• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Search & Rescue-scenarie med Mavic 2 Dual

06/02/2019 13.27

Search & Rescue-scenarie udført med dronen Mavic 2 Enterprise Dual. Testen blev udført ved Søerne i København.

Dronen har som standard indbygget både termisk og normalt kamera, der ligeledes er monteret i en gimbal, som kan kontrolleres fra en fjernkontrol. Både det termiske og normale billede bliver streamet i HD til skærmen på fjernkontrollen. Via det nye FLIR MSX bliver begge billeder fra det termiske og normale kamera blandet sammen således, at den termiske videostream ses meget mere tydeligt. MSX skaber mere kontrast samt omrids af objekter bliver optegnet.

Resultatet kan ses i videoen herunder:

Information om droneflyvningen

Flyvningen fokuserer på én dykker og en tilhørende båd med én ombord. Testen giver et tydeligt billede af dykkeren der kan ses i vandet. Sammen med en hvid outline omkring objekter giver det termiske kamera et skarpt billede om dagen. Hvis der påmonteres det medfølgende lys kan denne effekt også frembringes om natten.

Det er værd at bemærke farveforskellen på de to mænd i båden, hvoraf den ene netop har været i vandet og derfor stadig er kold og fremstår mere lyserød i kontrast til den orange farve kammeraten afgiver. Både når dykker og båden er i bevægelse kan der ses et termisk spor, da vandet ophvivles og blandes. Dette frembringer en temperaturforskel som kan ses i materialet.

Det termiske kamera optager 90 x 160 pixels og skalerer til et output på 360x640. Herefter er optagelserne manuelt skaleret op til 3840 x 2160.

Flyveforhold

Tid: 09.30 CET
Dato: 05.02.2019
Temperatur: 4°C
Luftfugtighed: 83%
Vind: 8 m/s
Skydække: OVERCAST 1900''
Højde: 15-30 meters
QNH: 1016 hpa

Lys og højtaler

I pakken for Mavic 2 Enterprise Dual medfølger både lampe, højtaler og beacon, der let og hurtigt kan udskiftes.

Ved Søerne i København blev den medfølgende højttaler testet hvor man gennem kontrolenheden kan indtale beskeder der sendes ud til dronen og derefter afspiller i højtaleren. Højtaleren er kraftig og beskeder til besætning på båden kunne tydelig høres fra en højde på ca 25 meter AGL.

Læs mere

Læs mere om produktet via dette link:

date

Abonnér på Droner.dk

Vær den første til at få nyheder.