• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI OM 5 Sunset White

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
1.299 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Gratis

1 hverdag

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

DJI OM 5 er det nyeste produkt på markedet af mobile stabilisatorer. Den tillader dig at bruge din smartphone som et stabiliseret kamera, så du kan få professionelle optagelser, også når du er på farten.
Med sin 3-aksede gimbal stabilisering får du helt bløde optagelser og med samme sammenklappelige design er den stadig nem at have med på eventyr. 
DJI OM 5 kommer med Active track 4.0 og har fået ShotGuide samt mange andre features. Den har nu også fået den smarte 215 mm forlængerstang , som giver lettere justeringer og mere kreative muligheder ved optagelse.

Anvendelsesmuligheder

Teknologien er efterhånden nået rigtig langt når man ser på Smartphones kameraer, derfor er der også et blevet et krav at have en ægte stabilisator til telefonen og ikke kun til de professionelle store kameraer. Dette er udstyret til dig der gerne vil lave Vlogs, PR eller vil begynde at lave bedre og mere stabiliserede rejsevideoer når du er ude og opleve verdenen. Gimbalen er spækket med den nyeste teknologi fra DJI og indeholder mange super lækre detaljer som gør den til den bedste og mest avancerede telefon stabilisator på markedet. DJI har virkelig lavet et sikker vinder med OM 5.

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • FordeleIndbygget forlængerarm
  • FordeleMeget kompakt
  • FordeleVejer kun 290g
  • FordeleActive track 4.0

Udfordringer

  • UlemperKan udelukkende bruges til smartphones
  • UlemperKan ikke udskifte batteri

Samlet vurdering

" Fremragende drone "

5 /5 stjerner

Behersk hvert skud

Bærbar og håndfladestørrelse med en indbygget forlængerstang, DJI OM 5 er en alsidig ledsager, der låser op for dit smartphones fulde potentiale. Nyd fejlfri selfies, superglat video, automatisk sporing og meget mere.

En ny ShotGuides -funktion giver endda kreative tips, der giver dig mulighed for at få fantastiske billeder, uanset hvor du er. Gør dig klar til at mestre hvert skud.

Nyt design, bedre resultater

OM 5 er foldbar og let, designet til at passe i din håndflade. Det betyder, at du nemt kan tage det med til ethvert eventyr.

Og for første gang har vi inkluderet en indbygget forlængerstang, så du kan inkludere flere venner i en selfie eller fange optagelser fra unikke nye vinkler.

Få mest muligt ud af DJI OM 5

En præcisionsfremstillet 215 mm forlængerstang strækker sig jævnt og ensartet og giver lettere justeringer og mere kreative muligheder ved optagelse.

OM 5 går ikke på kompromis med kvaliteten, og det inkluderer dens fleksible, meget holdbare metalsamlinger for en førsteklasses pasform og finish.

Håndtaget er ergonomisk designet til at passe perfekt i din håndflade.

Skyd som en professionel

ShotGuides genkender automatisk dit miljø og anbefaler nyttige optagelsestip og kreative skabeloner.

Fra optagelse til redigering, denne avancerede nye funktion lader selv første gangs brugere fange fantastiske resultater.

Bliv i rammen

Hvad forbedrede DJI i ActiveTrack 4.0? Stort set alt. Fra mere avancerede genkendelsesmuligheder til højere lydhørhed, der er endda en ny automatisk ansigtsregistreringsfunktion til selfie -tilstand.

Sporing, der er så god og pålidelig, lader dig fokusere på dine omgivelser og blive i nuet.

Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk