• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI Matrice 210 RTK V2

Ikke på lager
Lagerdato tilgår snarest

Fragt:

Forventet levering:

Gratis

Introduktion

DJI Matrice 210 RTK V2 er skabt til at løse professionelle opgaver. Matrice 210 RTK V2 er en videreudvikling og nyeste model i Matrice 200 serien, men er mere robust og alsidig end før. DJI Matrice 210 RTK V2 har fået Ocusync 2.0 som sikre dig en mere stabil forbindelse til dronen samt bedre kryptering så din data er sikret bedst muligt

Altid flyveklar

Matrice 210 RTK V2 foldes hurtigt sammen og foldes ud lige så hurtigt. Gimbal og dronens arme er fastsat på dronen under transport - på den måde er du altid klar til at flyve din Matrice 210 RTK V2 på få minutter.

Matrice 210 RTK V2 størrelse: 716mm. - 220mm. - 236mm.

Vægt: 3,8 kilo.

Batteri-redundans

Med to batteri-porte kan der anvendes to batterier samtidig. TB55 batterier kan holde op til 38 minutter i luften, afhængigt af kameravalg. Dronen benytter to batterier af gangen og der er derfor batteri-redundans. 

Matrice 200 side
Intelligente flyvninger

Den avancerede teknologi, der findes i Matrice 210 RTK V2 inkluderer bl.a. intelligente flyve-modes ved brug af DJI FlightAutonomy system. Med dette system bliver objekter foran, over og under dronen identificeret og undgået automatisk. Ved brug af det 2-aksede, stabiliseret FPV-kamera kan dronepiloten navigere sin Matrice 210 RTK V2 uden at være begrænset af gimbalens synsfelt.

Matrice 200 vindmølle
Inspektioner af infrastruktur

Når der arbejdes tæt på strømkabler, telemaster og broer, er der ofte en risiko for ulykker. DJI’s Matrice 210 RTK V2 forøger sikkerheden, da arbejdet kan udføres fra længere afstande. Omfattende opgaver kan nemt blive visualiseret med detaljer og vertikale infrastrukturer kan blive inspiceret fra alle vinkler i den stabile vind- og vejrmodstandsdygtige Matrice 210 RTK V2 platform.

 Matrice 200 isbjerg
Smarte flyvefunktioner

DJI Matrice 210 RTK V2 benytter intelligente flyve-modes til at lave effektiv dataindsamling. Med disse flyve-modes er det muligt, at anvende forskellige sensorer samtidig, der muliggør avancerede billeder, som eksempelvis at zoome mens du tracker et objekt.

vandtæt matrice 200
RTK

Med dronens indbyggede RTK modul og en den nyligt opdaterede D-RTK 2 Mobile basestation til Matrice V2 serien kan du opnå præcisionsflyvning med en nøjagtighed på ned til få centimeter.

D-RTK 2 Mobile Station understøtter fuldt ud GPS-, GLONASS-, Beidou- og GALILEO-signaler. D-RTK 2 Mobile Station er let og hurtig at stille op og giver differentielle data i realtid for droner for at opnå positioneringsnøjagtighed på centimeterniveau. Den indbyggede antenne med høj forstærkning giver bedre signalmodtagelse fra flere satellitter, selv når der er hindringer.

Det er muligt at indsamle kompleks data til både RTK samt PPK indsamling og databehandling så du er sikker på at dine GPS data bliver logget og er klar til analyse.

DJI FlightHub

DJI’s pilot app er kompatibel med DJI FlightHub - en web-baseret softwarepakke, der giver mulighed for at dele realtidsdata med andre mennesker over internettet. Dette inkluderer bl.a. muligheder for, at andre end piloten kan inspicere en drone-opgave. I et brugervenligt kontrol-center giver DJI FlightHub-brugeren mulighed for, at planlægge flyvninger med forskellige droner. Samtidig holder app’en styr på de forskellige droners status. Et separat kontrolrum kan simultant følge med i flyvninger og samtidig styre gimbal og kameraet på dronen. Softwaren gør det ligeledes muligt, at planlægge forskellige flyvninger flere dage i forvejen ved brug af ‘Waypoints’ og dynamisk geofencing.

Flighthub
Kameramuligheder

Matrice 210 RTK V2 kan understøtte et nedadgående kamera, et opadgående kamera eller brug af 2 nedadgående kameraer på samme tid. Matrice 210 RTK V2 er kompatibel med DJI Zenmuse-kameraer, herunder X7, X5S, XT, XT2 og Z30. Hvert kamera giver forskellige muligheder indenfor fx. beredskab, inspektion og kortlægning.

Zenmuse z30
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk