Batteri til Phantom 4 (Høj kapacitet)

På lager i webshop
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
1.419 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering: 1 hverdag
Introduktion

Dette 4-cellede LiPo-batteri har en kapacitet på 5.870 mAh og en strømstyrke på 15,2V. Kapaciteten er øget på dette batteri og er 520 mAh mere end det normale batteri til Phantom 4. Dette giver ca 3 minutters længere flyvetid. Batteriet er specifikt designet til Phantom 4-serien og giver en optimal performance. Batteriet giver en flyvetid på op til 30 minutter pr. opladning. Batteriet har indbyggede LED-indikatorer, der giver dig batteriets status, samt hvor meget kapacitet, der er tilbage.

Smart LED-indikator

Med et enkelt tryk på batteriets tænd/sluk-knap viser batteret med henholdsvist grønne eller røde LED-lamper, hvor meget kapacitet, der er tilbage på batteriet. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvor meget flyvetid du har tilbage. Samtidig indikerer LED-indikatorne, hvis der skulle være eventuelle fejl på batteriet.

LED
Giver 30 minutters flyvetid

Batteriet til Phantom 4 er garant for op til 30 minutters flyvetid. Dog vil performance variere afhængig af en række forskellige faktorerer herunder, vind, temperatur, samt hvordan dronen flyves.

Batteri
Kontrollér batteriets status i DJI-applikationen

Med DJIs software kan du tilslutte batteriet til DJI GO og kontrollere forskellige parametre, herunder strømstyrke på forskellige celler og derved undgå at sende en drone i luften på et dysfunktionelt batteri. Det anbefales, at batteriet kontrolleres en gang om måneden af sikkerhedsmæssige årsager - både for din drones og for dine omgivelsers skyld.

Tjek batteristatus
Virker til hele DJI Phantom 4-serien

Batteriet virker til hele DJI Phantom 4-serien (Phantom 4, Phantom 4 Pro og Phantom 4 Pro+.