• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI OM 4 SE

På lager i webshop og butik
Sendes på mandag til levering tirsdag
799 DKK
Inkl. moms

Forventet levering:

1 hverdag

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

DJI OM 4 SE er Dji’s nyeste produkt på markedet af mobile stabilisatorer. Den tillader dig at bruge din smartphone som et stabiliseret kamera, så du kan få professionelle optagelser, også når du er på farten.
Med sin 3-aksede gimbal stabilisering får du helt bløde optagelser og med samme sammenklappelige design er den stadig nem at have med på eventyr. 
OM 4 SE kommer stadig med Active track 3.0, men har fået DynamicZoom og Gesture Control, samt mange andre features. Den har nu også fået dette smarte magnetiske monteringssystem, som enten monteres via. En ring der sidder fast på din telefon, eller et greb der kan monteres fast på magneten.

Anvendelsesmuligheder

Teknologien er efterhånden nået rigtig langt når man ser på Smartphones kameraer, derfor er der også et blevet et krav at have en ægte stabilisator til telefonen og ikke kun til de professionelle store kameraer. Dette er udstyret til dig der gerne vil lave Vlogs, PR eller vil begynde at lave bedre og mere stabiliserede rejsevideoer når du er ude og opleve verdenen. Gimbalen er spækket med den nyeste teknologi fra DJI og indeholder mange super lækre detaljer som gør den til den bedste og mest avancerede telefon stabilisator på markedet. DJI har virkelig lavet et sikker vinder med OM 4 SE

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • FordeleSammenklappeligt design
  • FordeleActive Track 3.0
  • FordeleCloneMe Pano Mode gennem DJI Mimo appen
  • FordeleMagnetisk montage, til nem og hurtig montering af telefonen.

Udfordringer

  • UlemperKan udelukkende bruges til smartphones
  • UlemperKan ikke udskifte batteri

Samlet vurdering

" Fremragende drone "

5 /5 stjerner

Klar på et øjeblik
Hurtig i brug med magnetisk holder

Med den magnetiske montering kan du starte optagelse med det samme. OM 4 SE er en sammenklappelig stabilisator designet til din smartphone.

Det er en helt ny feature på DJI OM 4 SE, som vi ikke hidtil har set før. Det unikke ved det er, at når du monterer din smartphone på DJI OM 4 SE, så stabiliserer gimballen automatisk med det samme. Det giver den frihed, at du ikke længere skal stabiliserer manuelt, men nu kan monterer telefonen og optage med det samme.

Innovativ magnetisk holder
Altid klar til brug

Den magnetiske telefonklemme og holderen til den magnetiske ring gør påsætning af din telefon helt ubesværet, så du hurtigt kan komme i gang. Den magnetiske telefonklemme er utroligt tynd og ultra-let, og holder din smartphone Sikker fast under brug. Eller brug magnetringholderen til at klikke på din smartphone på OM 4 SE

Fang motivet med det samme
Let og hurtig

Med en 3-akset gimbal, der effektivt fjerner rystelser fra optagelser, leverer DJI OM 4 SE et stabiliseret billede. Gimbalen er let designet og reagerer lynhurtigt på dine bevægelser fra hånden. Gimbalen kan klappes sammen hvilket gør det muligt at tage OM 4 SE med overalt. Den vejer kun 390 gram og er bærbar, let og utroligt praktisk at have med. Standbytilstand giver dig mulighed for at starte din smartphone og gimbal på kort tid.

Fantastisk stabilisering
Godt greb

Håndtaget er designet til at passe godt i hånden. Det behagelige greb passer perfekt til din håndflade, så gimbalen behagelig og praktisk at komme i gang med. Nem og hurtig adgang til alle knapper der med intuitive funktioner gør DJI OM 4 SE nem at bruge med kun en hånd, hvilket giver mere alsidighed og bevægelsesfrihed når du er i gang med at filme.

Meget brugervenlig
Nem opsætning og knapper

Funktionerne som du kender dem, OM 4 SE er i stand til at skifte position ved et hurtigt dobbelt tryk på M-knappen og udløser-knappen. Du kan også nemt styre gimbalen rundt med det utrolig intuitive joystik eller gør brug af gesture controls hvis du ikke har mulighed for selv at starte optagelserne. Du kan på kort tid lære de mest intuitive knapkombinationer og adgang til hurtigmenu, for enhåndsbetjening.

Få alt i en app
Virker med DJI Mimo-appen

Brug DJI OM 4 SE med DJI Mimo-appen til en komplet filmskabende oplevelse. DJI Mimo er fuldt udstyret med tutorials, praktiske skabeloner og intelligente funktioner. Appen byder på en lang række integredede funktioner, der altsammen har til formål, at styrke dine optagelser. Blandt andet har DJI OM 4 SE active track 3.0, gesture control og meget meget mere. Det er en funktioner du ikke finder i ligenende produkter, som gør DJI OM 4 SE yderst unik. Det du dog skal fokusere på er, at du nu har alle muligheder for at optimere dine optagelser, så du kan filme på lige fod med de professionelle.

Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk