DJI Air 2S inkl. DJI RC-N1

Afventer lagerdato
10+ stk. på fjernlager
SPAR 2.491,00 DKK Tilbudspris 5.399,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

God alsidig drone der har en stor fordel med den store 1'' sensor på kameraet og høje opløsning på film og billeder. Som andre DJI-droner flyver den ganske stabil og har en fin flyvetid. Den er perfekt til rejser, hobby og professionelle..

DJI Air 2S er både til den rejselystne men også til det mere professionelle segment. Kameraet gør, at den dynamisk rækkevidde samt den høje opløsning giver mulighed for at levere professionelle film og billeder. Man kan godt savne, at der der mulighed for at justere lukkerhastigheden - da den kan være svært at finjustere kun via ND-filtre, når der optages film. Manglende sensorer i siden vil for nogle være en mangel, men for almindelig flyvning har dette ingen betydning.

Anvendelsesmuligheder

DJI Air 2S hører under betegnelsen Legacy-droner da vægten er under 2 kg. Det betyder at fjernpiloten skal være indehaver af et dronebevis eller have erhvervet et kompetencecertifikat, for at måtte flyve både på landet og i byerne.

Droneflyvning skal som minimum foregå 50 meter fra mennesker, medmindre fjernpiloten erhverver et PDRA-S01 certifikat. Efter dette kursus kan du komme helt ned til 10 meter afstand til personer.

I tilfælde af uventet overflyvning af uvedkommende personer er det fjernpilotens ansvar at reducere tidsrummet for flyvningen mest muligt.

Dronen må flyve i en maksimal højde af 120 m over terræn. Dronebekendtgørelsens restriktioner skal efterleves og de danske regler skal følges ift. afstandkrav mm. som kan findes på droneluftrum.dk

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • FordeleStor 1'' CMOS-sensor
  • FordeleAirSense (ADS-B) indbygget
  • FordeleNye automatisk flyvninger

Udfordringer

  • UlemperIngen variabel lukker
  • UlemperIngen antikollations i siderne

Samlet vurdering

" Fremragende "

4,7/5 stjerner

Drone til rejsen og professionelle
Letvægt og foldbar

DJI Air 2S har en 1-tommer CMOS-sensor, nye avanceret automatiske flyvninger og mulighed for at folde den samme. Vægten på dronen er mindre end 600g. Det er en fantastisk drone til at have med på farten. Men DJI Air 2S får du både godt kamera og en meget stabil flyvende platform, som du kan have med over alt.

1 tomme stor CMOS
Stor sensor, lille drone

DJI Air 2S har et kamera med en 1-tommers billedsensor og 2,4 μm pixels. Kameraet er i stand til at optage video i 5,4 K/30 bps og 4K/60 bps. Med den større sensor vil den dynamiske rækkevidde og øges, som betyder at billeder og video står mere klart ved optagelser med dårlig belysning.

Du kan derfor også med Air 2S brugte kamera og drone til aften billeder og lang-eksponeringer, og samtidig få skarpe og lyse billeder.

1 milliard farver
10-bit Dlog RAW

Løft dit billede til professionelle højder. Med Air 2S kan du optage billeder og film i 10-bit Dlog-M-farveprofilen og kan rumme op til en milliard farver. Det betyder at langt flere farver og detaljer bevares i billeder og video der får optagelser til at springe ud.

Optag i RAW og få et dynamisk område på op til 12,6 stop. Det gør at visuel information i hver billede øges, så billeder i dårlige lysforhold kan give et for billede. RAW giver mere fleksibilitet i efterbehandling, hvilket giver skabere flere muligheder for at få det udseende, der ønskes.

Hyperlapse og Panorama
Intelligent HDR

Intelligent HDR sætter automatisk flere billeder sammen, hvilket øger det dynamiske rækkevidde yderligere af billeder uden behov for efterbehandling. Det betyder mere nuancerede detaljer i både lyse punkter og skygger og giver et helt unikt billede.

