Venter...

Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven
{{var product.name}}
Continue shopping
View cart & checkout
Stort billede af DJI Mavic Pro

DJI Mavic Pro

Pris: 7.499 DKK

Special Price 6.699 DKK


 • Ikke på lager

Forventet den 18/06/2018

Variant

Pakkeløsning


Med DJI Mavic Pro får du:

 • Lille foldbar drone
 • 27 minutters flyvetid
 • Stabiliseret 4K-kamera 
 • 4 km rækkevidde
 • Follow me og active track
 • Sense & avoid
DJI logo

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

Vi reparerer alt

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Eksperten udtaler sig om DJI Mavic Pro

Kort om produktet

Det bedste kamera, er det kamera, som du altid har på dig! Mavic Pro er den bedst sælgende DJI-drone til dato på grund af dens transportvenlige platform, stærke videosignal og komprimerede kamera. Du kan altså stadig tage billeder i høj kvalitet med denne kompakte drone-platform. Selvom dronen er foldbar, er det stadig en stærk maskine, som kan levere billeder og video i hhv. 12MP / 4K.

Anvendelsesmuligheder

En Mavic Pro er til dig, der ofte er på farten og skal have din drone med. Vælger du startpakken får du en lille taske med, der kan ligge i dit handskerum i bilen. Kameraet er godt nok til, at dronen kan levere billeder og video til professionelle fotoopgaver, der ikke kræver en opløsning på mere end 12MP / 4K. Mavic har frontale objektsensorer og kan derfor også benyttes til diverse inspektionsopgaver.

droneekspert

Toke Kristian Suhr

Ekspertens anmeldelse af DJI Mavic Pro

Fordele

 • Foldbar og dermed transportvenlig
 • Lang rækkevidde
 • Høj topfart
 • Kan bruges trådløst med DJI Goggles

Udfordringer

 • Ingen bagudrettede sensorer
 • Fast blænde på f/2.2
 • Udfordret ved optagelser med lav belysning
 • Støjer mere end Platinum-udgaven

Samlet vurdering

4,6 / 5 stjerner

Lille, foldbar og transportabel

DJI Mavic Pro har indbygget 24 højtperformende computer-kerner der sørger for stabilitet og sikkerhed. Det nye transmissionssystem gør, at DJI Mavic har en video- og kontrol-rækkevidde på 4km.

Med den kompakte størrelse med fem indbyggede sensorer og 4K-kamera i en 3-akset gimbal, er DJI Mavic den bedste drone til at tage med på farten i en rygsæk.

Lille og kompakt

DJI Mavic kan foldes sammen så den nemt kan tages med uden besvær. Når den er foldet sammen fylder den blot 8,3 cm i bredden og højden, og 19,8cm i længden.

DJI Mavic vejer 743 gram, så den kan nemt haves i en lille taske, og endda måske i en baglomme.

Sammenfoldet DJI Mavic

Kraftfuld og mobil fjernkontrol

Den medfølgende fjernkontrol til DJI Mavic Pro er lille og effektiv. Telemetridata vil blive vist på en mindre belyst skærm. Du kan også tilslutte din smartphone nederst i holderen som har en maksimal længde på 160mm og dybde mellem 6,5-8,5mm.

Med din smartphone kan du se livestream fra kameraet på op til 4km afstand i hhv. 1080p/720p opløsning.

Du kan desuden flyve uden fjernkontrollen via din smartphone igennem WiFi med en begrænset rækkevidde på under 100 meter

Fjernkontrol til Mavic

Afgiv kommandoer via tegn

Du kan med kropstegn kommandere om DJI Mavic f.eks. skal flyve efter dig eller tage et billede. Ved at tage armene op i et V, vil DJI Mavic genkende dig og følge efter dine bevægelser. Dette gøres uden at støde ind i ting, da den benytter tre anti-kollisions-sensorer, til at undgå objekter. Ved at forme hånden som en firkant vil DJI Mavic automatisk efter få sekunder tage et billede.

Mavic kommandoer

Undgår objekter med fem sensorer

DJI Mavic har fem sensorer der detekterer objekter. Tre af sensorene sidder foran og sørger for, at dronen ikke flyver ind i ting. De to andre sensorer sidder i bunden af dronen, og sørger for at dronen ikke rammer jorden.

De nederste sensorer benyttes samtidig så højden over terræn bevares. Dette betyder, at DJI Mavic kan følge efter dig i samme højde, også selvom terrænet forandrer sig.

