• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Stor workshop med professionel anvendelse af droner

21/05/2019 14.03

 

Den 29. maj kl. 14 holder DJI og Droner.dk gratis Workshop i København på Refshaleøen.

Bliv opdateret på 2019s udfordringer med droner og sikkerhed

Streamer du på et sikkert signal? Og er du sikker på, at der ikke er nogen, der kigger med?

Kan du se, om der er uønskede droner i nærheden af dig? Hvad gør du, hvis du lokaliserer en uønsket drone? Og er løsningen på problemet lovlig?

Hvilke værktøjer har du reelt set i værktøjskassen? Og hvilke værktøjer bliver tilgængelige i den umiddelbare fremtid?

Få svarene på ovenstående spørgsmål, når vores sikkerhedsspecialister giver dig en briefing omkring udfordringen med droner i 2019 - og hvad du kan forvente i fremtiden - både i forhold til trusler og løsninger.

Få en praktisk forklaring på, hvad EU-lovgivningen kommer til at betyde for dig

Der har været mange spekulationer omkring, hvordan det hele kommer til at se ud.

Efterhånden er vi nået til et punkt, hvor vi ved så meget, at vi gerne vil tilbyde en 30 minutters opsamling på, hvad EU-lovgivningen indeholder med særligt fokus på, hvad det kommer til at betyde for dig.

Her bliver der fokuseret på, hvilke krav virksomheder skal opfylde for at må udføre professionelle flyvninger i stil med dem, der udføres i dag, og de væsentligste områder, hvor der er afvigelser fra det nuværende regelsæt.

DJI lancerer et mapping software i stil med DroneDeploy og Pix4D

Det er stadig en nyhed, at DJI er gået ind på software-markedet og udfordret eksisterende spillere som DroneDeploy og Pix4D. DJI har lanceret DJI Terra, som en spændende udfordrer til de nuværende muligheder, der enten er tunge eller meget begrænsede i sine muligheder.

Vi gennemgår applikationen med spændende resultater fra virkelig cases, så du kan få et indtryk af, hvilke nye muligheder du får med DJI Terra - heriblandt real time kortlægning.

DJI præsenterer nye mulighed for sikker livestream med 4G

Der er kommet et nyt spændende alternativ til den konventionelle streaming-kasse - DJI Flighthub. Det er nu blevet muligt - på en sikkerheds forsvarlig måde - at udføres sikker livetransmission via 4G. Uden at du behøver at investere yderligere i hardware. DJI’s nye kommandostation DJI FlightHub blive fremvist med direkte 4G-livestream fra nærområdet.

Desuden vil vi give nogle fremvisninger af Matrice, Mavic Enterprise og AeroScope.

date

Abonnér på Droner.dk

Vær den første til at få nyheder.