Natflyvning med droner - Få dit natflyvningskursus her

Kunne du tænke dig at flyve med droner om natten?

For at blive certificeret til at flyve med droner indenfor bymæssigt område efter solnedgang, skal dit dronebevis suppleres med en tillægsuddannelse, og den kan du få hos os. Vores dygtige og professionelle undervisere står klar til at uddanne både private og virksomheder til kunne flyve med droner om natten.Kvalitetssikret kursus

Droner.dk er en godkendt uddannelsesinstitution inden for dronekurser, og du er derfor garanteret undervisning som lever op til Trafik- og Byggestyrelsens standarder.

Tillægsuddannelsen består af to timers teoriundervisning indendørs og ca. to timers praktisk flyveundervisning efter solnedgang, efterfulgt af en praktisk flyveprøve.

Varighed og pris

Uddannelsen varer fra klokken 18.00 - 22.00 og opfylder det obligatoriske krav til teori og praksis.

Prisen for tillægsuddannelsen er 3.999 DKK ekskl moms.

Inkluderet natflyvnings-pakke

I henhold til aktuel lovgivning om natflyvning, er der en række forskellige krav der skal være opfyldt. Disse krav omfatter blandt andet at enheder til fjernstyring af dronen såvel som start- og landingsområde, skal være tilstrækkelig belyst og droneføreren skal være iført vest med refleksmærker, så han er let at identificere.

Du får på natflyvningskurset derfor udleveret en natflyvnings-pakke, der blandt andet indeholder en pandelampe, en refleks-vest samt dioder til angivning af dronens landingsplads.

Andre praktiske oplysninger

Let forplejning er inkluderet i kursusprisen og det eneste du selv skal medbringe er derfor:

  • Din egen drone
  • Pas, kørekort eller andet billed-ID til fremvisning
  • Logbog med 3 timers natflyvning uden for bymæssig bebyggelse

Efter endt kursus vil det nye dronebevis - nu med natflyvning - blive oprettet og det gamle deaktiveres. Det nye dronebevis bliver sendt på mail efter 1-3 dage på vegne af Trafik- og Byggestyrrelsen.

Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven
{{var product.name}}
Continue shopping
View cart & checkout