DJI Care Refresh 1 år (DJI Mavic 3 Cine)

2.599 DKK
Inkl. moms
Forventet levering: Straks
Oversigt

Giver to udskiftningsenheder mod et mindre tillæg på et år og dækker en lang række uheld. Andre eksklusive tjenester omfatter to års garanti, fabriksvedligeholdelse, eksklusive reparationsrabatter, belønninger for sikker flyvning og mere.

1. DJI Care Refresh kan bindes til et tidligere købt DJI-fly, når det opfylder et af følgende kriterier: · Splinternye og ikke-aktiverede fly; · Fly aktiveret inden for de sidste 48 timer.

2. DJI Care Refresh er kun kvalificeret i den region, hvor den blev købt. For at sikre, at du kan nyde tjenesten normalt, skal DJI Care Refresh og det tilsvarende produkt købes fra samme land eller region.

Udvalgte egenskaber

DJI Care Refresh tilbyder to udskiftninger på et år, inklusive en chance for at bruge Flyaway-dækning. Når det kommer til ulykker som vandskader, kollisioner eller manglende fly, kan du få dit produkt udskiftet for en lille merpris.

For DJI Mavic 3 Cine er det første DJI Care REfresh erstatningsgebyr 239 euro, og det andet er 289 euro. Hvis du bruger den erstatning, der er tilgængelig for fly-away-dækning, er erstatningsgebyret 1139 euro

Kompatibel med
  • DJI Mavic 3