DJI Agras T10

Afventer lagerdato
59.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
  • Letvægts sprøjtedrone
  • 8L tank
  • 5 meters sprøjtespor der giver dig mulighed for 6 hektarer i timen
  • IP 67

Sprøjtedrone

En lille og kompakt smart drone til den moderne landmand

  • 8 Liter sprøjtetank
  • Sfærisk Radar System (SRS) - 360 graders sikkerhed når du flyver
  • IP67 vurdering så dronen kan arbjede i alt slags vejr
  • Mulighed for at monterer en faststofsspreder.
  • Kompakt og hurtig at sætte i luften

Sfærisk 360 graders forhindringssensor

Udstyret med den nyeste SRS sikkerhedsystem. Denne Sfæriske Radar System sikre at dronen hele tiden sanser i en bobbel rundt om sig.

Dette betyder at dronen selv kan sanse jorden og holde en fast højde over terrænet.

Det sfæriske radarsystem opfatter forhindringer og omgivelser i alle miljøer, vejrforhold og betragtningsvinkler, uanset støv- og lysinterferens. Undgår automatisk forhindringer og kommer med en række adaptive flyvefunktioner der hjælper med at sikre sikkerhed under drift.

 

Kompatibel med Spreading System 3.0 til Agras T10

Agras T10 kan skifte til et faststof spredesystem på kun tre minutter. Med en kapacitet på 8 kg og spredningsbredde på op til 7 meter understøttes en timeproduktivitet på 5,7 hektare i timen

Den understøtter også vægtovervågning i realtid og har en anti-rotationssensor, der tillader mere nøjagtige genopfyldningsadvarsler så du undgår unødvendig nedetid.

T10's samlede vandbestandighedsklassificering på IP67 gør den vaskbar og korrosionsbestandig ideel til sprøjtning af gødning, frø og foder.

Når den bruges sammen med digitale landbrugsløsninger, implementerer Agras T10 variabel spredning, hvilket reducerer gødningsforbruget og øger udbyttet.

Ny smart Remote

En opdateret fjernbetjening understøtter stabil billedtransmission fra op til 5 km væk, 67 % mere end den forrige generation.

En lysstærk 5,5-tommer skærm leverer klare billeder, selv under barske lysforhold.

For at øge produktiviteten kan én fjernbetjening betjene flere droner på én gang.

Standard RTK højpræcisionspositioneringsmodulet muliggør operationsplanlægning på centimeterniveau.

Yderligere forbedringer inkluderer stærkere signalering, anti-interferens og driftsstabilitet.

Den nye DJI Agriculture-app giver en smidig brugeroplevelse og mere intuitiv betjening.

Cloud-baseret 3D-landbrug: Det Digitalt landbrug er her!

Med Smart Agriculture Cloud Platform kan brugere udføre skybaseret kortlægning af plantager og landbrugsjordscenarier for at generere smarte flyvestier.

Denne platform er udstyret med et AI-genkendelsessystem til at patruljere marker, identificere vækst, overvåge sygdomme eller skadedyr og overvåge landbrugsforhold effektivt.

Parring af dette system med DJI P4 Multispectral giver brugerne mulighed for at anvende løsninger baseret på specifikke variabler i henhold til et automatisk genereret landbrugsjordreceptkort.

Kan også bruges sammen med Phantom 4 RTK dronen til at danne overblik inden planlægningen af fordelingskort eller til at lave 2D modeller til genkendelse af uønsked plantevæækst or ukrudt.