Mavic sensoere

Stabiliseret 4K-kamera

Der er indbygget 4K-kamera i DJI Mavic. Kameraet er desuden stabiliseret i en 3-akset gimbal, som betyder, at der ingen rystelser er i optaget videomateriale. Kameraet optager i 4K med 30 billeder i sekundet og kan tage billeder i 12 megapixels. Billederne kan maksimalt have 8 sekunder åben blænde, som benyttes til at optage i mørke, samt at den kan gemme i formatet DNG RAW.

4K-kamera

Præcisionslanding

Præcisionslandingsteknologien gør, at Mavic’en automatisk lander præcist på det punkt, hvor den lettede fra. Hver gang du letter med Mavic-dronen, optager to sensorer et stykke video af jorden, som bliver oversat til nøjagtige satellitkoordinater. Når du, efter flyvning, vil have Mavic’en til at flyve hjem, flyver den direkte hen til de koordinater, den indlæste, da den lettede.

DJI Mavic Pro med præcisionslanding

Tophastighed på 64 km/t

Sport Mode er designet til at give Mavic’en en tophastighed på 64 km i timen. Denne funktion kan bruges samtidig med, at du udfører professionelle operationer eller blot til hobbybrug. Selv i Sport Mode vil Mavic stoppe øjeblikkeligt i det øjeblik, at du stopper med at give inputs til fjernkontrollen.

DJI Mavic har en tophastighed på 64 km/t

Tripod mode

Tripod mode nedsætter din Mavic’s tophastighed til 3,6 km/t, samtidig med at kontrolleren bliver mindre sensitiv. På den måde, kan der opnås en stor præcision i både flyvning og filmning. Tripod mode kan være en fordel ved indendørs droneflyvning, hvor Mavic’ens høje flyvehastighed kan være en udfordring.

DJI Mavic Pro i Tripod mode

Active-track

Med Active-track kan du fortælle Mavic’en hvad den skal følge og så klarer den selv resten, uden brug af GPS-armbånd eller en transmitter.

Mavic’en er programmeret til at spore og genkende et stort antal normale objekter du møder under din droneflyvning, herunder mennesker, cykelryttere, biler og dyr. Så snart du har markeret dit mål, kan du flyve rundt om det, for at skabe en stor variation af billeder.

DJI Mavic med Aktivetrack

OcuSync transmissionsteknologi

OcuSync’s langdistance-transmissionsteknologi gør det muligt, at understøtte et 720p HD videosignal i op til 7 kilometers afstand (1080 HD transmission hvis Mavic’en er i short-range mode).

Hver gang du flyver med Mavic’en, scanner OcuSync for mulige frekvenser i området og indstiller sig selv på den frekvens med mindst interferens. Dette giver dig større flyvesikkerhed og bedre kontrol over dronen. Den tætte integrering med DJI GO app’en, giver dig vitale data og statistikker over dine flyvninger i real tid. OcuSync gør det ligeledes muligt at downloade fotos og videoer i op til 40 Mb/s - mens du flyver.

Mavic OcuSych

Undgå kollisioner

Når Mavic’en flyver, skanner den verden omkring den og skaber samtidig et 3D kort, der fortæller den hvor den kan flyve og hvad den skal undgå. Da Mavic’en bruger ‘syns forarbejdning’, kan den se op til 98° foran dronen og kan nøjagtigt måle distancer på op til 49° på bagsiden.

Når Mavic’en registrerer en forhindring og ser en vej rundt om den, justerer den selv den planlagte rute til at flyve rundt om hindringen. Hvis den ikke kan finde et ny rute, vil den langsomt nedsætte farten til den svæver stillestående i luften - indtil du fortæller den hvad den skal gøre.

Undgå kollisioner

Der er 3 forskellige modes med Activetrack

 • Trace – Mavic’en følger det valgte objekt - enten foran eller bagved objektet - og cirkulerer rundt om det, samtidig med at objektet bevæger sig.
 • Profile – Mavic’en flyver side om side med det valgte objekt.
 • Spotlight – Holder Mavic’ens kamera fokuseret på objektet, samtidig med at du kan flyve Mavic’en næsten hvorhen du vil.
DJI Mavic med Aktivetrack

Intelligente batterier

De intelligente batterier til Mavic Pro’en har sit eget integrerede batteri-styringssystem der kan kalkulere med resterende spænding på batteri, temperatur og resterende flyvetid - så du altid ved hvornår du skal flyve din Mavic Pro hjem. Batterierne har en beskyttelsesmekanisme, så du undgår at over- eller under oplade dine LiPo-batterier - hvilket kan skade dine batterier permanent.

Hvis dine LiPo-batterier skal opbevares over længere tid, er det vigtigt at holde dem på 50% spænding. Mere eller mindre kan skade batteriernes ydeevne. Når batterierne til Mavic Pro’en opbevares over længere tid aflader de automatisk til 50%, så du sikrer dig den bedste ydeevne ved næste opladning.

Batteri til Mavic Pro

Lær mere om DJI Mavic

I pakken finder du:

 • 1x Drone inkl batteri og kamera/gimbal
 • 1x Fjernkontrol
 • 3x Propel-par (6x propeller i alt)
 • 1x Gimballås
 • 1x Oplader
 • 1x Eurostik
 • 1x 16gb Micro-SDkort
 • 1x Micro-USB-ledning
 • 1x Fjernkontrolkabel (Lightning)
 • 1x Fjernkontrolkabel (Micro-USB)
 • 2x kabelholder
 • Diverse engelske manualer
Pakkens indhold
 

Drone

Vægt (inkl batteri og propeller) 734 g (uden gimbal-beskytter)
743 g (med gimbal-beskytter)
Maksimal stigende hastighed 5 m/s i Sport mode
Maksimal nedstigende hastighed 3 m/s
Tophastighed 18 m/s i Sport mode uden vind
Maksimal højde 5000 m
Maksimal flyvetid 24 minutter
Maksimal hover-tid 27 minutter (0 vind)
Maksimal flyveafstand 13 km, 0 vind
Driftstemepratur 0° til 40° C
GNSS GPS og GLONASS

Fjernkontrol

Frekvens 2.4 GHz til 2.483 GHz
Distrance Udenfor EU: 7 km
Indefor EU: 4 km
Driftstemepratur 0° til 40° C
Batteri 2970mAh
Transmitterstyrke (EIRP) FCC:≤26 dBm
CE:≤20 dBm
Strømstyrke 950mA @ 3.7V
Supporterede smartdevice-størrelser Tykkelse :6.5-8.5mm
Maksimal længde: 160mm
USB-porte: Lightning, Micro USB(Type-B),USB(Type-C)™

Oplader

Volt 13.05 V
Watt 50 W

Drone-batteri

Kapacitet 3830 mAh
Volt 11.4 V
Type LiPo 3S
Energi 43.6 Wh
Vægt 240 g
Driftstemperatur  5° to 40° C

Kamera

Sensor 1/2.3” (CMOS), Effektive pixels:12.35 M (Total:12.71M)
Objektiv FOV 78.8° 28 mm (35 mm format equivalent) f/2.2
Distortion < 1.5% Fokus fra 0.5 m til ∞
ISO 100-3200 (video)
100-1600 (billeder)
Shutter 8s -1/8000s
Maksimal billedestørrelse 4000×3000
Billede-modes Single shot
Burst shooting: 3/5/7 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed frames at 0.7 EV Bias
Interval
Video-modes C4K: 4096×2160 24p
4K: 3840×2160 24/25/30p
2.7K: 2704×1520 24/25/30p
FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/96p
HD: 1280×720 24/25/30/48/50/60/120
Maksimal video-bitrate 60 Mbps
Filformater FAT32 ( ≤ 32 GB ); exFAT ( > 32 GB )
Billeder JPEG, DNG
Video MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
 SD-kort Micro SD™
Maksimal kapacitet: 64 GB. Class 10 eller UHS-1
Driftstemperatur 0° to 40° C

Gimbal

Kontrol Tilt: -90° til +30°
Rul: 0° til 90° (Horisontalt og vertikalty)
Stabilisator 3-akset (tilt, rul, drej)

Obstacle Sensing System

Rækkevidde Reaktionsrækkevidde 0.7 m til 15 m
Detekteringsrækkevidde 15 m til 30 m
Begrænsninger Skal være overflader med klare mønstre og tilstrækkeligt lys (lux > 15)

Vision Positioning

Fremadgående rækkevidde ≤10 m/s ved 2 m over terræn
Højderækkevidde 0.3 - 13 m
Begrænsninger Skal være overflader med klare mønstre og tilstrækkeligt lys (lux > 15