• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Flådekontrol med DJI FlightHub

19/03/2019 12.09

Kontroller flere droner på en gang med DJI FlightHub Enterprise.

Softwaren DJI FlightHub gør det muligt at håndtere alle aspekter af kommercielle droneoperationer fra en enkelt platform.

Nuværende versioner af FlightHub (FlightHub Basic og Advanced) giver mulighed for at overvåge live-operationer, administrere flydata, flåder og piloter samt effektivt at planlægge waypoints. Den nye FlightHub Enterprise tilføjer yderligerer funktioner, der giver mere kontrol over datasikkerhed:

  • Private Cloud Hosting - Kan vælges således at FlightHub Enterprise hostes på privat cloud eller egen IT-infrastruktur. 
  • Dedikeret DJI Pilot app -  Kompatibel med FlightHub Enterprise. Den nye DJI Pilot PE app er en tilpasset version og er designet til piloter med høje datakrav. DJI Pilot PE sender som standard ikke data til offentlige netværk og vil kun forbinde direkte til en FlightHub Enterprise-platform, der er hostet via Private Cloud Hosting.
  • Firmware Management -  Administrerer og overfører firmwareopdateringer til dronerne, der gør det muligt at certificere og opdatere droneflåder samlet og når det ønskes.
  • Mission Planning - Planlæg og overvåg droneoperationer og send waypoint eller mapping-missioner til individuelle piloter.
  • Enhedsvedligeholdelse - Overvåg data for dronen og batteriets brugstid, for at sikre, at droneudstyret fungerer korrekt, og at vedligehold udføres planlagt.

DJI FlightHub Enterprise giver værdi til kommercielle og industrielle kunder som benytter drone-teknologi til mere følsomme missioner, herunder omfattende katastrofeberedskabsoperationer, offentlige sikkerhedsoperationer. FlightHub giver realtidsvisning af data fra en central kommandostation.

FlightHub Enterprise er tilgængelige via Droner.dk.

For mere information om alle de nye funktioner og funktioner i FlightHub Enterprise kan du besøge:

Få et samlet tilbud på alt dit enterprise-køb. Kontakt os via telefon eller mail.

* Skal udfyldes

date

Abonnér på Droner.dk

Vær den første til at få nyheder.