• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Droneåret 2018 - og hvad der kommer der til at ske i 2019!

29/12/2018 19.54

2018 har været et interessant droneår. Både på det teknologiske område, for DJI - og selvfølgelig for Droner.dk. Vi runder nu et hjørne og skal kigge frem mod 2019 og i den forbindelse vil vi summere op på året 2018, der gik - og hvad i kan forvente i 2019.

Drone fyrværkeri

Nye droner fra DJI

Vi har fået fornøjelsen af Mavic 2 - både Zoom, Pro og Enterprise. Det er simpelthen lykkedes DJI at få det populære Phantom 4 Pro-kamera ned på Mavic-platformen (Mavic 2 Pro) uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Dette har været den store dronelancering i år. Så har der selvfølgelig også være Mavic 2 Zoom, der har gjort ‘dolly zoomet’ til allemandseje i droneverdenen. Og Mavic 2 Enterprise, der endelig har gjort det muligt at flyve rundt med termografiske kameraer på mindre, foldbare droner. Dette er første gang, at vi har set en fuldt integreret droneløsning på de mindre modeller uden, at man skulle gennem en masse bøvl.

Så har vi selvfølgelig også fået fornøjelsen af den nye Osmo Pocket - årets julegave i 2018. DJI nåede simpelthen også at opfinde det “Nye GoPro-kamera”, som alle skal og bør have med, når du rejser og er på farten med smarte, professionelle, stabiliserede optagelser uden forberedelse og avancerede setups.

DJI kommer til at satse mere på enterprise

DJI har valgt at satse mere enterprise-afdelingen og har fordoblet medarbejderstaben i enterprise-huset. Det betyder, at vi har set en masse nye lanceringer af enterprise-modeller - og kommer til at se endnu mere specialiserede droneløsninger i 2019. Og vi glæder os. Vi forventer blandt andet at se DJIs første “hybrid-drone”, der er en blanding af en multirotor og en fastvinget drone, der anvendes til dataindsamling og vil give eksisterende løsninger kamp til stregen. Vi kommer til at forvente flere lanceringer på enterprise-fronten til mere specialiserede formål som eksempelvis landbrug og offshore. Mere om dette, efter vi har besøgt DJIs hovedkvarter i Shenzhen (Kina) i starten januar.

Mere service - tættere på dig!

Vi er i gang med at investere kraftigt i vores danske servicecenter, så vi kan udføre endnu flere reparationer in house og med en endnu kortere behandlingstid - og dermed til en lavere pris. Vores ambition er at holde din drone i luften, når du skal bruge den, så du kun skal fokusere på at flyve og få det bedst mulige materiale ned på SD-kortet.

Lige nu bliver de almindelige reparationer håndteret i Danmark, hvor de mere komplicerede bliver sendt til DJIs EU reparationscenter, hvor DJI har noget mere avanceret værktøj til eksempelvis reparationer af gimbals. Vi er som tidligere nævnt igang med at investere i det pågældende værktøj, så du fremadrettet kan få ordnet dit droneudstyr i Danmark - både hurtigere og billigere, da du kommer til at spare fragtomkostningerne, men måske vigtigst af alt, den lange reparationstid ved at skulle sende til- og fra EU reparationscenteret. Vi glæder os til at præsentere det nye servicecenter i foråret 2019.

Droner.dk - snart i Sverige

Vi har ansat flere medarbejdere i vores danske hovedkvarter, da vi ønsker at ruste op og ekspandere ved at tage det naturlige skridt til vores naboland, Sverige. Vi glæder os til at prøve kræfter med det svenske marked og vi håber, at vi kan drage nytte af den erfaring og viden, som vi har indsamlet i Danmark gennem de sidste 6 år. Så hvis du pludselig skal bruge nogle dronedele i Sverige eller oplever problemer i det svenske, så kan du drage nytte af service fra Droner.dk i vores svenske afdeling.

Droner.dk-bloggen er lanceret

Vi arbejder tæt sammen med DJI - både på consumer og enterprise-delen. Derfor får vi også en masse spændende informationer om udviklingen i fremtiden. Vi har savnet en platform, hvor vi kan dele disse nyheder med jer alle sammen - og derfor har vi lanceret Droner.dk-bloggen (https://droner.dk/blog), hvor du kan gå ind og læse om de nyeste opdateringer, rygter om nye lanceringer, nye features i fremtiden og meget mere.

Vi håber også, at du vil skrive dig op til vores nyhedsbrev - hvis du ikke allerede læser det i forvejen - og få et ping, når der er nyt fra bloggen.

Droner.dk blev en gazelle

Droner.dk gazelle

I 2018 fik Droner ApS for første gang tildelt en Børsen Gazellepris som følge af 4 år med positiv vækst. Faktisk viste det sig, at Droner ApS var nr. 16 på listen over de hurtigtst procentvist voksende virksomheder over det sidste 4 år. Der er virkelig sket meget siden vi startede i Tokes lejlighed i 2013 til nu, hvor vi har butik og showroom og 8 ansatte. Da vi startede Droner.dk, så skiftede Toke og jeg til at køre frem og tilbage mellem lejligheden og posthuset på vores ladcykel med pakker - og Tokes tidligere kæreste endte med at forlade ham, fordi lejligheden var fyldt med droner, små kabler og loddetin. Vi føler os meget privilegerede, at vi kan få lov til at arbejde med det, som vi brænder aller mest for - og glæder mig til at lancere en masse nye spændende tiltag i starten af 2019.

Jeg ønsker dig i øvrigt et rigtigt godt nytår. Husk at få nogle fede fyrværkeri-billeder med dronen!

De bedste nytårshilsner

Frederik Skøt
Adm. direktør
Droner ApS

date

Abonnér på Droner.dk

Vær den første til at få nyheder.