DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

Afventer lagerdato
39.999 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering:
Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

Forbedret termisk billede med ny og kraftigere sensor

Mavic 2 Enterprise Advanced kommer med en kameraintegration, der både indeholder et termografisk kamera og et almindeligt RGB-kamera. Når du som operatør kan skifte mellem det termiske og det almindelige billede, så vil det termiske billede fremstå mere klart - og elementerne i det termografiske billede vil være lettere og hurtigere at identificere. Samtidig har du 8x digital zoom på dit terniske billedes samt 4x Lossless zoom og 32x digital zoom på det visuelle kamera.

Nøjagtighed som aldrig før!
Nu med RTK

Mavic 2 Enterprise Advanced kommer nu med muligheden for RTK. Dette giver dig centimeter præcision på dine flyvninger samtidig med det beskytter mod magnetisk eller anden interferens fra kilder i området.

Dronen kobler op og får korrektioner via NTRIP hvilket betyder den er en utroligt lovende kandidat til højspændingsledninger eller andre strukturer i metal ellem andre forstyrrelser.

 

RTK modulet sælges separat.

Intet er usynligt!
Automatiske temperaturalarmer

I search and rescue-operationer er det vigtigt, at du registrerer de kritiske udsving i data med det samme. Her får du en ekstra hjælp gennem en automatisk visuel- og lyd-alarm ved temperaturudsving. I appen kan temperaturen ses og der afgives alarm, når en bestemt temperatur registeres. I appen kan der trykkes på det termiske billede for at få den nøjagtige temperatur for området.

Ligeledes kan du få vist maksimale og minimums temperaturer i et givent område samt fintune dine preferencer.

Book en rådgiver
Hjælp til implementering

Vi kigger hjertens gerne ud til en snak om hvordan Droner.dk kan hjælpe jer til at udnytte jeres droner endnu bedre, eller hvordan i opbygger jeres helt egen Droneafdeling. Om i har fløjet i årevis eller aldrig før så klæder vi jer på til fremtidens arbejde!