Optimeret billede af DJI Phantom 4 Pro

DJI Phantom 4 Pro

Med DJI Phantom 4 Pro får du:

 • Stabiliseret 4K-kamera
 • 1-inch 20MP sensor
 • Undgår objekter i 5 retninger
 • Automatisk tracking og flyvning
 • Dobbelt komponenter
 • Rækkevidde på 3,5 km
 • 30 minutters flyvetid
 • På lager

Afsendes på mandag til levering tirsdag

Ønsker du at høre mere om produktet?

+45 53 53 48 37

info@droner.dk

SKU: P4P

Taske-lille-optimeret

Spar 600 DKK

Ved køb af rygsæk

12990
12.990 DKK

Gratis fragt

Ved køb over 1.000 DKK

Eget servicecenter

Vi reparerer alt

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kunderservice

5 stjerner på TrustPilot

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Introduktion

DJI Phantom 4 Pro er en opgradering af DJI Phantom 4 med et forbedret kamera med højere bitrate og større sensor (1-inch 20MP Exmor R CMOS sensor). Pro-modellen kommer med et forbedret batteri (også kompatibel med den almindelig Phantom 4), der giver længere flyvetid. Selve maskinen er udstyret med ekstra sensorer, således at den nu undgår objekter i 5 retninger.

Stabiliseret 20MP kamera

Det monterede kamera er udstyret med en avanceret 1″ 20 megapixel CMOS sensor. Det speciallavede objektiv er den første fra DJI, der har en mekanisk lukkemekanisme, der gør det muligt at tage billeder af objekter i høj fart - uden at få billeder med rystelser.

Phantom-4-pro--front-optimeret

Video i 4K opløsning

Kameraet kan optage video i 4K opløsning med 60 FPS med komprimeringen H.264, samt 4K opløsning med 30 FPS med komprimeringen H.265 – begge med en 100 Mbps bitrate.

De avancerede sensore og processere sikrer dig, at alle detaljer er med i dine billeder, samt den video- og billeddata der er nødvendig for avanceret post-produktion.

Phantom-4-pro-sensorer-optimeret

Sensorer der undgår objekter i 5 retninger

Phantom 4 Pro-dronen er udvidet med ekstra sensorer samt infrarød fjernmålingssystem på venstre og højre side af dronen. Dette netværk danner 5 retninger, hvor dronen kan opfange uønskede objekter og 4 retninger hvor den kan undgå objekter.

Phantom-4-pro-oppefra-optimeret

Beskyttelse mod uønskede objekter

De ekstra sensorer og det infrarøde fjernmålingssystem, giver Phantom 4 Pro dronen beskyttelse mod uønskede objekter og giver dronepiloten roen til at udføre mere komplicerede og udfordrende flyvninger på en sikker og forsvarlig måde.

Flyvende-Phantom-4-pro-optimeret

Forbedret fjernkontrol

Fjernkontrollen til DJI Phantom 4 Pro er integreret med Lightbridge HD til video transmission, der giver dig 5,8 Ghz transmittering. Den nye mulighed for at vælge imellem 2,4 Ghz og 5,8 Ghz giver piloten fleksibilitet til at skifte frekvens under flyvningen, hvis der skulle opstå problemer med videokvaliteten.

Fjernkontrol-phantom-4-pro-optimeret

Transmissionsradius på 3,5 km

Lightbridge HD video transmissionssystemet, der bruges i Phantom 4 Pro fjernkontrollen, bruger TDM (Time Division Multiplexing). Dette gør det muligt at bruge fjernkontrollen og modtage video fra dronen på den samme frekvens.

Ved brug af en 2,4 Ghz forbindelse, kan der ofte opstå problemer med signalet til dronen, grundet Wi-Fi, 4G tårne og andet. Med muligheden for at anvende et 5,8 Ghz signal, vil der forekomme et mere uforstyrret signal der vil give højere signal reliabilitet. Når Phantom 4 Pro dronen tændes, tester den automatisk det lokale signalniveau og vælger den frekvens med mindst interferens. Dette sikrer dig en video transmissionsradius på 3,5 km.

