• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI Multilink styrker livestream til Inspire 2

21/01/2019 19.37

DJI Multilink giver mulighed for bedre kamerakontrol samt mere stabil livestream til Inspire 2.

Linket understøtter én master-controller og op til 3 ekstra slave-controllere. Det nye DJI Multilink gør det muligt for at danne et stjernenetværk med master-controlleren som center.
  
DJI Multilink, er designet til Inspire 2- og Cendence-fjernbetjeningen. Slavefjernbetjeninger skal være Cendecekontrollen, hvor master kan være Cendence eller standard-fjernkontrollen til Inspire 2.

Om Multilink

Den nye DJI Multilink forbindes med Inspire 2-fjernbetjeningen og Cendence-fjernbetjeningen for at oprette et master-slave netværk med op til tre ekstra slave controllere. De slavecontrollere, der er forbundet til Multilink, danner et stjernenetværk med mastercontrolleren som center. Slavecontrollerne kan trådløst sende kommandoer til flyet via master controller og modtage billeder og videosignaler direkte fra dronen.
  
Med en dual-band-driftsfrekvens på 2,4 GHz eller 5,8 GHz kan slavecontrollerne holde en stabil forbindelse til master-controlleren i afstande på op til 150m fra hinanden. Corsinkelsen mellem master controller og slave controllers er lav og ned til  2.5ms (5.8G) / 3.7ms (2.4G), hvilket giver mulighed for en pålidelig live-feed fra dronenes kamera. 

date

Abonnér på Droner.dk

Vær den første til at få nyheder.