DJI Action 2 Dual-Screen Combo

På lager
1 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
2.390,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI Action 2

Nytænkende Action-kamera

DJI Action 2 fra DJI er et actionkamera der på mange måder ikke ligner andre actionkamera.

Det modulbaseret system gør at man kan forme og benytte kameraet præcis som man ønsker.

Sæt ekstra skærm på kamera og få et kamera til at filme dig selv eller sæt det ekstra udstyr du ønsker på med et klik.

WOW-POWER

Fra parkour til parkvandringer

DJI Action 2 er ikke bare ultra-alsidigt, det er også vores mest kraftfulde actionkamera til dato. Det innovative magnetiske design giver dig mulighed for ubesværet at skifte tilbehør ud, mens du fanger livet på farten. Fra parkour til parkvandringer, bryd formen med DJI Action 2.

Magnetiske design

Lavet til action og så meget mere

Action 2's magnetiske design lader brugere frit snappe og skifte mellem kraftfulde moduler og tilbehør. Denne flydende form gør det til det ultimative multifunktionelle actionkamera.

Sæt front touchscreen-modulet på, og gør dig selv til centrum for opmærksomheden. Designet med vloggere i tankerne, den fremadvendte OLED-touchskærm og 4-mikrofon Matrix Stereo giver dig mulighed for at komponere videoer og fange sprød lyd, mens du fortæller om dine eventyr. Og når den er tilsluttet, øges Action 2's batterilevetid til maksimalt 160 minutter, når der optages.
 

DJI Mimo-appen

Synkroniser og del på farten

Skab indhold, der skiller sig ud med Action 2. Med DJI Mimo-appen kan du ubesværet fange, redigere og dele højdepunkterne i ethvert eventyr. Appen er fyldt med intuitive funktioner og kraftfulde redigeringsværktøjer, alle tilgængelige lige ved hånden.

Deleværdigt indhold er kun et par tryk væk. DJI Mimo-appen vælger og kombinerer automatisk dine episke øjeblikke med fejlfrie overgange og optimistisk musik.

Brug din telefon til at administrere og overføre billeder og videoer lynhurtigt. Det har aldrig været så nemt at holde orden.