Manipuler med tid og sted med et enkelt tryk ved at starte en hyperlapse. Få automatisk dronen til at ganske langsomt flyve i en retning og optage billeder der til sidst automatisk bliver en film, hvor optagelserne viser hvordan tiden bevæger sig.

FocusTrack har Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 og Point of Interest 3.0, hvilket gør det meget mere sikker og nemmere at få DJI Air 2S at følge eller cirkulere omkring dit motiv.

MasterShots og FocusTrack
Automatisk avanceret flyvninger

MasterShots og FocusTrack løfter optagelser og flyvning til et professionelt niveau - helt automatisk.

Den næste udvikling af QuickShots er det nye MasterShots, som er en avanceret autonom funktion, der giver mulighed for de bedste billeder og film ved ethvert sted med et enkelt tryk.

Du skal blot vælge dit fokusområde, så filmes dronen, mens den udfører ti forskellige manøvrer i rækkefølge, holder motivet i centrum og genererer en kort filmfilm bagefter.

Færre bekymringer - mere sjov
Flyv mere sikkert

Kombinationen af sikkerhed og autonom teknologi betyder, at du kan bruge mere tid på at flyve og mindre tid på at bekymre dig.

DJI Air 2S kan detektere hindringer i fire retninger: op, ned, fremad og bagud. Algoritmerne til Advanced Pilot Assistance System (APAS 4.0) er blevet forbedret yderligere, så dronen autonomt kan undgå forhindringer i mere komplekse scenarier og ved højere hastigheder.

OcuSync 3.0
Stærkt signal og lang rækkevidde

DJI Air 2S har den mest avancerede O3 (OcuSync 3.0) livestreaming, der leverer et klart og pålideligt billedfeed hver gang du flyver. DU kan teoretisk nå en rækkevidde på 6km. Feedet der sendes ned er i 1080P og veksler automatisk mellem 3,4 gHz og 5,8 gHz for øge signalet ift. interferens.

Indbygget ADS-B modtager
Lyt med på andre fly

DJI Air 2S giver et ekstra lag sikkerhed med AirSense-sikkerhedssystem. Systemet modtager ADS-B-signaler fra fly og helikoptere i dit område du flyver i. bemandet fly vises på et kort og giver lyd- og visuelle alarmer gennem DJI Fly-appen for at hjælpe dig med at holde afstand til fly og helikoptere.

Forskellen til Mavic 2 Pro
Kampen mellem 1''tommer dronerne

Den primære forskel på de to droner skal findes på videosiden. DJI Air 2S har mulighed for 5,4K op til 30 fps, 4K op til 60 fps hvor Mavic 2 Pro er begrænset til 4K 30fps( 60fps hvis der sendes direkte ud med en Smart Controller).

Dette betyder du kan filme i en højere opløsning på Air 2S serien end Mavic 2 Pro.

 

På billedsiden er de på papiret ganske ens men Mavic 2 Pros billede er beksrevet som varmere af brugere end Air 2S.

 

Samtidig har Mavic 2 Pro også en variabel blænde som kan hjælpe i skiftende lys og i natte billeder.

 

Mavic 2 serien kommer også med Waypoints 2.0 samt Tapfly som Intelligent flight modes hvor Air 2S har fået Masterhot ud over de features begge dronetyper deler.

1,5 times gennemgang på dansk
Gratis online kursus i DJI Fly appen

Når du køber din DJI Air 2S hos Droner.dk giver vi dig ubegrænset adgang til vores online kursus i DJI Fly appen.

Kurset indeholder en komplet gennemgang af DJI Fly appen på dansk, lavet af vores Tekniske Direktør Toke Suhr, en af danmarks mest kendte droneeksperter siden 2012.

De fleste udnytter kun 30% af de muligheder, som DJI-dronen har. Med vores kursus lære du at udnytte din DJI-drone fuldt ud med dronens vigtigste værktøj - appen!.