BLACK WEEK ER I GANG - SE TILBUD HER.

DJI Mini SE + Gratis kompetencecertifikat-kursus

Afventer lagerdato
2.399 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering:

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Det har aldrig været nemmere at komme i gang med at flyve en drone, og aldrig været mere sikkert at flyve. DJI Mini SE har utrolig godt videosignal og er solidt og godt bygget på trods af den beskedne størrelse.

Med en vægt på 249 gram giver det mange muligheder i forhold til lovgivning. Alt i alt en super god drone der er stabil, sikker og i høj kvalitet. Dronen egner sig til de fleste der syntes det er sjovt at flyve, men nu også til still- og video-fotografer der skal bruge materiale til sociale platforme eller andet internetmateriale. Hjælpefunktionerne i dronen gør den egnet til begyndere, men de mere avanceret funktioner gør den også spændende for mere erfarne brugere.

Anvendelsesmuligheder

DJI Mini SE hører under betegnelsen Legacy-droner da vægten er under 500 gram.

Det betyder at fjernpiloten skal være indehaver af et dronetegn eller have gennemført en A1/A3 test, for at måtte flyve både på landet og i byerne.

Fjernpiloten må gerne må flyve tæt på mennesker, men ikke overflyve personforsamlinger, og denne skal flyve et sted, hvor man med rimelighed må forvente, at uvedkommende personer ikke vil blive overfløjet.

I tilfælde af uventet overflyvning af uvedkommende personer er det fjernpilotens ansvar at reducere tidsrummet for flyvningen mest muligt.

Dronen må flyve i en maksimal højde af 120 m over terræn.

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • Fordele 2.7K-videokamera
  • Fordele Billig ift. kvalitet

Udfordringer

  • Ulemper Lille billede-sensor

Samlet vurdering

" Fremragende "

4,5/5 stjerner

Perfekt til nybegynderen
Mini 2 har fået en lillebror

DJI Mini SE er en lille drone, der kun vejer 249 gram. Dronen er foldbar og kan klappes nemt sammen, så du altid kan have den med på farten. Selvom dronen er lille og kompakt, så får du alle de samme spændende features, som de større modeller.

Når du flyver, så får du streamet alt, hvad dronen filmer, ned på din smartphone, så du hele tiden kan holde øje med, hvor dronen er, og hvad du optager og tager billeder af.

DJI Mini SE har et intelligent kamera, der kan give stabile videoer og billeder i op til 9 m/s vinde. Derudover er der mulighed for en masse automatiske computerstyrede flyvninger, hvor dronen udfører forskellige avancerede flyvninger - helt af sig selv.

Nem begynderdrone!
Den velkendte DJI kvalitet

Takket være dens intuitive og avancerede funktioner pakket i en lille drone får du med DJI Mini SE fuldstændig frihed, uanset hvor og hvordan du vil skabe dine minder.
Uanset om du skyder på en øde strand eller fanger øjeblikke til i en sjov familiefest, så kan Mini SE klare det meste.