DJI Mavic 3 Classic

Afventer lagerdato
12.999,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering:

DJI MAVIC 3 CLASSIC

Udforsk mulighederne - Nu med C1 mærke

Med kraftfuld flyveydelse og et Hasselblad-kamera leverer Mavic 3 Classic den absolutte essens af billeder og videoer. Tag den med på ethvert eventyr for at skabe uforglemmeligt arbejde. Den nye Mavic 3 Classic kommer også med C1 mærke fra starten og har derfor en stor fordel på europæiske marked.

- 4/3 CMOS Hasselblad Camera

- 5.1K HD Video

- 46-Min Max flyvetid

- Omnidirectional Obstacle Sensore

- 15km HD Video Transmission

- Avanceret RTH

- C1 Mærket

Hasselblad Kamera

Lavet til inspiration

Det ikoniske svenske mærke Hasselblad designede og byggede L2D-20c-antennekameraet kun til Mavic 3-serien, og indbygget en professionel 4/3 CMOS i et utroligt kompakt design. Strenge Hasselblad-standarder anvendes på både hardwareydeevne og softwarealgoritmer, hvilket bringer billedkvaliteten til et helt nyt niveau.

- 20 MP Effektive Pixels

- 12-bit RAW Image Color Depth

- 12.8 Stops Native Dynamic Range

- f/2.8-f/11 justerbar blænde

- 24mm Equivalent Focal Length

- VDAF Vision Detection Auto Focus Technology

Hasselblad Naturlige farver

HNCS

For at sikre, at Mavic 3 Classic fanger naturlige farver på samme måde som andre Hasselblad-kameraer, varetager L2D-20c-objektivet de samme standarder og har hver pixel af sensoren kalibreret med HNCS indbygget.

Kulminationen på årtiers fotografisk erfaring leverer levende, naturlige farver med et enkelt tryk på udløseren, så du kan fange betagende landskaber eller en aftenglød uden behov for kompliceret redigering eller forudindstillinger af farve.

- 5,1K/50 fps Optag skarpere detaljer. Supersampling-teknologi giver mulighed for optagelse af 4K/60fps-optagelser.

- 4K/120 fps Både høj opløsning og høj billedhastighed leverer ubesværet HD slowmotion-videoer.

- 10-bit D-Log Leverer naturlige farveovergange med flere højlys- og skyggedetaljer bevaret for større fleksibilitet under redigering.

- HLG Giver et højere dynamisk område, der passer til en række forskellige enheder og giver optagelser, der ikke kræver farvejustering i posten.

- Natbilleder Denne videotilstand optimerer optagelser i scenarier med svagt lys, såsom solnedgange og solopgange, hvilket reducerer støjen til renere billeder.

Massere af specefikationer

Mere flyvetid - Mere sikkerhed

Mavic 3 Classic er kompatibel med Mavic 3-seriens batterier, hvilket giver mulighed for 40 minutters svævningstid og 46 minutters flyvetid hvilket sikrer mere tid til at skabe og mindre tid til at bekymre sig om batteriniveauet.

Med APAS 5.0, når de flyver, registrerer Mavic 3 Classic konstant objekter i alle retninger og omgår dem hurtigt og jævnt. Selv nye piloter kan flyve trygt og sikkert og skabe jævne optagelser selv i komplicerede scenarier.

Højpræcisionspositionering på decimeterniveau gør Mavic 3 Classic ekstremt stabil, når du svæver. Dette sikrer ikke kun klarere langeksponeringsbilleder, men hjælper også med at optage jævnere timelapse-videoer.

Med Advanced RTH. Denne opdaterede auto-retur-funktion gør det muligt for Mavic 3 Classic automatisk at bestemme den optimale rute tilbage til sit hjemsted og udføre den hurtigt.

Mavic 3 Classic kan flyve til en bestemt højde og derefter finde en sikker og effektiv rute tilbage til sit hjemsted, der kombinerer fordelene ved Advanced RTH og traditionel RTH, hvilket giver brugerne mulighed for at vælge den bedste løsning i forhold til omgivelserne.