DJI Mavic 3 Thermal

Afventer lagerdato
44.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

DJI Mavic 3 Enterprise Thermal

Kompakt og Transportabel

DJI Mavic 3 Enterprise Thermal kommer med det klassiske vidvinkel 1/2" CMOS, 48 MP-wide angle. Samtidig kommer DJI Mavic 3 Enterprise Thermal også med fuldt opløsligt termisk kamera.

Mavic 3 Enterprise Thermal kan med RTK-modul opnå en kortlægningsnøjagtighed på centimeterniveau hvilket er en kæmpe opgradering til Mavic 3 og gør den til en formidabel drone til opmålingsopgaver.

Perfekt til Termiske operationer

Uovertruffen ydeevne

Mavic 3 Enterprise Thermal bygger ovenpå den kraftulde Mavic 3 og kommer nu med termisk kamera som kan benyttes til alle slagt termiske operationer. Om det er er solcelle inspektion, redningsmissioner, optælling af dyr m.m. Så er Mavic 3 Enterprise Thermal det rigtige valg for dig

Kraftfuld platform

Klar til en hård hverdag

Bygget til professioner så følger de nye Enterprise droner op til den store arv de forgangne droner i deres vægtklasse.

Mavic 3 Enterprise Thermal er bygget ovenpå den kraftfulde Mavic 3 platform og dette betyder at den er udstyret med vidvinkel kameraer på alle side for en komplet 360 graders anti-kollisions sensor sikkerhed uden store blinde vinkler. Du kan også justere alarmer og afstande hvor dronen skal begynde at bremse ned således det passer til din missionstype.

De kraftfulde batterier giver op til 45 min flyvetid per batteri. Så endnu mere dækning end tidligere generationer.

 

Masser af muligheder for tilbehør

Byg ovenpå det eksisterende

Mavic 3 Enterprise Thermal bliver lanceret med 2 eksisterende tilbehørsmoduler fra starten. Et RTK-modul og en Højtaler.


RTK-modulet kan kobles på og giver dig mulighed for helt ned til centimetersnøjagtighed og betyder at du kan bruge din Mavic 3 Enterprise Thermal til at leverer høj præcision og høj nøjagtighed uden brug af kontrolpunkter.


Højtaleren kan bruges af Beredskaber, Politi eller andre sikkerhedsorganisationer og tillader piloten at kommunikerer budskaber ud til en lang række mulige opgaver.


Samtidig er dronerne understøttet af DJIs development team så vi kommer helt sikker til at se en lang række 3. parts udstyr samt muligheden for at bruge 3. parts software til at kontrollerer dronen på helt nye måder.

2 droner, uendelige muligheder!

Et system af 2

Hvad enten det er termiske opgaver eller inspektion så vil de nye droner fra DJI kunne løfte opgaven effektivt og hurtigt.

Om det er termiske opgaver, inspektionsopgaver eller 2D/3D modeller så vil en af de nye Mavic 3 Enterprise Thermal droner kunne klare det til bravur og hos Droner.dk er vi klar til at hjælpe jer bedst muligt i gang.