DJI Lightbridge 2

DJI Lightbridge 2

7.499 DKK

  • Ikke på lager


Med DJI Lightbridge 2 får du:

  • Professionel HD-Broadcasting
  • Mulighed for mapping af kanaler
  • HD-SDI og mini-HDMI Outputs

Vi anbefaler følgende...

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Introduktion

DJI Lightbridge 2 giver dig mulighed for at se livestream direkte fra et kamera. Livestreamer er i HD op til 1080P med 60 billeder i sekundet.

Tre video-udgange

Med DJI Lightbridge 2 er der mulighed for at få HD-signalet ud i tre forskellige formater. Du kan få signalet ud via USB og se broadcaten med DJI GO-applikationen. Derudover kan du samtidig med få signalet ud enten via mini-HDMI eller HD-SDI.

Lav forsinkelse

DJI Lightbridge 2 kommer med en ny encoder og avancerede algoritmer som gør, at forsinkelsen på signalet er nede på 50ms. Dette gør, at du fx kan styre kamera og drone langt mere præcist, da videosignalet hurtigt er fremme i forhold styringen.

Medfølgende transmitter

Lang rækkevidde

Med DJI Lightbridge 2 får du 2 km rækkevidde. Hvis omgivelserne besværliggøre signalet i at komme frem, kan DJI Lightbridge 2 sættes op til at justere signalkvaliteten således, at signalet vil komme frem, dog i ringere kvalitet.

Integreret modtager

Modtagerenheden af signalet er integreret i den medfølgende fjernkontrol. Det vil sige, at du både modtager videosignal i fjernkontrollen, men også kan styre en drone eller en gimbal.

Fjernkontrollen kan sættes som master eller slave således, at der kan være en pilot samt en kameraoperatør til styring. Fjernkontrollen kommer med et genopladeligt batteri på 6.000 mAh, hvilket giver fire timers drifttid.

DJI Lightbridge 2 er desuden fuldt kompatible med flycomputeren Wookong og A2, hvilket betyder, at du kan kode alle kanalerne i fjernkontrollen via Assistens Software for flycomputerene.

Indbygget i fjernbetjening

Dobbelt videostream

Med den medfølgende transmitter er der mulighed for flere videoinputs samtidig. Du kan få vist to videostreams direkte. Dette kan blandt andet bruges til at få vist hvad kameraet filmer og et FPV-kamera som er placeret i foran ved dronen.

Flere streamings samtidig

Pakken indeholder

  • DJI Lightbrige 2-fjernkontrol
  • DJI Lightbrige 2-receiver
  • Holder til smartphone eller tablet

Opsætning af DJI Lightbridge 2