• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI Osmo Pocket

Ikke på lager
Lagerdato tilgår snarest
2.699 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Finansering:

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Hvis du er på jagt efter den ultimative lille rejsekammerat, som du kan have med overalt, eller hvis du tænker, at 2019 er året, du vil springe ud som Vlogger - så er Osmo Pocket noget for dig. 12 MP still billeder og video i 4K i op til 60fps. Alt sammen i uden rystelser og blødt som smør takket være dens 3-aksede stabilisator.

Anvendelsesmuligheder

Osmo Pocket er et alsidigt værktøj og en fornøjelse til enhver, der gerne vil lave professionelle videoer eller interviews - eller bare lave nogle fede skud fra ferien. Osmo Pocket passer perfekt i din lomme (heraf navnet) og er et must have for alle, der skal optage noget korte videosekvenser i bevægelser og/eller rejser meget.

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • FordeleIndbygget touch-skærm
  • FordeleHurtig og kompakt
  • FordeleMasser af tilbehør
  • Fordele4K/60fps-kamera

Udfordringer

  • UlemperSD-kort medfølger ikke
  • UlemperIngen indbygget højtaler
  • UlemperDer medfølger kun USB-C samt Lightning adaptor til at forbinde telefon og Osmo Pocket

Samlet vurdering

" Fremragende "

5 /5 stjerner

Osmo Pocket er lille og effektiv

DJI Osmo Pocket er en revolutionerende mikro-stabilisator med integreret 4K-kamera. Det er den hidtil mindste udgave af Osmo-serien og fylder ikke mere end en håndflade. Du kan have din Osmo Pocket i lommen (heraf navnet) og have den med overalt, hvor du har brugt for hurtige, stabiliserede videoskud i 4K-opløsning.

Selvom kameraet er lille, så er det udstyret med en 1/2,3-tommer sensor, der er garant for billeder og video, der i særdeleshed egner sig til Youtube-film og andre sociale medier.

Lille og stabil på samme tid

DJI Osmo Pocket er den mindste mekaniske håndholdte gimbal, der stabiliserer optagelserne i tre akser. I realtid justerer den for dine bevægelser, så dine billeder og film bliver fuldstænding stabile. Det vil med andre ord sige, at Osmo Pocken sikrer, at dine videooptagelaer bliver smooth uden rystelser, der ellers kan forstyrre oplevelsen af videoen.

Slowmotion i 4K med 100mbps

DJI Osmo Pocket har en 1/2,3-tommer sensor, 80° FOV og f/2,0 blænde. Den kan skyde video i 4K / 60fps ved 100 Mbps og billeder i 12MP.

Normalt plejer man at gå ned i opløsning for at producere slowmotion skud med mindre kameraer som Osmo Pocket, da små kameraer typisk ikke har processorkraft nok til at håndtere et tilstrækkeligt antal billeder pr. sekund til slow motion. Osmo Pocket tillader som noget nyt fra DJI, at du nu kan producere slow motion skud i fuld opløsning i 4K. Det betyder altså, at du nu vil kunne producere slowmotion-video i en langt højere kvalitet end hvad Osmo-serien tidligere har kunne tilbyde.

Sensor
Hav den med i din lomme

DJI Osmo Pocket er på størrelse med en Snickers og er designet til at være lige så bekvemt i lommen som din smartphone eller tegnebog. Dette betyder, at det er et kamera du kommer til at have på dig - over alt - uden at det er til gene under transporten.

Størrelse
Mekanisk gimbal

Den lille effektive gimbal stabiliserer ned til 0,005 grader (det vil sige meget stabile optagelser uden rystelser i tre akser, der kan ses med det blotte øje). Den mekaniske stabilisering med børsteløse motorer giver helt stabiliserede billeder og film.

Samtidig har du kontrol over stabilisatoren under optagelser - og du kan dreje den rundt 360 grader med fuld fleksibilitet.

Gimbal
Let og støjsvag

Det er vigtigt, at produktet er lydløst og ikke opvarmes mekanisk under stabiliseringen. Dette kan ellers lede til en irritation, når den bruger over længere perioder. DJI Osmo Pocket bruger en stille og passiv køling af stabilisatoren, der spreder varme jævnt og sikrer lang levetid og ensartet ydeevne. Denne køling vil ikke afgive støj.

DJI Osmo Pocket vejer samtidig kun 116 gram, så den er perfekt at have med på rejser.

Støjsvag
Kan betjenes uden smartphone

Det er vigtigt at vægten holdes til et absolut minimum. Og hvis der er noget, der kan trække vægten op på en håndholdt stabilisator er kameraet og særligt skærmen.

Osmo Pocket er udstyret med en indbygget skrærm, så du slipper for at tilslutte din smartphone. Håndtaget er skridsikkert og svedfast, hvilket giver et behageligt greb. Den indbyggede berøringsskærm og knapper giver en hurtig og simpel brugeroplevelse, så du kan vælge og justere indstillinger med nogle få swipes og klik.

SMARTPHONE
Masser af tilbehør

DJI Osmo Pocket indeholder en universal-port, som er nødvendigt for montering af ekstra tilbehør.

Denne port kan fx forbinde Osmo Pocket med din smartphone samt en masse andet tilbehør. Du kan blandt andet dykke med DJI Osmo Pocket med en vandtætte beholder, som kan købes separat.

Universalport
Masser af automatiske funktioner

DJI Osmo Pocket kan ikke kun blot tage billeder og film. Osmo Pocket har flere intelligente funktioner som ActiveTrack, Motionlapse og 3x3 Panorama samt meget mere.

Hyperlapse
Flere funktioner via smartphone-app

DJI Osmo Pocket har masser af funktioner som kan udforskes i appen "DJI Mimo". Denne dedikerede gratis app giver mulighed for redigeringsværktøjer, skabeloner og adgang til deling på sociale medier.

Activetrack
Tilbehør

Der kommer løbende tilbehør til DJI Osmo Pocket. Tilbehøret giver endnu flere muligheder for film og fotografering, der hjælper dig med at lave fantastiske optagelser.

Tilbehør
 

General

Dimensioner 121.9×36.9×28.6 mm
Vægt 116 g

Kamera

Sensor 1/2.3” CMOS
Effektive pixels: 12M
Objektiv FOV: 80° F2.0
ISO Billeder: 100-3200
Video: 100-3200
Shutter 8s-1/8000s
Billede størrelse 4000×3000 pixels
Billede-modes Single Shot, Panorama, Timelapse, Motionlapse
Video-resolution 4K Ultra HD: 3840×2160 24/25/30/48/50/60p
FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60
Video-modes Auto
Video bit-rate 100 Mbps
Filformat FAT32 (≤32 GB), exFAT (>64 GB)
Billedeformat JPEG/JPEG+DNG
Videoformat MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
SD-kort MicroSD (maksimal størrelse: 256 GB)
Lyd 48 KHz AAC

Gimbal

Kontrolerbare vinkler Pan: -230° to +50°
Tilt: -95° to +50°
Roll: ±45°
Maksimal hastighed 120°/s

Batteri

Type LiPo
Størrelse 875 mAh
Eneergi 6.738 Wh
Spænding 7.7 V
Driftstemperatur 0°-40° C
Driftstid 140 minutter
Ladetid 73 minutter
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk