DJI Mini 2 SE Fly More Combo inkl. DJI RC-N1

På lager
5 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
SPAR 400,00 DKK Tilbudspris 2.890,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Let og transportabel

Det er altid en god idé at fange dine hverdagsøjeblikke eller rejser. Tag DJI Mini 2 SE med dig for at få en unik perspektiv, der får dine øjeblikke til at flyve.

Hvor let er DJI Mini 2 SE egentlig? Med en vægt på mindre end 249 g vejer den omtrent det samme som et æble og passer i din håndflade. Kompakt og praktisk er Mini 2 SE din ideelle rejsefælle, som forvandler måden, du fanger dine yndlingsøjeblikke på.

Lang batteritid og rækkevide

Mini 2 SE understøtter op til 10 km HD-videooverførsel* og har fremragende anti-interference evner, hvilket giver dig mulighed for at flyve længere og se klarere.

Med en maksimal batterilevetid på 31 minutter giver Mini 2 SE mere end nok tid til at sammensætte det perfekte skud.

Mini 2 SE flyver stabilt og pålideligt og holder dit optagelsesmateriale stabilt, selv når du flyver i miljøer med vindstyrke 5, op til 38 km/t.

 * Rækkeviden i Danmark afhænger af dine omgivelser og er altid vejledende. Op til 5-6KM i Danmark.

Simpelt og kreativt

DJI Fly-appen leveres med klare instruktioner og let-forståelige flyvetutorials, der dækker alle de tips, du har brug for, for at komme i gang. Med en kombination af GNSS, nedadgående vision og infrarøde sensor systemer kan flyet hovere stabilt i luften.Smart RTH, Low Battery RTH og Failsafe RTH giver dig mere selvtillid og ro i sindet under flyvningen.

Med bare få tryk optager DJI Mini 2 SE automatisk og skyder professionelle videoer, som kan deles direkte på sociale medier. Uanset om du er en nybegynder eller en mere erfaren pilot, hjælper DJI Fly-appen dig med at producere imponerende resultater, komplet med lydspor og filtre.


Ofte stillede spørgsmål

 •  Skal man bruge certifikat til denne drone?

   Nej, da dronen er under 250 gram kræver den ikke certifikat.
 •  Skal man registrere sig som droneoperatør?

   Ja, du skal registrere dig som operatør inden du flyver, læs mere her: https://droner.dk/newsroom/sadan-registrerer-du-dig-som-droneoperator
 •  Hvor må jeg flyve med dronen?

   Du må flyve i både ude og inde for bymæssigt område. Læs mere her: https://droner.dk/newsroom/droneregler-i-danmark-hvor-ma-jeg-flyve-med-drone
 •  Hvor kan jeg læse mere om droneregler?

   Vi har lavet en komplet guide med droneregler her: https://droner.dk/regler-for-droneflyvning
 •  Er dronen C-mærket?

   Nej denne model er ikke c-mærket.
   Har du en drone under 250 gram, så kan du flyve helt som normalt efter 1. januar 2024. Her er det ligegyldigt om du dronen er MED eller UDEN C-mærke. Så har du eksempelvis en   DJI Mini 2, DJI Mini 3 Pro, DJI Mini 4 Pro eller andre droner under 250 gram, så flyver du blot efter de gældende regler for Mikro droner.