DJI Mini 2 SE Fly More Combo

På lager
5 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
3.390,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Let og transportabel

Det er altid en god idé at fange dine hverdagsøjeblikke eller rejser. Tag DJI Mini 2 SE med dig for at få en unik perspektiv, der får dine øjeblikke til at flyve.

Hvor let er DJI Mini 2 SE egentlig? Med en vægt på mindre end 249 g vejer den omtrent det samme som et æble og passer i din håndflade. Kompakt og praktisk er Mini 2 SE din ideelle rejsefælle, som forvandler måden, du fanger dine yndlingsøjeblikke på.

Lang batteritid og rækkevide

Mini 2 SE understøtter op til 10 km HD-videooverførsel* og har fremragende anti-interference evner, hvilket giver dig mulighed for at flyve længere og se klarere.

Med en maksimal batterilevetid på 31 minutter giver Mini 2 SE mere end nok tid til at sammensætte det perfekte skud.

Mini 2 SE flyver stabilt og pålideligt og holder dit optagelsesmateriale stabilt, selv når du flyver i miljøer med vindstyrke 5, op til 38 km/t.

 * Rækkeviden i Danmark afhænger af dine omgivelser og er altid vejledende. Op til 5-6KM i Danmark.

Simpelt og kreativt

DJI Fly-appen leveres med klare instruktioner og let-forståelige flyvetutorials, der dækker alle de tips, du har brug for, for at komme i gang. Med en kombination af GNSS, nedadgående vision og infrarøde sensor systemer kan flyet hovere stabilt i luften.Smart RTH, Low Battery RTH og Failsafe RTH giver dig mere selvtillid og ro i sindet under flyvningen.

Med bare få tryk optager DJI Mini 2 SE automatisk og skyder professionelle videoer, som kan deles direkte på sociale medier. Uanset om du er en nybegynder eller en mere erfaren pilot, hjælper DJI Fly-appen dig med at producere imponerende resultater, komplet med lydspor og filtre.