DJI Mavic 3 Enterprise

På lager
1 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
27.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

DJI Mavic 3 Enterprise 

Kompakt og Transportabel

DJI Mavic 3 Enterprise kommer med det klassiske vidvinkel 4/3 CMOS, 20 MP-sensor som vi kender fra Mavic 3 dronen og har en mekanisk shutterfor at forhindre bevægelsessløring og understøtter hurtig 0,7-sekunders intervaloptagelse. Dette betyder ud kan bruge den til at kortlægge og indsamle store mænger data hurtigt og nøjagtigt.


Gennemfør kortlægningsmissioner med ekstraordinær effektivitet uden behov for jordkontrolpunkter(GCP).


Mavic 3 Enterprise kan med RTK-modul opnå en kortlægningsnøjagtighed på centimeterniveau hvilket er en kæmpe opgradering til Mavic 3 og gør den til en formidabel drone til opmålingsopgaver.

Perfekt til Opmåling, Mapping og Inspektioner 

Uovertruffen ydeevne

Mavic 3 Enterprise bygger ovenpå det kraftfulde 4/3-tomme CMOS sensor som giver dig en langt bedre farve gengivelse og en lang bedre støjreduktion på dine billeder. Dette giver dig muligheder for at lave langt flottere og mere detaljerede modeller som igen betyder mere præcise målinger og eks volumeberegninger.


Samtidig har Mavic 3 Enterprise dronens vidvinkel kamera en utrolig low-light ydeevne hvilket giver dig en kraftig forbedring ved optagelser i skumringen og natte scener.

Op til 2 km² opmålingsområde på en enkelt flyvning

 

Masser af muligheder for tilbehør

Byg ovenpå det eksisterende

Mavic 3 Enterprise bliver lanceret med 2 eksisterende tilbehørsmoduler fra starten. Et RTK-modul og en Højtaler.


RTK-modulet kan kobles på og giver dig mulighed for helt ned til centimetersnøjagtighed og betyder at du kan bruge din Mavic 3 Enterprise til at leverer høj præcision og høj nøjagtighed uden brug af kontrolpunkter.


Højtaleren kan bruges af Beredskaber, Politi eller andre sikkerhedsorganisationer og tillader piloten at kommunikerer budskaber ud til en lang række mulige opgaver.


Samtidig er dronerne understøttet af DJIs development team så vi kommer helt sikker til at se en lang række 3. parts udstyr samt muligheden for at bruge 3. parts software til at kontrollerer dronen på helt nye måder.

Kraftfuld platform

Klar til en hård hverdag

Bygget til professioner så følger de nye Enterprise droner op til den store arv de forgangne droner i deres vægtklasse.

Mavic 3 Enterprise er bygget ovenpå den kraftfulde Mavic 3 platform og dette betyder at den er udstyret med vidvinkel kameraer på alle side for en komplet 360 graders anti-kollisions sensor sikkerhed uden store blinde vinkler. Du kan også justere alarmer og afstande hvor dronen skal begynde at bremse ned således det passer til din missionstype.

De kraftfulde batterier giver op til 45 min flyvetid per batteri. Så endnu mere dækning end tidligere generationer.

 

2 droner, uendelige muligheder!

Et system af 2

Hvad enten det er opmåling eller inspektion så vil de nye droner fra DJI kunne løfte opgaven effektivt og hurtigt.

Om det er termiske opgaver, inspektionsopgaver eller 2D/3D modeller så vil en af de nye Mavic 3 Enterprise droner kunne klare det til bravur og hos Droner.dk er vi klar til at hjælpe jer bedst muligt i gang.

 • Hvor mange versioner er der af DJI Mavic 3 Enterprise-serien? Hvad er forskellene mellem dem?

  DJI Mavic 3 Enterprise-serien har i øjeblikket to versioner: DJI Mavic 3E og DJI Mavic 3T.

  DJI Mavic 3E er udstyret med et 20MP vidvinkelkamera med en 4/3 CMOS og et telekamera.

  DJI Mavic 3T er udstyret med et 48MP vidvinkelkamera med en 1/2-tommer CMOS, et telekamera og et termisk kamera for at levere termisk billedbehandling.

 • Er DJI Mavic 3 Enterprise-serien vandtæt?

  Nej, Mavic 3 Enterprise-serien er ikke vandtæt.
 • Har DJI Mavic 3 Enterprise-serien Hyperlapse, ActiveTrack, TapFly og Timelapse?

  Nej, Mavic 3 Enterprise-serien har ikke disse funktioner.

 • Hvilke muligheder er der for behandling af data den data man får ud af Mavic 3-Enterprise serien?

  Når du har indsamlet data med din Mavic 3 Enterprise eller Mavic 3 Enterprise Thermal, kan du behandle den indsamlede data med blandt andet DJI Terra.

  Du kan læse mere om DJI Terra her: DJI Terra

 • Hvad er RTK og hvordan kobler jeg mig op på RTK-netværket?

  RTK står for Real-Time Kinematic, og det er en avanceret teknologi inden for GNSS (Global Navigation Satellite System), der bruges til præcis positionsbestemmelse.

  Med RTK får du centimeterpræcis opmåling til kortlægning m.m. For at koble dig op til RTK-netværket skal du have et RTK-abonnement, dette kan du læse mere om her: RTK-Netværk