• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI Aeroscope (EU)

På lager i butik
2 dages leveringstid eller kan afhentes i butik
137.499 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Gratis

2-3 hverdage

Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Aeroscopen er det mest avancerede droneradar-system på markedet, der er fuldt intereret med et backend-system, hvor du som sikkerhedsansvarlig kan logge, registrere og overvåge alt data fra omkringflyvende droner i en afstand på helt op til 50 km under ideelle betingelser. Aeroscopens svaghed er, at den på nuværende tidspunkt udelukkende kan spore DJI-droner, der udgør 80% af dronerne på markedet. Aeroscopen egner sig særdeles godt som en stand alone-løsning, eller som et supplement til et primært radarsystem, hvis det er altafgørende, at 100% af alle droner i luftrummet spores, monitoreres og registreres.

Anvendelsesmuligheder

Aeroscope overvåger luftrummet omkring og indsamler vigtigt information omkring droner og den dronepilot, der betjener dronen - bla. flyvehastighed, flyvehøjden, position på dronens homepoint og position på dronepilot, drone-modellen, retning der flyves og den samlede flyverute efter flyvning.

Aeroscope er derfor ideel som en sikkerhedsløsning til politi, beredskab og sikkerhedsfirmaer, der har ansvaret for beskyttelse af bestemte områder. Det kunne eksempelvis være lufthavne, militære områder, fængsler, arresthuse, kraftværker, ulykkesområder, statsministerboliger, stadions, festivaller eller kongehusets ejendomme

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • FordeleRækkevidde op til 50 km
  • FordeleKan fjernbetjenes online
  • FordeleRegistrerer og logger data i systemet
  • FordeleStrømføres via ledninger

Udfordringer

  • UlemperStation og antenner skal monteres
  • UlemperKræver årlig vedligeholdelse

Samlet vurdering

" Fremragende "

5 /5 stjerner

Overvåg luftrummet for droner med DJI Aeroscope

Markedet for droner bliver større - og det betyder alt andet lige, at der kommer stadig flere droner i luftrummet. De fleste droner har gode, positive hensigter, men den stigende potentielle trussel fra droner skal tages alvorligt. For at imødekomme omverdenens øgede bekymring fra dronetruslen fra luften, har DJI præsenteret en løsning til overvågning af luftrummet - DJI Aeroscope.

Producenten DJI sidder på omkring 80% af markedet ifølge undersøgelser fra 2019. DJI Aeroscope er udviklet til at monitorere, lokalisere og alarmere om DJI-droner i et luftrum med en radius, der kan nå helt op til 50 km. Med DJI Aeroscope har du en pålidelig sporing af 80% af dronerne på markedet og egner sig særdeles godt som en stand alone-løsning, eller som et supplement til et primært radarsystem, hvis det er altafgørende, at 100% af alle droner trackes, monitoreres og registreres.

DJI Aeroscope er et værktøj, der hurtigt og pålideligt kan identificere og alarmere om droner i luftrummet. Hvem tilhører dronen, hvilken drone-type er der tale om, hvor er dronen lokaliseret, hvilken retning flyver dronen, og hvad er pilotens intentioner.

Stationær aeroscope installation
Radius på helt op til 50 km

Når DJI-droner flyver i luften, så vil der være et signal mellem dronen og dronepilotens fjernkontrol. Dette signal er stærkt krypteret og yderst sikkert. Dette signal bliver broadcastet igennem luften og følger en særlig DJI protokol. DJI Aeroscope fanger signalet og dekrypterer nødvendig information. Aeroscope indsamler signaler og aflæser information, der omhandler dronen, flyvningen og dronepiloten, og sender denne information over på en online-platform, der kan overvåges fra en browser.

På grund af den måde informationer lagres i signalet fra dronen, er det muligt for Aeroscope at læse på signaler, der er helt op til 50 km fra radaren under ideelle betingelser. Rækkevidden afhænger af, hvilke antenner, der monteres på radaren.

Vælg mellem to typer antenner

Som udgangspunkt er der to muligheder for valg af antenner, nemlig G-8 og G-16. G-8 har en kortere rækkevidde, men detekterer i cirkel omkring antennen (omni). G-8 detekterer altså i 360 grader. G-16 har en længere rækkevidde, men kan kun detektere i én bestemt retning (high gain). G-16 detekterer med en mindre vidde, men et stærkere gain og derfor en længere rækkevidde.

De to typer antenner kan kombineres og supplere hinanden, hvor det findes nødvendigt. Der kan knyttes flere antenner til én Aeroscope-station. Hvis man eksempelvis skal dække et større område på omkring 10 km i radius, så anbefaler vi, at der bruges én omni antenne (G-8). Hvis man skal detektere droner i en 50 km radius, så anbefales det, at man kombinere flere high gain antenner (G-16) i serie.

Monitorér data via en online-app

Den registrerede information er dronens ID, hastighed, position på homepoint og dronepilot, flyvehøjden, drone-modellen, retning der flyves og den samlede flyverute efter flyvning.

Det er to væsentlige fordele ved den stationære version af DJI Aeroscope - udover længere rækkevidde. Det første er, at den kan fjernbetjenes. Der behøver ikke stå en operatør foran skærmen konstant. Den anden er, at den stationære DJI Aeroscope benytter DJIs monitoreringssystem, hvor alt data logges og registreres - og alt kan overvåges og monitoreres via en webplatform og en app.

Aeroscope system
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk