DJI Avata 2 Fly More Combo (1 Batteri)

På lager
6 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
7.690,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI Avata 2

DJI Avata 2 giver en adrenalinfremkaldende, FPV-droneoplevelse med forbedret billedkvalitet, sikkerhed og batterilevetid. Avata 2 kommer blandt andet med de nye DJI Goggles 3 og DJI RC Motion 3.

DJI Goggles 3 kommer nu med PiP (Picture-in-Picture). Observer dine omgivelser uden at fjerne brillerne for mere sikkerhed. Den nye mikro-OLED high-definition skærm og ultra-lav-latens transmission bringer verdenen ind i synsfeltet.

Udfør flot luftakrobatik med DJI RC Motion 3. FPV-piloter kan nu udføre spektakulære flips, drifts og andre manøvrer med den nye motion controller.
 
 

 
 

Kreativt forspring

Stig til vejrs, dyk og rul for fantastiske luftoptagelser med blot et enkelt tryk. At fange episke FPV-optagelser med DJI RC Motion 3 og Avata 2 er lettere end nogensinde.

Flyv gennem snævre rum med den nye DJI FPV Remote Controller 3 i manuel-mode for at vise dine flyvefærdigheder og flotte manøvre.

Skab forbløffende visuelle effekter med Avata 2's 155° FOV og dens evne til hurtigt at nærme sig og trække sig væk fra motiver. Nye piloter kan hurtigt mestre luftakrobatiske optagelser og fange hurtigt bevægende optagelser, som andre droner ikke kan.

 

 
 

 

 
 

1/1.3-inch billede sensor

Den opgraderede 1/1.3-tommer billedsensor udvider det dynamiske område, hvilket gør det mere effektivt at håndtere svage lysforhold for at fange fremragende optagelser under enhver flyvning. DJI Avata 2 kan også optage i 4K/60fps HDR så du fanger alle detaljer i høj hastighed

I brillerne kan du justere skarpheds- og støjreduktionsniveauerne for mere præcise videoer.

Udstyret med DJIs nyeste stabiliseringsalgoritme fanger Avata 2 jævne, stabile optagelser, selv når den flyver med høj hastighed eller under blæsende forhold.

Avata 2 tilbyder ultrabrede, brede og normale FOV-indstillinger, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dig situationen. Ultra-bred vinkel, bred vinkel, normal og 10-bit D-Log M hvælper dig med at fange detaljer i højdepunkter, skygger og forbedre indholdsmuligheder i efterproduktionen, samtidig med at farvejusteringen yderligere optimeres.
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

Høj sikkerhed

Den integrerede propelbeskytter i Avata 2 gør den lettere og mere sikker, hvilket gør det muligt for den at navigere frit og flyve i snævre rum.

Giv slip på speederen på RC Motion 3 eller trykke på låseknappen bringer dronen til standsning, hvilket giver dig mulighed for at håndtere uventede situationer. Derudover aktiveres "Return to Home" (RTH) funktion, når dronens batteri er lavt, eller ved signaltab, hvilket tilføjer et ekstra lag af sikkerhed.

Nye fisheye-sensorer muliggør nedad- og bagudrettet visuel positionering under lavhøjde- og indendørsflyvninger, hvilket forbedrer flystabilitet og sikkerhed.

Avata 2 kan automatisk vende sig tilbage til startpositionen, når den er vendt på hovedet med Turtle-tilstanden aktiveret, så du hurtigt kan komme op i luften igen. 

 
 
 

Batteri tid og video transmission

Avata 2 kommer med en maksimal flyvetid på 23 minutter og understøtter hurtigopladning, så du hurtigt kan genoplade den og komme i luften igen.

Den nye DJI Avata 2 Two-Way Charging Hub har en strømakkumuleringsfunktion, der tillader overførsel af resterende strøm fra flere batterier til det med den højeste batteriniveau, hvilket giver dig et "ekstra batteri" i kritiske øjeblikke. 

Avata 2 kommer med en transmissionslatens på ned til 24 ms, 1080p/100fps højdefinitionsbilledekvalitet, og en maksimal transmissionsbitrate på 60 Mbps.

Nu kan du se DJI Goggles 3's live feed fra Avata 2 på din smartphone  med DJI Fly App. Tilslut op til 5 m væk. 

 

 
 
 
 
 
 

Gem mere, del mere

Avata 2 kommer med 46 GB intern lagerplads, hvilket kan lagre cirka 90 minutters video i 1080p/60fps, som sikre at du kan tage video og billeder, når du har glemt dit SD kort. Med Wi-Fi-forbindelse til hurtig filoverførsel til din telefon, er efterredigering og deling af dit færdige arbejde mere effektivt.

LightCut-appen, der forbinder direkte til DJI Avata 2 via Wi-Fi, tillader di  at tilføje Sky VFX under efterbehandlingen baseret på flyvningens bane som er fanget i dine videoer, hvilket hjælper dig med let at skabe flotte optagelser. Uden behov for at downloade optagelserne tilbyder appen redigering kombineret med One-Tap Edit, som giver dig mulighed for at producere indhold på et øjeblik uden besvær.

 
 
 
 

C1 MÆRKE

DJI Avata 2 kommer med C1 mærke fra starten af. 

Det vil blandt andet sige at du skal tage et A1/A3 for at kunne flyve lovpligtigt med den.

Du skal blandt andet overholde følgende regler:

 • Du må ikke planlægge at flyve over menneske, det er f.eks at flyve på Strøget i København eller over festivaller med mange mennesker.
 • Du må ikke overflyve forsamlinger af mennesker
 • Du må kun flyve inden for synsvidde 
 • Maksimalt 120 m over terræn 
 • Maksimal operationel hastighed på 19 m/s
 • Flyver du om natten skal din drone kunne udsende et grønt blinkende lys, der nemt kan ses fra jorden, og gøre det let at skelne dronen fra bemandet luftfart
  Hvis du ønsker undervising i reglerne for droneflyvning under A1/A3, anbefaler vi at tage vores online kompetencecertifkat kursus:

Kompetencecertifikat - Online

 
 
 
 
 

Hvad er der i pakken:

 • Hvordan adskiller DJI Avata 2 sig fra DJI Avata?

  DJI Avata 2 byder på omfattende forbedringer på flere områder i forhold til DJI Avata, herunder flystøj, det visuelle opfattelsessystem, billeddannelse, videotransmission, batterilevetid og smarte funktioner. De specifikke forbedringer er som følger:

  1. Støjen er markant reduceret til kun 81 decibel, hvilket giver en mere behagelig auditiv oplevelse.

  2. Bygget ovenpå den integrerede propellerbeskyttelsesdesign, er den opgraderet med et binokulært fisheye-visuelt positioneringssystem, som rummer både nedad- og bagudrettet syn for mere præcis flypositionering.

  3. Udstyret med en ny billedbehandlingsplatform og inkorporerer de seneste videostabiliseringsalgoritmer, understøtter det optagelse ved 4K/60fps. 10-bit D-Log M farvetilstand er valgfri for at forbedre dynamikomfanget af videoen markant.

  4. Med den helt nye DJI O4 HD videotransmissionssystem, når den maksimale transmissionsafstand op til 13 km med en maksimal videobitrate på 60 Mbps.

  5. Den maksimale flyvetid forlænges til 23 minutter, og flyet understøtter PD-hurtigopladning. Opladningshubben inkluderer akkumulering af strøm, hvilket i høj grad mindsker batteriproblemerne for brugerne.**

  6. Ny Easy ACRO-funktion, der forbedrer den immersive flyveoplevelse med bevægelseskontrol.

 • Hvordan adskiller DJI Avata 2 sig fra andre forbrugerdroner fra DJI?

  DJI Avata 2 er en FPV (first-person view) drone, der kræver en DJI Goggles-serie produkt, en DJI RC Motion-serie produkt, eller en DJI FPV Remote Controller produkt for at fungere. Denne immersive flyveoplevelse indfanger sjovet ved frit at navigere i miljøet. DJI Avata 2 tilbyder unikke kameravinkler og en sjov, legende kontroloplevelse, i modsætning til andre forbrugerdroner.

 • Er DJI Avata 2 C-mærket?

  Ja, DJI Avata 2 kommer med C1 mærke.

 • Hvilke goggles er kompatible med DJI Avata 2?

  DJI Goggles 3.

 • Hvilke fjernbetjeninger er kompatible med DJI Avata 2?

  DJI RC Motion 3 og DJI FPV Remote Controller 3.