• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Prismatch
Batteri til Phantom 4 (Høj kapacitet)

Batteri til Phantom 4 (Høj kapacitet)

1.419 DKK

 • På lager i butik
 • 2 dages leveringstid eller kan afhentes i butik


Med DJI Phantom 4-batteriet får du:

 • Virker til hele Phantom 4-serien
 • 30 minutters ekstra flyvetid
 • LED-indikation for strømstyrke
 • Driftrapport over batteriet
 • Let udskifteligt på dronen

Vi anbefaler følgende...

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Introduktion

Dette 4-cellede LiPo-batteri har en kapacitet på 5.870 mAh og en strømstyrke på 15,2V. Kapaciteten er øget på dette batteri og er 520 mAh mere end det normale batteri til Phantom 4. Dette giver ca 3 minutters længere flyvetid. Batteriet er specifikt designet til Phantom 4-serien og giver en optimal performance. Batteriet giver en flyvetid på op til 30 minutter pr. opladning. Batteriet har indbyggede LED-indikatorer, der giver dig batteriets status, samt hvor meget kapacitet, der er tilbage.

Smart LED-indikator

Med et enkelt tryk på batteriets tænd/sluk-knap viser batteret med henholdsvist grønne eller røde LED-lamper, hvor meget kapacitet, der er tilbage på batteriet. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvor meget flyvetid du har tilbage. Samtidig indikerer LED-indikatorne, hvis der skulle være eventuelle fejl på batteriet.

LED

Giver 30 minutters flyvetid

Batteriet til Phantom 4 er garant for op til 30 minutters flyvetid. Dog vil performance variere afhængig af en række forskellige faktorerer herunder, vind, temperatur, samt hvordan dronen flyves.

Batteri

Kontrollér batteriets status i DJI-applikationen

Med DJIs software kan du tilslutte batteriet til DJI GO og kontrollere forskellige parametre, herunder strømstyrke på forskellige celler og derved undgå at sende en drone i luften på et dysfunktionelt batteri. Det anbefales, at batteriet kontrolleres en gang om måneden af sikkerhedsmæssige årsager - både for din drones og for dine omgivelsers skyld.

Tjek batteristatus

Virker til hele DJI Phantom 4-serien

Batteriet virker til hele DJI Phantom 4-serien (Phantom 4, Phantom 4 Pro og Phantom 4 Pro+.

Specifikationer

 • Kapacitet: 5.870 mAh
 • Batteritype: LiPo 4S
 • Strømstyrke: 15.2V

Kompatibilitet

Guide til LiPo batterier

Opladning

Batteriet skal oplades af en DJI-godkendt oplader. Efterlad aldrig batteriet uden opsyn mens det oplader. Undlad at oplade batteriet nær brandbart materiale såsom tæpper eller træ.

Oplad ikke batteriet omgående efter en flyvning, da batteritemperaturen kan være for høj. Oplad først batteriet, når det er kølet ned til stuetemperatur. Batteriet må ikke oplades udenfor temperatur-intervallet på 0℃-40℃.

Aflad og genoplad batteriet fuldstændigt én gang hver 20. opladning. Aflad batteriet til mindre en 8% - eller indtil, at det ikke længere kan tændes. Oplad det derefter til maksimal kapacitet. Denne procedure vil optimere batteriets levetid.

Opbevaring

Opbevar batteriet sikkert og gerne i en LiPo-pose for at sikre batteriet og omgivelser

Når du skiller dig af med batteriet, så adlad det og smid det ud i en specifik genbrugs kasse til batterier. Det må ikke smide ud som ved normalt affald.