DJI Mavic 3 Classic inkl. DJI RC

På lager
2 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
10.980,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI MAVIC 3 CLASSIC

Udforsk mulighederne - Nu med C1 mærke

Med kraftfuld flyveydelse og et Hasselblad-kamera leverer Mavic 3 Classic den absolutte essens af billeder og videoer. Tag den med på ethvert eventyr for at skabe uforglemmeligt arbejde. Den nye Mavic 3 Classic kommer også med C1 mærke fra starten og har derfor en stor fordel på europæiske marked.

- 4/3 CMOS Hasselblad Camera

- 5.1K HD Video

- 46-Min Max flyvetid

- Omnidirectional Obstacle Sensore

- 15km HD Video Transmission

- Avanceret RTH

- C1 Mærket

Hasselblad Kamera

Lavet til inspiration

Det ikoniske svenske mærke Hasselblad designede og byggede L2D-20c-antennekameraet kun til Mavic 3-serien, og indlejrede en professionel 4/3 CMOS i et utroligt kompakt rum. Strenge Hasselblad-standarder anvendes på både hardwareydeevne og softwarealgoritmer, hvilket bringer billedkvaliteten til et helt nyt niveau.

- 20 MP Effektive Pixels

- 12-bit RAW Image Color Depth

- 12.8 Stops Native Dynamic Range

- f/2.8-f/11 justerbar blænde

- 24mm Equivalent Focal Length

- VDAF Vision Detection Auto Focus Technology

Hasselblad Naturlige farver

HNCS

For at sikre, at Mavic 3 Classic fanger naturlige farver på samme måde som andre Hasselblad-kameraer, vedtager L2D-20c-objektivet de samme strenge standarder og har hver pixel af sensoren kalibreret med HNCS indlejret.

Kulminationen på årtiers fotografisk erfaring leverer levende, naturlige farver med et enkelt tryk på udløseren, så du kan fange betagende landskaber eller en aftenglød uden behov for kompliceret redigering eller forudindstillinger af farve.

- 5,1K/50 fps Optag skarpere detaljer. Supersampling-teknologi giver mulighed for optagelse af 4K/60fps-optagelser.

- 4K/120 fps Både høj opløsning og høj billedhastighed leverer ubesværet HD slowmotion-videoer.

- 10-bit D-Log Leverer naturlige farveovergange med flere højlys- og skyggedetaljer bevaret for større fleksibilitet under redigering.

- HLG Giver et højere dynamisk område, der passer til en række forskellige enheder og giver optagelser, der ikke kræver farvejustering i posten.

- Natbilleder Denne videotilstand optimerer optagelser i scenarier med svagt lys, såsom solnedgange og solopgange, hvilket reducerer støjen til renere billeder.

Massere af specefikationer

Mere flyvetid - Mere sikkerhed

Mavic 3 Classic er kompatibel med Mavic 3-seriens batterier, hvilket giver mulighed for 40 minutters svævningstid og 46 minutters flyvetid hvilket sikrer mere tid til at skabe og mindre tid til at bekymre sig om batteriniveauet.

Med APAS 5.0, når de flyver, registrerer Mavic 3 Classic konstant objekter i alle retninger og omgår dem hurtigt og jævnt. Selv nye piloter kan flyve trygt og sikkert og skabe jævne optagelser selv i komplicerede scenarier.

Højpræcisionspositionering på decimeterniveau gør Mavic 3 Classic ekstremt stabil, når du svæver. Dette sikrer ikke kun klarere langeksponeringsbilleder, men hjælper også med at optage jævnere timelapse-videoer.

Med Advanced RTH. Denne opdaterede auto-retur-funktion gør det muligt for Mavic 3 Classic automatisk at bestemme den optimale rute tilbage til sit hjemsted og udføre den hurtigt.

Mavic 3 Classic kan flyve til en bestemt højde og derefter finde en sikker og effektiv rute tilbage til sit hjemsted, der kombinerer fordelene ved Advanced RTH og traditionel RTH, hvilket giver brugerne mulighed for at vælge den bedste løsning i forhold til omgivelserne.

C1 MÆRKE

ANVENDELSES MULIGHEDER OG KRAV

DJI Mavic 3 Classic kommer med C1 mærke fra starten af. 

Det vil blandt andet sige at du skal tage et A1/A3 for at kunne flyve lovpligtigt med den.

Det betyder blandt andet, at du skal have et A1/A3-certifikat for at kunne flyve lovligt med den.

Når du har fået et A1/A3-certifikat, må du følgende med dronen:

  • Du må flyve i by- og landområder.
  • Du må overflyve enkeltpersoner.
  • Du må flyve inden for synsvidde.
  • Du må flyve op til 120 m over terræn.
  • Du må flyve med en hastighed på op til 19 m/s.
  • Ved natflyvning skal din drone være udstyret med et grønt blinkende lys, der nemt kan ses fra jorden, for at adskille den fra bemandet luftfart.
  • Hvis du ønsker undervising i reglerne for droneflyvning under A1/A3, anbefaler vi at tage vores online kompetencecertifkat kursus: Kompetencecertifikat - Online
 
 
 

Hvad er der i pakken: