• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

ND-filtre til Phantom 4 Pro/Advanced (Artisan Collection)

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
599 DKK
Inkl. moms

Forventet levering:

1 hverdag

Introduktion

Det har ikke før været muligt at tage billeder med lang eksponeringstid med din Phantom 4 Pro og Advanced i dagslys. Dette har PolarPro ville lave om på og har derfor lavet Artisan serien som gør det muligt at tage billeder med lang eksponeringstid i dagslys med din Phantom 4 Pro og Advanced.

De mørke filtre i denne serie gør at lyset ikke går ind og fjerner skarpheden fra farverne og detaljerne i motivet der tages billede af.

Hvad kan de forskellige filtre i pakken.

ND32/PL har 5 stop lysreducering og polariserer motivet der tages billeder af. Dette filter kan bruges til både billeder med lang eksponeringstid og video. Ved video vil filteret fungere bedst på en solskinsdag med lav blænding (f2.8 eller f4.0)

ND64/PL har 6 stop lysreducering og polariserer motivet der tages billeder af. Dette filter kan stadig bruges til video men kræver det er en meget solrig dag for bedste resultat. Filterets primære formål er at tage billeder med lang eksponeringstid.

ND128/PL har 7 stop lysreducering og polariserer motivet der tages billeder af. Dette filter er udelukkende til at tage billeder med lang eksponeringstid. Dette kan ikke bruges til video da filteret reducere lyset til censoren så meget at det primært skal bruges til kreative billeder med lang eksponeringstid.

Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk