DJI FPV Combo

Afventer lagerdato
7.999,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering:

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Det er noget helt andet...At flyve med FPV er en ny måde at flyve på, men også en ny måde du kan få optaget film på. Desuden er det utrolig dragende og sjovt at flyve med briller, da det giver en oplevelse af, at du sidder i cockpittet.

De automatiske flyvninger gør at du kan starte med at flyve som en normal drone og så gradvis øve dig til at flyve ekstremt hurtigt og flyve steder hvor man normalt ikke kan få plads til en drone.

Vær forberedt på at start stille og roligt ud og få noget øvelse i simulatoren, før du begiver dig ud i manual mode. Når du har styr på det, er DJI FPV den bedste drone til at flyve og filme.

Anvendelsesmuligheder

DJI FPV kan bruges både af filmfotografer og af piloter der syntes det er sjovt at flyve hurtigt for sjov. Den favner begge formål med at have et godt stabiliseret kamera, og automatiske hjælpefunktioner, og muligheden for at slå alle hjælpemidler fra og flyve helt manuelt og hurtigt.

DJI FPV hører under betegnelsen Legacy-droner da vægten er under 2 kg. Det betyder at fjernpiloten skal være indehaver af et dronebevis eller have erhvervet et kompetencecertifikat, for at måtte flyve både på landet og i byerne.

Droneflyvning skal som minimum foregå 50 meter fra mennesker, medmindre fjernpiloten erhverver et PDRA-S01 certifikat. Efter dette kursus kan du komme helt ned til 10 meter afstand til personer.

I tilfælde af uventet overflyvning af uvedkommende personer er det fjernpilotens ansvar at reducere tidsrummet for flyvningen mest muligt.

Dronen må flyve i en maksimal højde af 120 m over terræn. Dronebekendtgørelsens restriktioner skal efterleves og de danske regler skal følges ift. afstandkrav mm. som kan findes på droneluftrum.dk

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • Fordele Automatiske hjælpefunktioner
  • Fordele Nem at komme i gang med
  • Fordele Godt stabiliseret kamera
  • Fordele Hurtig og sjov

Udfordringer

  • Ulemper Svært at flyve manuel

Samlet vurdering

" Fremragende "

4,7/5 stjerner

Til begyndere og professionelle FPV-piloter
Den bedste og mest avanceret FPV-drone

DJI FPV er en revolutionerende FPV-drone, der giver nye muligheder indenfor film da, det er en helt ny måde at flyve på. DJI FPV-dronen udmærker sig også ved at det er den nemmeste FPV-drone at komme i gang med. Via FPV-brillerne sendes alt hvad dronen ser ned i helt HD-opløsning. Dronen kan flyves i tre flight modes, som giver helt nybegyndere mulighed for at nemt at lære at flyve FPV, og meget erfarne piloter kan flyve i komplet manuel (agro). Kameraet er sat på en gimbal som gør at du kan tilte billedet, og rystelser bliver fjernet med avanceret EIS (Electronic Image Stabilization) - det som DJI kalder RockSteady. Kamera kan optage i 4K / 60 fps og i HD / 120 fps.

Kan også flyves uden stabilisering
Stabil som en normal drone

Med DJI FPV kan du optage film og billeder på en helt ny måde. DJI FPV er en hybrid-drone, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Dronen kan flyves som en drone, som fx droner fra Mavic-serien, men kan også indstilles til at flyve som en traditionel FPV-drone. FPV-flyvning kan bruges både af fotografer, der ønsker helt unikke film og vinkler eller for sjov og spænding. FPV-dronen har tre flytilstande og der kan også benyttes en Motion Controller der kan bruges som hjælp til at lære at flyve FPV.

Kan bruges af fotografer, hobby og nuværende FPV-piloter
Er du til FPV?

DJI FPV er til dig der enten har interesse for FPV-droner, men ikke har prøvet eller ejet en FPV-drone før. Her er DJI et perfekt valg, da du nemt kan komme i gang og lære at flyve med FPV.

Hvis du er videograf og gerne vil producere materiale som adskiller sig fra traditionel dronefilm, giver FPV-flyvning et meget unik og spændende billede.

