• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Batteri til Inspire 2 (4280 mAh)

Ikke på lager
Forventet den 02/08/2021
1.499 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Gratis

Forventet den 02/08/2021

Introduktion

Få mere flyvetid med ekstrabatterier til DJI Inspire 2.

Batteriet har 4.280 mAh og skal kan monteres i den ene batteriholder på DJI Inspire 2. For at flyve skal der to batterier i DJI Inspire 2. Derfor skal der tilkøbes to ekstrabatterier for at opnå et komplet batterisæt til DJI Inspire 2.

Batteri til Inspire 2
Intelligent batteri

Batteriet er intelligent, hvilket betyder at de indbyggede algoritmer sørger for at udregne, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet i forhold til, hvor langt du flyver med din DJI Inspire 2. Hvis du kommer for langt væk fra dit homepoint i forhold til, hvor meget strøm der er tilbage, så sørger dronen selv for at komme hjem for den løber tør for strøm. Desuden bliver batteriet sat i parallel-forbindelse i Inspire 2, for yderligere sikkerhed.

LED på batteri
Indbygget varmeplader

Da LiPo-batterier performer dårligt i koldt vejr, er der indbygget varmelegemer i batteriet, for at sikre driften under flyvning og før takeoff.

Batterierne kan selv varme op via det indbygget 70W-varmesystem, der kan opvarme kolde batterier 5°C pr minut. Systemet kan sættes til at gå automatisk igang, da der er indbygget temeraturmåler, eller det kan sættes manuelt i gang.

Varmelegmer

Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk