DJI Air 3 Fly More Combo inkl. DJI RC 2

På lager
8 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
11.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI Air 3 - Dobbelt op

Fang forbløffende detaljer

Den nye DJI Air 3 er en kompakt sammenklappelig drone med to kraftfulde kameraer - et bredt vinkelkamera og et 3x medium telekamera. Nyd optimerede flyvninger med en maksimal flyvetid på 46 minutter, omnidirektionel forhindringssenore og O4 videotransmission. Fang forbløffende detaljer i enhver scene med dobbeltkamera på 48MP fotos og 4K HDR video. Med DJI Air 3 kan du filme dine motiver med ubegrænset kreativitet.

DJI Air 3 kommer blandt andet med:

- Dobbelt 4K/48 MP kamera
- 46 min batteritid 
- 360 graders sikkerhedsensore
- O4 Video transmission
- C1 mærke

 
 
 
 
 
 
 
 

Dobbelt kamera system

Dual-primary kamerasystem

DJI Air 3 kommer med det første dual-primary kamerasystem i Air-serien og integrerer et 1/1.3 tommer CMOS vidvinkelkamera og et 1/1.3 tommer CMOS 3x medium telekamera i en slank og kompakt krop.

De to kameraer har samme sensorstørrelse, men forskellige brændvidder og leverer en konsekvent billedkvalitet og flere dynamiske billedmuligheder. Begge kameraer understøtter 48 mp billeder, 4K/100fps videoer også farvetilstandene 10-bit D-Log M og 10-bit HLG

Vidvinkelkamera:

- 2,4 μm pixels
- 24 mm linse
- f/1.7 blænde

3x Medium Telekamera:

- 2,4 μm pixels
- 70 mm linse
- f/2.8 blænde

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O4 Video Transmission & Avanceret RTH

Rækkevidde på op til 20 km

Det næste generations O4 videooverførselssystem giver Air 3 en markant forbedret overførselsydelse.

Det giver en maksimal rækkevidde på 20 km med øget stabilitet og en maksimal kvalitet for live feed på 1080p/60fps for at sikre en ultraglat visning og betjening.

Under Smart RTH (Return to Home), vil DJI Air 3 automatisk planlægge en optimeret flyverute for Avanceret RTH

Samtidig med at den opretholder omnidirektionel forhindringsregistrering for at vende hurtigt og sikkert tilbage til sit hjemmepunkt.

 
 
 
 
 
 

Intelligente funktioner  

FocusTrack, QuickShots, 2.7K Vertical Shooting, MasterShots og meget mere

DJI Air 3 kommer med en masse intelligente funktioner blandt andet FocusTrack, QuickShots, 2.7K Vertical Shooting, MasterShots og meget mere.

 
 

 

FocusTrack holder dig eller dit motiv let i centrum af billedrammen. Det 3x medium telekamera åbner op for en unik fornemmelse af rumlig kompression, når der fokuseres på motiver.

Denne opdaterede sporingsevne kombineret med omnidirektional forhindringsregistrering giver dig mulighed for at få intelligente og velplanlagte optagelser, uanset hvor og hvornår du har brug for dem.

 

 
 

 

QuickShots giver Air 3 kreative muligheder for kamerabevægelser som Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang og Asteroid. 

 

 
 

 

DJI Air 3 understøtter 2,7K lodret optagelse med begge kameraer, hvilket giver lodrette optagelser et fantastisk dynamisk udseende, når landskaber eller motiver fanges.

Den lodrette 2,7K optagelsesoutput direkte fra 4:3 CMOS leverer klip, der er optimeret til visning på smartphones og klar til at blive delt på sociale medier uden behov for beskæring efter optagelsen.

 
 

 

MasterShots giver DJI Air 3 mulighed for automatisk at udføre forskellige kamerabevægelser, optage flere klip og redigere dem med musik, klip og effekter til hurtig og forenklet cinematic optagelse.

 
 

 

ANVENDELSES MULIGHEDER OG KRAV

C1 mærke

Den nye DJI Air 3 kommer med C1 mærke fra starten af. 

Det vil blandt andet sige at du skal tage et A1/A3 for at kunne flyve lovpligtigt med den.

Du skal blandt andet overholde følgende regler:

  • Du må ikke planlægge at flyve over menneske, det er f.eks at flyve på Strøget i København eller over festivaller med mange mennesker.

  • Du må ikke overflyve forsamlinger af mennesker

  • Du må kun flyve inden for synsvidde 

  • Maksimalt 120 m over terræn 

  • Maksimal operationel hastighed på 19 m/s

  • Flyver du om natten skal din drone kunne udsende et grønt blinkende lys, der nemt kan ses fra jorden, og gøre det let at skelne dronen fra bemandet luftfart

Hvis du ønsker undervising i reglerne for droneflyvning under A1/A3, anbefaler vi at tage vores online kompetencecertifkat kursus:

Kompetencecertifikat - Online

 
 
 
 
 

Hvad kommer der med i pakken