Fjernkontrol-phantom-4-pro-side-optimeret

Mulighed for tilkøb af kontroller med skærm

Den 5,5″ 1080p skærm, der er integreret med Phantom 4 pro kontrolleren, giver dig 1000cd/m2 lysstyrke – mere end dobbelt så meget som andre smart enheder. Dette gør bl.a. lyse og klare farver synlige i direkte sollys. Med den integrerede skærm, er det ikke længere nødvendigt at anvende en mobilenhed til opsætning af dronen. Dette simplificerer forberedelser inden flyvning.

Med indbygget DJI GO app, kan både hardware og software fuldt optimeres med dronen, hvilket reducerer støj i optagelser. Med indbygget HDMI-indgang, mikro-SD indgang, mikrofon, højtaler og wi-fi forbindelse, er det muligt at billederedigere i DJI GO app'en direkte på skærmen og dele samme billede eller video med omverdenen på få sekunder! Kontrolleren har 5 timers batteritid.

Phantom-4-pro-skærm-optimeret

Giv tegn

Med Gesture Mode, kan du tage selfies kun med brug af hænderne - uden en fjernkontrol. Phantom 4 Pro har indbygget software-synsteknologi, der gør det muligt at give den instrukser via tegn du laver med hånden. Når personer løfter sin arm, mens vedkommende har front mod kameraet på dronen, vil Phantom 4 Pro genkende bevægelser og automatisk låse personen fast i midten af billedet. Når personen er klar til at tage billedet, holdes armen ud for at give signal til dronen. Efterfølgende vil der blive startet en 3 sekunders nedtælling til at billedet bliver taget.

Phantom-4-pro-givtegn-optimeret

Tripod Mode

Tripod Mode nedsætter din Phantom 4 Pro’s tophastighed til 3,6 km/t, samtidig med at fjernkontrollen bliver mindre sensitiv. På den måde, kan der opnås en stor præcision i både flyvning og filmning. Tripod mode kan være en fordel ved indendørs droneflyvning, hvor Phantom 4 Pro flyvehastighed og reaktionstid kan være for hurtige. Både de infrarøde sensorer og syns-sensorerne i Phantom 4 Pro er tændt i Tripod Mode, så du får en sikker flyveoplevelse.

Phantom-4-pro-side-optimeret

Tegn din egen rute

Med ‘Tegn’ funktionen, kan du tegne en rute på din smartphone eller tablet, og Phantom 4 Pro vil flyve den programmerede rute, samtidig med, at den holder en konstant højde fra jorden. Dette hjælper dronepiloten til at holde fokus på kameraet, og gør det muligt at lave endnu bedre fotos og video. Der er to ‘Tegn’ indstillinger der kan anvendes i forskellige scenarier:

Standard: Dronen følger den tegnede rute i en konstant fart. Kameraet følger dronens indstillede retning under flyvning.
Fri: Dronen følger kun på den planlagte rute når du beder den om det - ellers står den stille i luften. Kameraet kan styres i alle retninger under flyvningen. Denne funktion gør det muligt at fange alle nuancer af billeder eller videoer under flyvning. .

Phantom-4-pro-draw-optimeret

Tryk og flyv

Det er nu muligt at flyve Phantom 4 Pro i hvilken som helst retning med et enkelt tryk på en skærm med det nye ‘TapFly’ mode. Tryk hvor som helst på skærmen for, let og elegant, at styre flyveretningen mens Phantom 4 Pro automatisk undgår objekter på ruten. Tryk på skærmen eller brug fjernkontrollen til at ændre flyveretning. En AR (Augmented Reality) rute funktion viser dronens flyveretning mens den flyver, med mulighed for at ændre ruten under flyvningen. Der findes 3 funktioner med TapFly:
TapFly Forward: Tryk på skærmen for at flyve i den valgte retning
TapFly Backward: Tryk på skærmen for at flyve i den modsatte retning af hvor du trykkede. Hvis du trykker på det nederste højre hjørne af skærmen, flyver Phantom 4 Pro’en baglæns op mod øverste venstre hjørne.
TapFly Free: Lås Phantom 4 Pro’en i en fast retning, uden at låse kameraet fast. På den måde kan kameraet styres i alle retninger under flyvning.

