DJI FlightHub Enterprise - (12 måneder)

63.999,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
  • Privat Server-hosting
  • Privat DJI Pilot-App
  • Privat Firmwareopdatering
  • Livefeed til centralkontrol
  • Mapping fra centralkontrol
Livestream og opdateringer

DJI FlightHub er en webbaseret tjeneste som giver mulighed for at overvåge direkte operationer, administrere flydata, flåde, piloter samt effektivt planlægge operationer. Med FlightHub Enterprise gives der muglihed for mere datasikkerhed, da der gives mulighed for privat cloud-hosting og filbasereret opgraderinger.

Privat Cloud Hosting

Virksomheder kan nu vælge at hoste DJI FlightHub Enterprise på egen private cloud, og derved udnytte egen eksisterende sikkerhedsprotokoller og gøre det muligt at opbygge strømlinede arbejdsgange for droneflåder.

Cloud Host
Dedikeret DJI Pilot-app

DJI FlightHub Enterprise fungerer sammen med den nye DJI Pilot PE-app, som er en tilpasset version af DJIs eksisterende online-app. Appen er designet til brugere med høj datasikkerhed. DJI Pilot PE sender som standard ikke data til servere eller netvæk netværk og vil kun forbinde direkte til en versomheds FlightHub Enterprise-platform, som er hostet på egen privat server.

DJI Pilot PE
Kontrol over firmware og opdatering

DJI FlightHub Enterprise kan centralt styre og implementere drone-firmware og opdateringer. Dette sikrer driftsikkerhed og undgår uforudsete forsinkelser under kritiske missioner.

Firmware
Missionsplanlægning

Med missionplanlægning kan operationer planlægges og overvåges og via automatiserede waypoint eller kortlægningsopgaver til individuelle piloter og droner.

Mapping
Flådehåntering

For at sikre, at droneudstyr fungerer korrekt, og at vedligeholdelse af dronerne kan planlægges kan DJI FlightHub Enterprise holde styr på drifttiden, som omfatter drone og batteriforbrug.

Logs

Funktioner

Basic

Advanced

Enterprise

Maksimal antal droner

5

10

10+

Team Management

X

X

X

Automatisk Flight Log Syncing 

X

X

X

Direkte telemetri 

X

X

X

Direkte Live View 

 

X

X

FlightHub WebSDK

 

 

X

Vedligeholdelsesplan

 

 

X

Firmware-håndtering

 

 

X

Mediebibliotek

 

 

X

Missionsplanlægning

 

 

X

Privat Cloud

 

 

X