Hvis du allerede flyver FPV, kan DJI give en lang bedre oplevelse med med HD-opløsning i brillerne og meget lav forsinkelse (28ms). Desuden er optagelserne i 4K /60 og bliver automatisk stabiliseret på SD-kortet via gimbal og digital EIS.

Flyv som begynder eller professionel
De tre flyveindstillinger

De tre flyveindstillinger kan vælges direkte fra fjernkontrollen.

S-tilstand: forenkler FPV-flyvning og giver spændende og hurtig oplevelse. Det er en hybridindstilling, der blander normal og manuel tilstand. Velegnet hvis du har erfaring med at flyve normale droner og ikke FPV-droner.

N-tilstand: samme flytilstand, der bruges på andre DJI-droner med Position Hold via GPS og helt stabil flyvning. Velegnet hvis du ikke har nogen erfaring med at flyve med drone.

M-tilstand: den fulde FPV-flyvning. Sjov og udfordrende tilstand, der kun er egnet hvis du har erfaring med at flyve FPV.

150° Ultra-Wide FOV
Stabilisieret 4K-kamera

DJI FPV-dronen har indbygget 4K-kamera med et utrolig bredt billeder på 150°. Sensoren er 1/2.3'' CMOS. Dette giver et stort overblik ved det sted du flyver. Når du optager med dronen på SD-kortet vil video-materialet autoamtisk blive stabiliseret via RockSteady EIS. Billedet du ser i brillerne er ikke stabiliseret, så du får den rigtig oplevelse når du flyver. Derved får du den rigtig oplevelse ved flyvning og et videomateriale der står helt skarpt.

Du kan vælge at indstille optagelserne med farveprofiler Standard eller D-Cinelike. Codec kan sættes til Codec:H.264 eller H.265.

Automatisk hjælp
Panik-knappen redder dig

Alle der flyver FPV vil på et tidspunkt komme i en presset situation. Med DJI FPV er der en knap du kan trykke på på fjernkontroller, og på et splitsekundt vil dronen stå helt stabil og stille i luften, så du undgår at ødelægge dronen og udstyret. Ud over nødbremsen findes der også Return To Home, hvor dronen automatisk kommer tilbage og lader, og start- og landings-hjælp.

Lang flyvetid for en FPV-drone
20 minutters flyvetid

Traditonelle FPV-droner har omkring 3-4 minutters flyvetid. DJI har udviklet og optimeret motorer og ESC så både tophastighed og acceleration er som en FPV-drone, men stadig har lang flyvetid.

Fra 0 til 100 på 2 sekunder
Tophastighed på 140 km/t

Når du flyver i manuel kan du komme op på 140 km/t og gå fra 0 til 100 på omkring 2 sekunder. Det er nogle utrolige kræfter der vil udspille sig, så det er en god idé at øve sig sig i Sports mode først som begrænser hastigheden til 100 km/t og hjælper med at få dronen til at flyve stabilt.

HD i Googles
DJI FPV Goggles V2

DJI DJI OcuSync 3.0 kan du få 810p/120fps i FHD-opløsning med en meget lav forsinkelse på 28ms med en bitrate på 50 Mbps. Rækkevidden er op til 4 km. Dronen sørger selv for at optimere frekvensen på enten 2,4 gHz eller 5,8 gHz. Antennerne på DJI Goggles er med "high-gain circular polarization". Dronen benytter 3T4R og Goggles benytter 2T4R. Disse antenner søger for at signalet er bredt og giver klart signal med dronen hele tiden.

Du kan desuden sætte dine briller til AudienceMode, hvor du kan uddele flere FPV Goggles V2 til andre som kan følge med på din flyvning.

Flyv sikkert
Anti-kollision-sensorer

DJI FPV har fire sensorer til at forhindre styrt. To sensorer i bunden, der altid er aktiveret for at detektere jorden og to front-sensorer, der er aktiveret under N-modeflvning, hvilket vil bremse dronen når en hindring registreres. Når du flyver i S- og M-flytilstand, er de forreste sensorer være slukket.