DJI Osmo Mobile 6

På lager
2 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
1.269,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Osmo Mobile 6

Udfold din kreativitet

Osmo Mobile 6 er en intelligent smartphone-stabilisator spækket med kreative funktioner. Den er ikke kun kompakt og let foldbar, så den passer i din håndflade, men starter også automatisk, når den er foldet ud for at tage billeder med et øjebliks varsel.

Få dynamiske vinkler og perfekte selfies ved at bruge den indbyggede forlængerstang. En lang række intelligente funktioner og guider står til din rådighed. DJI Mimo-appen letter effektiv optagelse, redigering og deling, så du kan fange hvert uforglemmeligt øjeblik.

Klar, parat, start!

Kompakt og bærbar

Tag din Osmo Mobile 6 med på spændende eventyr. Det kompakte og foldbare design er nemt at pakke, og med den magnetiske telefonklemme med hurtig udløsning kan du komme i gang uden besværet med at fjerne dit telefoncover.

Snap-in eller out – du er klar til at skyde eller besvare et opkald med et øjebliks varsel.

Hurtig start

Osmo Mobile 6 tænder, så snart du folder den ud. Snap en parret smartphone ind, og DJI Mimo-appen dukker automatisk op, så du kan begynde at optage, så snart inspirationen rammer.

3-akset stabilisering

Med 3-akset stabilisering kan du fange glatte, tabsfrie kreationer på farten, der imponerer og wow. Osmo Mobile 6 integrerer DJI's avancerede stabiliseringsteknologi for at give stærke, stabile, rystefrie resultater lige ved hånden.

Ser godt ud

Ny Slate Grey farve

Smooth Operator

Den nye Slate Grey farve er slank, pæn og pletafvisende. Med et forbedret ergonomisk design og skridsikkert greb ligger Osmo Mobile 6 godt i hånden.

Kontroller bekvemt batteriniveauet, systemstatusindikatoren og skift mellem kardantilstande med det nye indbyggede statuspanel. Tryk på M-knappen for at hoppe mellem de fire tilstande for at opfylde dine filmbehov eller tilføje kreativ flair.

Bare rul for kontrol

Styr zoom og fokus ubesværet og flydende med Osmo Mobile 6's nye sidehjul. Rul hjulet for at justere brændvidden for fleksibel komposition, og zoom ind og ud med smøragtig glathed. Og for endnu mere filmisk kontrol, tryk én gang på sidehjulet for at skifte til manuel fokus.

 

Klar med intelligente funktioner

En ny smart gimbal

Timelapse

Fordrej tid og rum med Timelapse, Motionlapse og Hyperlapse. Med simple Motionlapse-skabeloner kan du blande smukke øjeblikke til imponerende klip.

Dynamic Zoom

Brug tilstandene Flyt ind og Flyt ud for at få strækkende og komprimerende visuelle effekter til at skabe dynamiske blockbuster-billeder med din telefon.

Gesture Control

Bevægelseskontrol gør det nemt at tage en selfie eller et gruppebillede. Det har aldrig været så praktisk at tage et billede eller starte en video.

Panorama

Prøv tre panoramatilstande: 3x3, 240° eller CloneMe er tilgængelige for din kreative vision. Prøv, og du skal se.

 

Der er ingen satsning med denne gimbal

Bliv ved

Indbygget forlængerstang

Få alle med på billedet. Den indbyggede udvidelse betyder, at ingen bliver udeladt. Inkluder flere venner, kæledyr eller smukke landskaber i ethvert billede. Tag dynamiske selfies fra højere eller lavere vinkler. Forlæng stangen for at udvide de kreative muligheder.

Hurtigt skifte til portræt

Skift nemt mellem landskabs- og portrættilstand ved blot at trykke to gange på skifteknappen.

ActiveTrack 5.0

ActiveTrack 5.0 er fuldt opgraderet til mere stabil sporing på længere afstande. Den forbedrede version gør det muligt for frontkameraet at spore motiver, der drejer til siden eller drejer.

Uanset om det er camping, rejser eller gadeoptagelser, holder kardanen automatisk motivet dødt centrum for at gøre dine optagelser mere historieagtige.

Vlogs That Pop

Du skal ikke bekymre dig om dårlig belysning eller distraherende støj. Med DJI OM Fill Light Phone Clamp og DJI Mic er du forberedt til enhver situation og rustet til at løfte dit indhold til nye niveauer.