optagelser med DJI Osmo Pro. Dog er der en række ekstra reservedele, som vi kan anbefale, der enten forbedrer dine produktioner eller gør dit arbejde lettere.

Ekstra batteri til DJI Osmo Pro

Der medfølger et batteri i pakken, men det kan ofte være en fordel med et ekstra-batteri, der kan supplere, hvis man ikke nåede at få det hele med.

Base til Osmo

Når man er ude på en produktion, så kan det være besværligt at stille Osmo'en fra sig. Det kan derfor være en fordel til tilkøbe en base, som man kan stille sin DJI Osmo Pro på. Det kan også være en fordel, hvis man gerne vil have den stående fremme og ikke ønsker at pakken den sammen efter hver gang, den tages i brug.

RØDE mikrofon til DJI Osmo

Den medfølgende mikrofon fra DJI er ikke ideel, hvis du også skal bruge lyd sammen med optagelserne. Hvis det er vigtigt at få lyden med, så kan det varmt anbefales at investere i en RØDE mikrofon til DJI Osmo, der også giver perfekte lydoptagelser. Bemærk, at der skal investere i en række ekstra dele for at kunne montere denne mikrofon.

Kom hurtigt i gang med DJI Osmo Pro

Den største fordel ved DJI Osmo Pro er, at den er let tilgængeligt og hurtig at komme i gang med.

Først åbnes Osmo-kameraet fra de tre lånemekanismer, der fastholder og beskytter kameramodulet under transport i tasken. Dernæst monteres smartphone i holderen på siden af Osmo-grebet. Smartphone tændes og forbindes til kameraets WiFi-hotspot. DJI GO-appen startes og kameraet vil streame billedet gennem DJI GO-applikationen. Din DJI Osmo Pro er nu klargjort og kan anvendes til produktioner.

Som udgangspunkt er kameraet indstillet automatisk, men kan finjusteres via applikationen. Ellers er der ingen balanceringer eller indstillinger, der skal laves før, DJI Osmo Pro kan benyttes.