DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Afventer lagerdato
10+ stk. på fjernlager
1.940,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Osmo Action 3

Ud over kanten

Skub ethvert eventyr ud over kanten med Osmo Action 3.

Den har et quick-release design til nem vandret og lodret montering, og touchskærme på forsiden og bagsiden for ubesværet kontrol af parametre og afspilning. Med yderligere gennembrud inden for kuldebestandighed, batterilevetid og vandtæthed har der aldrig været et bedre tidspunkt at handle på.

Billedbehandlingssystem

Billeddannelse, der antænder udtryk

Ethvert øjeblik kan blive et højdepunkt. Film i op til 4K/120 fps, og indfang oplevelser i dynamiske, utroligt glatte detaljer.

155° Super-Wide FOV Mulighederne er vidt åbne. En superbred FOV gør hver scene mere tiltalende, fordybende og mindeværdig.

Osmo Action 3 er udstyret med en 1/1,7" sensor for optimal billedkvalitet

Oplev naturtro farver. Action 3's farvetemperatursensor justerer intelligent hvidbalance og AE for meget nøjagtige farver, selv i komplekse belysningsmiljøer som når du dykker eller fridykker dybt under overfladen.

Quick-Release Design

Klar til montering

Stærk slagfasthed for sikre forbindelser.

Action 3s innovative quick-release design forbedrer slagfastheden med kombinationen af ​​kraftig magnetisk kraft og en ekstra positioneringsklemme. Dette gør den mere end klar til scenarier med høj intensitet.

Den er også nem at afmontere og fleksibel nok til hurtigt at skifte placering og tilbehør.

Monter den som du vil have den.

Den horisontale-lodrette beskyttelsesramme lader dig skifte ting op og skyde lodret på få sekunder. Bare tag den af, drej den og sæt den på igen.

 

 

Batteri

Kuldebestandig & langtidsholdbar

Omfavn kulden: -20° C (-4° F)

Hvem er bange for lave temperaturer? Optag kontinuerligt i op til 150 minutter ved temperaturer så lave som -20° C (-4° F). Action 3 håndterer ikke kun koldt vejr. Den trives i det.

160 min forlænget batterilevetid

Batterilevetiden holder lige så længe som du gør. Batterikapacitetsgrænserne er blevet skubbet endnu længere med Action 3 for at tillade 2,5+ timers brug. Fang hele eventyr på en enkelt opladning

Hurtig opladning

Lad være med at vente på strøm. Action 3 er det første actionkamera, der indbygget understøtter hurtigopladningsteknologi. På kun 18 minutter kan den forsynes med op til 80 %, hvilket er nok til cirka to timers optagelse.

Flere EIS-tilstande

Et omfattende stabiliseringssystem

RockSteady 3.0

En ny generation af intelligent stabiliseringsalgoritme giver næring til den seneste version af RockSteady EIS, som effektivt kan eliminere kamerarystelser i alle retninger. Den understøtter brug under optagelse med op til 4K/120fps, hvilket giver et stabilt og fordybende førstepersonsperspektiv.

HorizonSteady

Denne smarte stabiliseringsfunktion hjælper med at eliminere kamerarystelser i alle retninger og korrigerer endda vandret hældning i enhver vinkel. Det betyder, at optagelser kan forblive vandret, selv gennem kraftige bump og 360° rotationer. Derudover kan du aktivere HorizonBalancing, som korrigerer hældningen vandret inden for ±45° og understøtter optagelse af stabile 4K/60fps videoer.

Beskyttelse

Bekymringsfri skabelse

16m vandtæt
Lad os gå dybere. Kamerahuset er fuldt optimeret til at blive brugt i dybder på op til 16 meter (52 fod), hvilket forbedrer dine undervandseventyr uden behov for ekstra tilbehør.

Højstyrkeglas

Dråbefast og hydrofobisk. Frontskærmen, bagskærmen og linsebeskyttelsescoveret er alle lavet med højstyrke Gorilla Glass, som ikke kun er slid- og ridsefast, men også 1,5 meter faldbestandigt. Derudover har disse tre spots hydrofob belægning, som afviser vand hurtigt uden at påvirke billedkvaliteten.

Dobbelte berøringsskærme

En front touchskærm også. Frontskærmen er praktisk til vlogging og indramning af selfies og understøtter almindeligt anvendte berøringskontrolfunktioner. Ikke mere at vende kameraet rundt for parameterjusteringer, tilstandsskift eller videoafspilning.

Når kameraet skiftes mellem vandret og lodret orientering, tilpasser brugergrænsefladen sig derefter. Touchskærmene er også følsomme nok til, at de nemt kan betjenes med våde hænder.