• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Droner.dk's enterprise-afdeling er top 10 i europa!

10/07/2019 11.13

Droner er kommet for at blive og efterhånden blevet en del af vores hverdag. Teknologien har udviklet sig enormt de senere år og nu benytter mange dele af erhvervslivet droner på daglig basis til at udføre opgaver hurtigere og smartere.

Dette er bl.a. På grund af den danske dronevirksomhed Droner.dk som til dagligt sælger droner og uddanner dronepiloter til erhvervslivet. Droner.dk er nu kommet i fornemt selskab blandt de helt store dronevirksomheder i Europa.

De er nemlig kommet i top 10 over de bedste droneforhandlere i hele Europa. Prisen blev overrakt af repræsentanter fra verdens størtste droneproducent, kinesiske DJI som afholdt et større event og prisoverækkelse i den tyske by Frankfurt d. 01/06-2019.

Teknisk direktør Toke Suhr:

“Det er en stor anerkendelse at være blandt de 10 største og dygtigste droneforhandlere i Europa og det giver os en indikation af, at det vi gør er rigtigt. Bl.a. derfor er vi også åbnet i Sverige og har planer om at udvide til det meste af Norden i de kommende år”.

Kigger man nærmere på droneproducenten DJI, viser mange målinger at de sidder på næsten 75% af dronemarkedet i verden og at deres position i markedet ser ikke ud til at blive mindre år efter år. DJI er gået fra kun at producere droner til nu også at beskæftige sig med high-end kameraudstyr i form af actionkameraer og stabilisatorer.

Administrerende direktør Frederik Skøt:


“Vi ser generelt en stigende efterspørgsel på både droner men også kurser som kan dygtiggøre de mange kommende piloter. Det er især kurser og uddannelse inden for brugen af droner”.

 

date

Abonnér på Droner.dk

Vær den første til at få nyheder.