DJI Mini 3 Pro inkl. DJI RC-N1

På lager
7 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
5.190,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Professionel

DJI Mini familien udvides endnu en gang

DJI har gjort det igen og udvidet deres mini drone serie med endnu en drone som hedder DJI Mini 3 Pro. Dronen vejer under 250 gram, er lille, foldbar og nem at have med rundt. DJI Mini 3 Pro har et fantastisk kamera med en endnu større kamera sensor end forgængerne og er samtidig blevet udstyret med avoidance sensorer, som gør dronen endnu mere sikker at flyve.   

Vores tekniske direktør Toke Suhr har lavet en video hvor han gennemgår alt fra specs til lovgivning, forsikring og meget mere. Han slutter også videoen af med at vise hvor nemt og hurtigt man kan få den i luften. 

Stærk forbindelse

OcuSync 3.0 giver bedre signal

DJI Mini 3 Pro er blevet opgraderet med OcuSync 3.0 hvor forgængeren var udstyret med 2.0. Det betyder, at signalet nu er endnu stærkere. Man skal selvfølgelig altid flyve inden de pågældende regler og synsvidde, men bedre signal giver dig som pilot en bedre sikkerhed i områder hvor der kan være interferens - som eksempelvis i byerne.

1/1/3''

Stor kamerasensor

Dronen og vægten taget i betragtning, så er det en ret stor kamera sensor DJI Mini 3 Pro er udstyret med. Sensoren er en 1/1.3” CMOS sensor der kan tage billeder i 48 MP og optage 4K videoer. Kameraet har fast blænde og fotos kan tages i JPEG/DNG (RAW). Video kan optages i op til 4K 60fps eller eksempelvis Full HD 120fps hvis man ønsker slowmotion skud. Videoformatet er MP4 eller MOV (H.264/H.265).

Du skød det på en Mini?!

Flyv på et hvert tidspunkt

Fang subtiliteten af ​​lys og skygger, når du tager ud på en dagstur.
Optag med klarhed og mindre støj, når aftenen falder på. Nyd øjeblikket, forbliv tro mod din kreative proces, og stol på, at Mini 3 Pro fanger din verden.

D-Cinelike Color-tilstand giver mere visuel information og giver dig rigere farvemuligheder og mere fleksibilitet ved redigering.

DJI Mini 3 Pro er helt klart vores sikreste Mini til dato. Udstyret med fremadgående, bagudgående og nedadgående dobbeltsynssensorer og et helt nyt flydesign giver den et bredere sanseområde og øget sikkerhed. Find kreative måder at følge dit motiv med FocusTrack.

Pakken inkluderer ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 og Point of Interest 3.0, tre kraftfulde historiefortællingsværktøjer.