• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

ND-filtre til Phantom 4 Pro/Advanced (Exposure Collection)

599 DKK

  • På lager i webshop og butik

Sendes i dag ved bestilling før kl. 15

  • Exposure
  • Artisan

Passer til Phantom 4 Pro og Advanced.

Inkluderer ND64, ND128, og ND256

Livstidsgaranti

Vi anbefaler følgende...

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Introduktion

Det har ikke før været muligt at tage billeder med lang eksponeringstid med din Phantom 4 Pro og Advanced i dagslys. Dette har PolarPro ville lave om på og har derfor lavet Exposure serien som gør det muligt at tage billeder med lang eksponeringstid i dagslys med din Phantom 4 Pro og Advanced.

De mørke filtre i denne serie gør at lyset ikke går ind og fjerner skarpheden fra farverne og detaljerne i motivet der tages billede af.

Hvad kan de forskellige filtre i pakken.

ND64 har 6 stop lysreducering. Dette filter kan stadig bruges til video men kræver det er en meget solrig dag for bedste resultat. Filterets primære formål er at tage billeder med lang eksponeringstid.

ND128 har 7 stop lysreducering. Dette filter er udelukkende til at tage billeder med lang eksponeringstid. Dette kan ikke bruges til video da filteret reducere lyset til censoren så meget at det primært skal bruges til kreative billeder med lang eksponeringstid.

ND256 har 8 stop lysreducering. Dette filter kan kun bruges til billeder med lang eksponeringstid og er det mørkeste filter i Exposure-kollektionen og tillader samtidig den længste lukketid.