Phantom-4-pro-tapnfly-optimeret

Tophastighed på 72 km/t

Sport Mode er designet til at give Phantom 4 Pro en tophastighed på 72 km i timen. Denne funktion kan bruges samtidig med at du udfører professionelle operationer eller blot til hobbybrug. Selv i Sport Mode vil Phantom 4 Pro’en stoppe øjeblikkeligt i det øjeblik, at du stopper med at give inputs til fjernbetjeningen. I Sport Mode kan du mærke Phantom 4 Pros fulde potentiale. Det er ikke anbefalet til rolige video-optagelser - men det er en sand fornøjelse at flyve.

Phantom-4-pro-oppe-optimeret

Intelligente batterier

Phantom 4 Pros batterier giver dig en flyvetid på 30 minutter, der giver mere tid i luften til at tage det bedste billede eller den perfekte video. Med DJI GO appen, kan du aflæse resterende batteritid og udregne resterende flyvetid. Dette sikrer dig, at du har nok batteri til at flyve dronen sikkert tilbage til dig.

LiPo batterier, som anvendes til Phantom 4 Pro’en, skal opbevares på 50% spænding for ikke at tage skade batteriernes ydeevne. Når batterierne til Phantom 4 Pro’en opbevares over længere tid, aflader de automatisk til 50% så du sikrer dig den bedste ydeevne på batteriet ved næste opladning.

Batteri-Phantom-4-pro-optimeret

Lær mere om DJI Phantom 4 Pro

I pakken finder du:

 • Komplet Phantom 4 Pro
 • Fjernkontrol
 • 8 propeller
 • Batteri
 • Batterioplader
 • Strømkabel
 • Brugermanualer
 • Gimballås
 • USB OTG kabel
 • Mikro USB kabel
 • Mikro SD kort (16GB)
 

Dronen

Vægt (Inkl. propeller og batteri)1388 g
Diagonal størrelse (eksl. propeller)350 mm
Maksimal stigende fart6 m/s (Sport-mode); 5 m/s (P-mode)
Maksimal faldende fart4 m/s (Sport-mode); 3 m/s (P-mode)
Maksimal hastighed72 km/t (Sport-mode); 58 km/t (A-mode); 50 km/t (P-mode)
Maksimal hældningsvinkel42° (S-mode); 35° (A-mode); 25° (P-mode)
Maksimal omdrejningshastighed250°/s (S-mode); 150°/s (A-mode)
Maksimal flyvehøjde6000 m
Maksimal flyvetid30 minutter
Driftstemperatur0° til 40° C
Satellit-systemer (GNSS)GPS/GLONASS
PræcisionVertikal: ±0.1 m (når VPS er aktivt); ±0.5 m (når GPS er aktivt)
Horisontal: ±0.3 m (når VPS er aktivt); ±1.5 m (når GPS er aktivt)

Objekt-undvigelsessystem

Hastigheds-begrænsning≤ 50 km/t  (2 m over terræn)
højdebegrænsning0 – 10 m
Operationsrækkevidde0 – 10 m
Opdagelsesrækkevidde0.7 – 30 m
Field of View±60°(Horisontal), ±54°(Vertikal)
Opdagelsesfrevens10Hz
TerrænkravOverflader med klare mønstre og godt lys (lux > 15)

Kamera

Sensor1’’ CMOS; Effektive pixels: 20M
ObjektivFOV (Field of View) 84° 8.8 mm / 24 mm (35 mm format equivalent),
f/2.8 - f/11.
auto focus at 1 m - ∞
ISOVideo: 100 - 3200 (Auto); 100 - 6400 (Manuelt)
Billeder: 100 - 3200 (Auto); 100- 12800 (Manuelt)
Mekanisk lukkehastighed8 s - 1/2000 s
Elektronisk lukkehastighed8 s - 1/8000 s
Maksimal billedestørrelse3:2 Aspect Ratio: 5472 × 3648
4:3 Aspect Ratio: 4864 × 3648
16:9 Aspect Ratio: 5472 × 3078
PIV Billedestørrelse16:9 Aspect Ratio:
・5248 × 2952(3840 × 2160 24/25/30p,2720 × 1530

24/25/30p,
1920 × 1080 24/25/30p, 1280 × 720 24/25/30p)
・3840 × 2160(3840 × 2160 48/50p,2720 × 1530 48/50p,
1920 × 1080 48/50/60p,1280 × 720 48/50/60p)

17:9 Aspect Ratio:
・4896 × 2592 (4096 × 2160 24/25/30p)
・4096 × 2160 (4096 × 2160 48/50p)
Billede-instillingerSingle Shot
Burst Shooting: 3/5/7/10/14 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed
frames at 0.7EV Bias
Interval: 2/3/5/7/10/15/30/60 s
Video-instillingerH.265
・C4K:4096×2160 24/25/30p @100Mbps
・4K:3840×2160 24/25/30p @100Mbps
・2.7K:2720×1530 24/25/30p @65Mbps

2720×1530 48/50/60p @80Mbps
・FHD:1920×1080 24/25/30p @50Mbps

1920×1080 48/50/60p @65Mbps

1280×720 48/50/60p @35Mbps


H.264
・C4K:4096×2160 24/25/30/48/50/60p @100Mbps
・4K:3840×2160 24/25/30/48/50/60p @100Mbps
・2.7K:2720×1530 24/25/30p @80Mbps

2720×1530 48/50/60p @100Mbps
・FHD:1920×1080 24/25/30p @60Mbps

1920×1080 48/50/60/120p @80Mbps
・HD: 1280×720 24/25/30p @30Mbps

1280×720 48/50/60/120p @45Mbps
Maksimal Video-bitrate100 Mbps
FilsystemerFAT32 (≤ 32 GB); exFAT (> 32 GB)
BilledeformaterJPEG, DNG (RAW), JPEG + RAW
FilmformaterMP4/MOV (AVC/H.264;HEVC/H.265)
SD-kortMicro SD, Max Capacity: 128GB.
Write speed ≥15MB/s, class 10 or UHS-1 rating required
Driftstemperatur0° til 40° C

Oplader

Strømstyrke17.4 V
Effekt100 W

Gimbal

Stabilisering3-akset (pitch, roll, yaw)
GrænserPitch: -90° to +30°
Kontrollerbar omdrejningshastighedPitch: 90°/s
Vinkelstyrring±0.03°

Infrared Sensing System

Rækkevidde0.2 – 7 m
FOV±35° (Horisontal), ±10° (Vertikal)
Opdagelsesfrekvens10 Hz
Terrænkrav

Surface with diffuse reflection material,
and reflectivity > 8% (such as wall, trees, humans

Fjernkontrol

Frekvenser2.400 til 2.483 GHz og 5.725 til 5.850 GHz
RækkeviddeUden for EU 7km
Indenfor EU 3.5km
Driftstemperatur0° til 40° C
Batteri6000 mAh LiPo 2S
Transmitter-styrke ( EIRP )2.400 GHz - 2.483 GHz
FCC: 23 dBm; CE: 17 dBm
5.725 GHz - 5.850 GHz
FCC: 30 dBm; CE: 14 dBm
Strømstyrke1.2 A @7.4 V
Video Output PortGL300E: USB
GL300F: HDMI,USB
MobilholderGL300E: Tablets and smart phones
GL300F: Built-in display device (5.5 inch screen, 1920×1080,
1000 cd/m2, Android system, 4G RAM+16G ROM)

Batteri ( PH4 - 5350 mAh -15.2 V )

Kapacitet5870 mAh
Strømstyrke15.2 V
TypeLiPo 4S
Energi89.2 Wh
Vægt468 g
Driftstemperatur-10° til 40° C
Maksimal opladning100 W

Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven
{{var product.name}}
Continue shopping
View cart & checkout