• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Firmware til Matrice 200 påvises sikker

18/01/2019 15.01

Den nuværende firmware til TB55-batterierne lever op til forventningerne og øger sikkerheden for flyvning.

DJI har afsluttet undersøgelsen om de få tilfælde af TB50- og TB55-batterier, der har vist forkert strømniveau. Den nuværende firmware (v01.02.0301), tilføjer en redundansalgoritme til batteristyringssystemetet, og har også eliminteret det lille antal af tilfælde hvor batterierne har givet for tidligt komando til Return-To-Home (RTH) eller Automatic Landing (AL).

Efter omfattende test og monitorering har DJI konstateret, at den nuværende firmware, der blev udgivet i december 2018, ikke giver anledning til yderligere ændringer i firmwaren. TB55-batteri-firmwaren kan derfor benyttes uden yderligere forholdsregler. Den nye firmware giver endda yderligere sikkerhed til droner, der benytter ældre batterier eller flyver ved lave temperaturer.

DJI og Droner.dk vil altid levere pålidelige drone-løsninger og vil fortsætte med at implementere og monitorere nye foranstaltninger, for at forbedre brugen af droner.

Bemærk venligst:

Piloter, der benytter både DJI M200- og DJI Inspire 2-droner med samme TB50-batterier, vil stadig modtage en "inconsistent firmware"-meddelelse. Dette kan låse dronen. Det anbefales derfor at  opgradere batterierne til samme firmware, da dette løser kompatibilitetsproblemet.

date

Abonnér på Droner.dk

Vær den første til at få nyheder.