• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Oplås alle NFZ-zoner via Qualified Entities Program (QEP)

29/12/2018 11.48
Qualified Entities Program (QEP) giver mulighed for at flyve i alle No Fly Zones, og tilbydes i Danmark til beredskabet.

QEP vil fjerne geofencing (NFZ- og GEO-zoner) og højdebegrænsninger for enterprise-droner, der anvendes af offentlige sikkerhedsorganisationer (politi, brandvæsen, SAR, forsvaret / beskyttelse, grænsekontrol / toldkontrol, kystvagter osv.) .

Oplåsningen vil være i ubegrænset tid. Højde- og geofencingoplåsningen er kun gyldig i det land, hvor myndigheden har jurisdiktion.

QEP-ordningen understøtter pt kun M200-serien-droner og fremtidige enterprisedroner.

Ved andre typer af DJI-droner kan NFZ / GEO-oplåsning ske gennem det allerede eksisterende GEO-system:

  • https://www.dji.com/flysafe

En gennemsnitlig ventetid for oplåsning er 30 minutter.

Hvad er QEP?

QEP er en ordning, der gør det muligt for de offentlige sikkerhedsorganisationer at oplåse DJI Enterprise-droner (M200-serien og fremtidige virksomhedsdroner) højde- og geofencingbegrænsninger, så de kan udføre deres droneoperationer uden begrænsninger.

Dette er især vigtigt for offentlige sikkerhedsorganisationer, der skal kunne flyve til enhver tid, hvor som helst, uanset om det er en NFZ eller ej. Højdebegrænsningen kan også blive fjernet, så dronerne kan flyve i en ubegrænset højde. 

Hvem kan ansøge?

Offentlige sikkerhedsorganisationer (Politi, Brandvæsen, SAR, grænsekontrol, kystvagter, civil forsvar osv.)

Hvilke droner kan benyttes

M200-serien-droner og fremtidige enterprisedroner.

Hvad er processen?

Der skal skrives til Droner.dk for at få mulighed for at benyttes sig af QEP-ordningen. Når NFZ og højde er oplåst vil Droner.dk informerer oplåsning og give  yderligere retningslinjer for, hvordan man korrekt opdatere dronen for at få begrænsninger fjernet.

* Skal udfyldes

date

Abonnér på Droner.dk

Vær den første til at få nyheder.