DJI Mini 3 Fly More Combo inkl. DJI RC-N1

På lager
4 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
4.149,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI Mini 3

Alt det du kender - i Mini format

DJI Mini 3 er en kompakt, ultralet kameradrone bygget til eventyr. Den byder på forlænget batterilevetid, detaljerig 4K HDR-video og sjove funktioner som True Vertical Shooting til sociale medier-optimerede billeder. Uanset om du fanger en episk roadtrip eller bare en dag i din egen baghave, er Mini 3 oppe i øjeblikket.

Mini 3 har blandt andet disse specefikationer:

- Under 249g

- Forlænget batteritid på op til 38 min

- 4K HDR Video

- Vertikale billeder

- Intellegente funktioner

- Level 5 vind modstand (10m/s)

 

En drone ud over det sædvanlige

Tag spændingen med dig

Med et foldbart design og en vægt på under 249 g er DJI Mini 3 klar til brug og med det ultra skarpe kamera er du klar til at fange flere minder.

Med det intilligente batteri vil du også opleve længere flyve tid og uforstyrede flyvninger

Optag i blændende 4K HDR med naturtro farver både dag og nat. Mini 3's kamera er udstyret med en 1/1,3" CMOS-sensor med dobbelt indbygget ISO og HDR-teknologi på chipniveau.

I løbet af dagen kan du fange højlys- og skyggedetaljer for mere nuancerede visuelle resultater med større dybde. Fortsæt med at fange klart og levende, selvom dagen bliver til nat.

Kameraets f/1.7 blænde og større 2,4 μm 4-i-1 pixels optager klare detaljer og præsenterer exceptionelle billeder selv i scenarier med svag belysning. Og med 4x zoom kan du udforske yderligere og spejde efter steder, før du optager.

Vandret og lodret

Begge episke

Uanset om det er et tårnhøjt træ eller en høj bygning, komponer dine billeder med mere fleksibilitet og hold alt i rammen.

Et innovativt kardandesign giver kameraet flere muligheder med en stor vinkel vipning. Og med et hurtigt skift til True Vertical Shooting er selv uformelle billeder slående og klar til deling.

Få avancerede billeder på få sekunder med et enkelt tryk med QuickShots som Dronie, Circle, Helix, Rocket og Boomerang. Du kan sende resultaterne til din mobilenhed for at gemme eller dele lige så hurtigt med QuickTransfer.

Ofte stillede spørgsmål

 • Skal man bruge certifikat til denne drone?

  Nej, da dronen er under 250 gram kræver den ikke certifikat.
 • Skal man registrere sig som droneoperatør?

  Ja, du skal registrere dig som operatør inden du flyver, læs mere her: https://droner.dk/newsroom/sadan-registrerer-du-dig-som-droneoperator
 • Hvor må jeg flyve med dronen?

  Du må flyve i både ude og inde for bymæssigt område. Læs mere her: https://droner.dk/newsroom/droneregler-i-danmark-hvor-ma-jeg-flyve-med-drone
 • Hvor kan jeg læse mere om droneregler?

  Vi har lavet en komplet guide med droneregler her: https://droner.dk/regler-for-droneflyvning
 • Er dronen C-mærket?

  Nej denne model er ikke c-mærket.
  Har du en drone under 250 gram, så kan du flyve helt som normalt efter 1. januar 2024. Her er det ligegyldigt om du dronen er MED eller UDEN C-mærke. Så har du eksempelvis en DJI Mini 2, DJI Mini 3 Pro, DJI Mini 4 Pro eller andre droner under 250 gram, så flyver du blot efter de gældende regler for Mikro droner.