• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI AeroScope - Mobile

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
49.999 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Gratis

1 hverdag

Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

Hurtig og præcis detektion af droner

Aeroscope er en drone-detekteringsplatform, der hurtigt identificerer DJI-droner i det omkringliggende luftrum og indsamler oplysninger som dronen og dronepiloten i realtid. Brugeren af Aeroscope-stationen kan blandt andet se dronepilotens ID, hvilken drone der flyver, hvilken retning dronen flyver, samt hvor dronen og dronepiloten befinder sig. Området der flyves i detekteres og opdateres konstant, så Aeroscope brugeren kan detektere dronen i realtid.

Under ideelle forhold kan denne mobile version af DJI Aeroscope detektere droner i en radius på op til 5 kilometer med en forsinkelse på helt ned til to sekunder.

Radius helt op til 5 km

Når DJI-droner flyver i luften, så vil der være et signal mellem dronen og dronepilotens fjernkontrol. Dette signal er stærkt krypteret og yderst sikkert. Dette signal bliver broadcastet igennem luften og følger en særlig DJI protokol. DJI Aeroscope Mobile fanger signalet og dekrypterer nødvendig information. Aeroscope indsamler signaler og aflæser informationen der omhandler dronen, flyvningen og dronepiloten, og sender denne information over på en online-platform, der kan overvåges fra en den indbyggede CrystalSky skærm.

På grund af den måde informationer lagres i signalet fra dronen, er det muligt for Aeroscope at læse på signaler, der er helt op til 5 km fra radaren under ideelle betingelser.

Hurtig og nem at sætte op

DJI Aeroscope Mobile enheden er transportabel og hurtigt at sætte op.

Du kan lynhurtigt danne dig et overblik over luftrummet og tracke samt se oplysninger på droner i nærheden.

Du kan gemme og trække historikken ud skulle der være mistænkelig adfærd samt guide jordpersonnel ud til piloten samt dronens lokation.

Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk