DJI Matrice 210 RTK V1 - Demo

DJI Matrice 210 RTK V1 - Demo

44.999 DKK

Før: 91.999 DKK


  • Ikke på lager

Variant


Med DJI Matrice 210 får du:

  • FPV-kamera
  • Batteri-redundans
  • Understøtter dobbelt-kamera
  • Indbygget RTK

Oplysninger om priser - skriv eller ring på info@droner.dk eller 53534837.

Vi anbefaler følgende...

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Introduktion

DJI Matrice 210 RTK er skabt til at løse professionelle opgaver. Matrice 210 RTK er inspireret udfra Inspire 2-platformen, men er mere robust og bygget til at modstå barske vind- og vejrforhold. DJI Matrice 210 RTK har fået en IP43-vurdering for vind- og vejr modstandsdygtighed, der gør den resistent i flyvninger med regn og blæst

Altid flyveklar

Matrice 210 RTK foldes hurtigt sammen og foldes ud lige så hurtigt. Gimbal og dronens arme er fastsat på dronen under transport - på den måde er du altid klar til at flyve din Matrice 210 RTK på få minutter.

Matrice 210 RTK størrelse: 716mm. - 220mm. - 236mm.

Vægt: 3,8 kilo.

Matrice 200 oppefra

Batteri-redundans

Med to batteri-porte kan der anvendes to batterier samtidig, både de medfølgende TB50 batterier eller de større TB55 batterier. Ved tilkøb af TB55 batterier kan Matrice 210 RTK være operationel i luften i op til 38 minutter.

Matrice 200 side

Intelligente flyvninger

Den avancerede teknologi, der findes i Matrice 210 RTK inkluderer bl.a. intelligente flyve-modes ved brug af DJI FlightAutonomy system. Med dette system bliver objekter foran, over og under dronen identificeret og undgået automatisk. Ved brug af det 2-aksede, stabiliseret FPV-kamera kan dronepiloten navigere sin Matrice 210 RTK uden at være begrænset af gimbalens synsfelt.

Matrice 200 vindmølle

Inspektioner af infrastruktur

Når der arbejdes tæt på strømkabler, telemaster og broer, er der ofte en risiko for ulykker. DJI’s Matrice 210 RTK forøger sikkerheden, da arbejdet kan udføres fra længere afstande. Omfattende opgaver kan nemt blive visualiseret med detaljer og vertikale infrastrukturer kan blive inspiceret fra alle vinkler i den stabile vind- og vejrmodstandsdygtige Matrice 210 RTK platform.

 Matrice 200 isbjerg

Smarte flyvefunktioner

DJI Matrice 210 RTK benytter intelligente flyve-modes til at lave effektiv dataindsamling. Med disse flyve-modes er det muligt, at anvende forskellige sensorer samtidig, der muliggør avancerede billeder, som eksempelvis at zoome mens du tracker et objekt.

vandtæt matrice 200

Flyve-modes

Spotlight: Lås kameraet til et objekt, mens du flyver Matrice 210 RTK frit.

Point of interest: Matrice 210 RTK flyver i cirkler rundt om et ønsket objekt

Tripod: Flyvehastigheden nedsættes og fjernkontrollen bliver mindre følsom overfor inputs. Dette gør det nemmere for piloten at flyve i snævre passager eller finde den helt rigtige kameraposition.

Activetrack: Kameraet følger en person eller objekt, mens objektet holdes i kameraets fokus.

DJI FlightHub

DJI’s pilot app er kompatibel med DJI FlightHub - en web-baseret softwarepakke, der giver mulighed for at dele realtidsdata med andre mennesker over internettet. Dette inkluderer bl.a. muligheder for, at andre end piloten kan inspicere en drone-opgave. I et brugervenligt kontrol-center giver DJI FlightHub-brugeren mulighed for, at planlægge flyvninger med forskellige droner. Samtidig holder app’en styr på de forskellige droners status. Et separat kontrolrum kan simultant følge med i flyvninger og samtidig styre gimbal og kameraet på dronen. Softwaren gør det ligeledes muligt, at planlægge forskellige flyvninger flere dage i forvejen ved brug af ‘Waypoints’ og dynamisk geofencing.

Flighthub

Kamera muligheder

Matrice 210 RTK kan understøtte et nedadgående kamera, et opadgående kamera eller brug af 2 nedadgående kameraer på samme tid. Matrice 210 RTK er kompatibel med DJI Zenmuse-kameraer, herunder X4S, X5S, XT og Z30. Hvert kamera giver forskellige muligheder indenfor fx. beredskab, inspektion og kortlægning.

Zenmuse z30