DJI Mini 3 Fly More Combo inkl. DJI RC

På lager
10 stk. online
6 stk. i butikken
7.599 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering:

DJI Mini 3

Alt det du kender - i Mini format

DJI Mini 3 er en kompakt, ultralet kameradrone bygget til eventyr. Den byder på forlænget batterilevetid, detaljerig 4K HDR-video og sjove funktioner som True Vertical Shooting til sociale medier-optimerede billeder. Uanset om du fanger en episk roadtrip eller bare en dag i din egen baghave, er Mini 3 oppe i øjeblikket.

Mini 3 har blandt andet disse specefikationer:

- Under 249g

- Forlænget batteritid på op til 38 min

- 4K HDR Video

- Vertikale billeder

- Intellegente funktioner

- Level 5 vind modstand (10m/s)

 

En drone ud over det sædvanlige

Tag spændingen med dig

Med et foldbart design og en vægt på under 249 g er DJI Mini 3 klar til brug og med det ultra skarpe kamera er du klar til at fange flere minder.

Med det intilligente batteri vil du også opleve længere flyve tid og uforstyrede flyvninger

Optag i blændende 4K HDR med naturtro farver både dag og nat. Mini 3's kamera er udstyret med en 1/1,3" CMOS-sensor med dobbelt indbygget ISO og HDR-teknologi på chipniveau.

I løbet af dagen kan du fange højlys- og skyggedetaljer for mere nuancerede visuelle resultater med større dybde. Fortsæt med at fange klart og levende, selvom dagen bliver til nat.

Kameraets f/1.7 blænde og større 2,4 μm 4-i-1 pixels optager klare detaljer og præsenterer exceptionelle billeder selv i scenarier med svag belysning. Og med 4x zoom kan du udforske yderligere og spejde efter steder, før du optager.