JULE-TILBUD - SE DEM HER.

DJI O3 Air Unit

Forventet 29/11/23
1.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI O3 Air Unit

Mærk afstanden

Ved at integrere DJI's banebrydende videotransmissionsteknologi i en kompakt og let krop, tager DJI O3 Air Unit din FPV-oplevelse til nye højder.

Nyd fremragende high-definition videotransmission fra længere afstande med lav forsinkelse.

O3 Air Unit tager et spring fremad med hensyn til billedbehandling med sin 1/1,7-tommer sensor, 155° superbred FOV, flagskibsvideoteknologi og andre opgraderinger.

Den er også kompatibel med en lang række produkter og leverer en videotransmissionsløsning, der hjælper dig med at frigøre din kreativitet fra luften fuldt ud.

DJI O3 Air Unit 

Drevet af DJI´s flagskibs Video Transmission

Udstyret med DJI O3+ videotransmission giver DJI O3 Air Unit et væld af kraftfulde videotransmissionsfunktioner. Styr din drone med hurtig lydhørhed og få et sprødt, ultraskarpt live-feed.

2T2R omnidirektionelle antenner sikrer yderligere stabiliteten og jævnheden af ​​videotransmission inden for signaldækningsområdet.

DJI O3 Air Unit

Forøg dine billeder 

DJI O3 Air Unit har opgraderede billedspecifikationer over hele linjen. Luftenhedens kameramodul er udstyret med 20 GB indbygget lagerplads samt en 1/1,7-tommers sensor til at præsentere mere detaljerede detaljer og billeder i høj kvalitet.

Den understøtter 4K/60fps video og optager 155° superbrede FOV-optagelser for fantastiske visuelle effekter.

Derudover giver D-Cinelike farvetilstand mere kreativ frihed til farvegradering, hvilket giver dig mulighed for mere fleksibelt at redigere og justere dine optagelser.

DJI O3 Air Unit

Kompatibel med flere DJI-enheder

DJI Goggles 2

Nyd komfort og bekvemmelighed på næste niveau med DJI Goggles 2. Nu mindre, lettere og udstyret med Micro-OLED-skærme, så du oplever enestående klarhed, mens du navigerer på himlen.

DJI FPV Goggles V2

Med DJI O3-billedtransmission til højopløsning, lav latens, langdistancetransmission og stærke anti-interferensegenskaber.

DJI FPV fjernbetjening 2

Fjernbetjeningen med ultra-lav latens har Hall-effekt-kontrolpinde med et ergonomisk design for at give høj nøjagtighed. Lås M-tilstand op for at flyve med frihed og opnå mere avancerede manøvrer.